Ogi i Marina
Početnik
- Poruka
- 35
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sada za mene jako tužan momenat.Iz ličnih razloga moraću da otuđim moju Pegicu, braonkicu.
Volela bih da joj do N.G.pronađem nove vlasnike.Ona je velika maza i naravno spava u krevetu.Ako poznajete nekoga ko bi joj pružio puno ljubavi, pažnje i nežnosti neka me kontaktira.U obzir ne dolaze odgajivačnice jer ona nije pas za vani, niti za boks.Beskrajno sam tužna.
Gagasf,ovo za imena je pravo blago.Obzirom da je prvo leglo biće na slovo A.Hvala ti puno.A sada za mene jako tužan momenat.Iz ličnih razloga moraću da otuđim moju Pegicu, braonkicu.
Volela bih da joj do N.G.pronađem nove vlasnike.Ona je velika maza i naravno spava u krevetu.Ako poznajete nekoga ko bi joj pružio puno ljubavi, pažnje i nežnosti neka me kontaktira.U obzir ne dolaze odgajivačnice jer ona nije pas za vani, niti za boks.Beskrajno sam tužna.
![]()

Gagasf,ovo za imena je pravo blago.Obzirom da je prvo leglo biće na slovo A.Hvala ti puno.A sada za mene jako tužan momenat.Iz ličnih razloga moraću da otuđim moju Pegicu, braonkicu.
![]()
!! Ne mogu da verujem sta sam upravo procitala u vasoj poruci zato sto poslednjih nekoliko dana pokusavam da pregledam sve slike koje su postavljene na zadnjih nekoliko strana, i vasa pudla mi je bila toliko slatka da sam njenu sliku sacuvala na desktop
). Slucajnost ili ne, tu sliku sam juce uvecala i pogledala barem 10-ak puta! Pegi... Kako je slatka
! Jednostavno ne mogu da verujem da trazite novog vlasnika?...

cela porodica, pa rodjaci, pa prijatelji, pa komsije, a i potpuni stranci koji nas vide u setnji po gradu, spisku nema kraja
).Mislim da nije pametno uzimati jos jednog psa koji ce ostajati sam, jer to sto ce njih dve ostajati "same zajedno" ni jednoj nece prijati![]()
Tek sad sam videla slike Kiki i onih bebaca..kakvi su slatki!!!
ljnedeljkovic, poslala sam Vam pp.
Pegi je divna, koliko je stara?![]()
Evo malo avecinih beba, samo što su to sada već uveliko tinejdžeri.![]()
Pegi je preslatka.
Udomices je sigurno s obzirom da je bas TOY![]()
MENI JE PRE NEDELJU DANA NESTALA PUDLA I JA SAM SADA SPREMAN ZA LAZU LAZAREVICA, MOLIM NEKOG KO BI POKLONIO PUDLU MENI 0628707783
Na ovakav nacin da trazite psa.
Nije lepo lagati i izmisljati ovakve stvari da bi ste dosli do necega do cega vam je stako a niste u mogucnosti. 

Hoces li ikad prestati da buljis u taj monitor?
Smaraaaaaaaaaaaaaaaaas!!!![]()

I Širli meni hoće to isto da saopšti vrlo često!
I cim cuje da uvlacim deo stola sa tastaturom odmah skace kolko god dubokim snom spavala jer zna da ustajem od stola