PUDLE

i evo jos jedne slicice

Slatkisi mali.:zcepanje:

Da znas da su mnogo slatki i veoma interesantni ,nama je ovo novo iskustvo jer prvi put nasa Kiki ima bebe.Veterinar nam nije mogao reci koliko ih ima na ultrazvuku,tako da je za sve nas u kuci ovo veoma veliko i prijatno iznenadjenje.......

Gagasf,ovo za imena je pravo blago.Obzirom da je prvo leglo biće na slovo A.Hvala ti puno.:hvala:A sada za mene jako tužan momenat.Iz ličnih razloga moraću da otuđim moju Pegicu, braonkicu.:dash: Volela bih da joj do N.G.pronađem nove vlasnike.Ona je velika maza i naravno spava u krevetu.Ako poznajete nekoga ko bi joj pružio puno ljubavi, pažnje i nežnosti neka me kontaktira.U obzir ne dolaze odgajivačnice jer ona nije pas za vani, niti za boks.Beskrajno sam tužna.:(

Gagasf,ovo za imena je pravo blago.Obzirom da je prvo leglo biće na slovo A.Hvala ti puno.:hvala:A sada za mene jako tužan momenat.Iz ličnih razloga moraću da otuđim moju Pegicu, braonkicu.:dash: Volela bih da joj do N.G.pronađem nove vlasnike.Ona je velika maza i naravno spava u krevetu.Ako poznajete nekoga ko bi joj pružio puno ljubavi, pažnje i nežnosti neka me kontaktira.U obzir ne dolaze odgajivačnice jer ona nije pas za vani, niti za boks.Beskrajno sam tužna.:(

Pegi je preslatka.
Udomices je sigurno s obzirom da je bas TOY:)

Ja sam veoma zainteresovana :eek:!! Ne mogu da verujem sta sam upravo procitala u vasoj poruci zato sto poslednjih nekoliko dana pokusavam da pregledam sve slike koje su postavljene na zadnjih nekoliko strana, i vasa pudla mi je bila toliko slatka da sam njenu sliku sacuvala na desktop :D (zamislite od svih ovih prelepih kuca izabrati najsladju :p). Slucajnost ili ne, tu sliku sam juce uvecala i pogledala barem 10-ak puta! Pegi... Kako je slatka :heart:! Jednostavno ne mogu da verujem da trazite novog vlasnika?...
Vec imam jednu pudlu (patuljastu, bele boje ;), moja mala lepotica, mozete samo da zamislite koliko je puno svi volimo :):heart::) cela porodica, pa rodjaci, pa prijatelji, pa komsije, a i potpuni stranci koji nas vide u setnji po gradu, spisku nema kraja :rotf: ).
Uglavnom... Posto se pocetkom sledece godine selim, sa njom niko nece biti po vise sati tokom dana i ona ce to vreme provoditi sama (sada joj penzionisani clan porodice pravi drustvo), i zbog toga sam ozbiljno razmisljala vec neko vreme da kupim jos jednu pudlu, a i mislim da bi joj drustvo jos jedne kuce jako prijalo. Ali to je do sada bila samo ideja.
Posaljite mi privatnu poruku ako uzmete u obzir mene kao buduceg vlasnika i dacu vam moju email adresu (i ostale potrebne detalje) da mozemo da pricamo, da mi odgovorite na pitanja koje imam, i ja na vasa.

Cao svima,uz vas i vase savete moja mama je uspela da prebrodi sve strahove i nedoumice u prvih par meseci mog zivota.Zovem se Ogi,za par dana punim 6 meseci i nadam se da ce moja mama uspeti da vam ubaci moju fotku da vidite kako sam meden.

Ja bar znam, pošto ih imam 3 kako se one igraju.Mene konstatuju, ali najviše dok im pripremam obrok i kada uveče treba da uskoče u krevet.Pa i tu nemaju mira.Neka di uvek da se još malo začikava,neka je već dremljiva pa malo reži.U svakom slučaju i u krevetu njihove igre mogu da potraju.

MENI JE PRE NEDELJU DANA NESTALA PUDLA I JA SAM SADA SPREMAN ZA LAZU LAZAREVICA, MOLIM NEKOG KO BI POKLONIO PUDLU MENI 0628707783

Ovo je bezobrazno.:( Na ovakav nacin da trazite psa.:rumenko:Nije lepo lagati i izmisljati ovakve stvari da bi ste dosli do necega do cega vam je stako a niste u mogucnosti.
Ako niste u mogucnosti da kupite pudlu kako ce te joj pruziti udoban zivot jer odrzavanje pudle kosta vise nego sto kosta pudla.
Danas ste mene zvali (vasa zena) sa istog ovog telefona, sa pricom kako vam je dete u bolnici od frasa koji je dozivelo zbog kradje pudle. Ovde ne spominjete dete vec se plasite za vase zdravlje. Dete vam vise nije bitno.:sad2:
Sledeci put kad budete hteli da se sluzite prevarom bar se dogovorite sta ce te da lazete.:dash:

Poslednja izmena:
Trazim zenkicu mini (toy) pudle abriko-zute boje sa svim papirima za izvoz, spremnu da napusti leglo krajem februara 2010.
Pas ide u dobre ruke i bice porodicni i kucni ljubimac.
Ako znate nekog dobrog uzgajivaca ili amatera, javite!!!!!!!!!!!!!!!!!

U napred HVALA!!!!!

Andryana, aj malcice jasnije...:)
Hocesh li mini ili toy... apriko nije zuta, nego vishe kajsija, shta bi od ta dva ;)
i josh neshto....shtene koje je spremno za izvoz po sadashnjim zakonima ne moze biti mladje nikako ispod 6 meseci, ako ne i starije, cisto u info... :D

Back