PUDLE

Tesa - Djulijina mama, Nori - Djulijin tata i Djulija.:bye:

Prilozi

• Tesa.jpg
    Tesa.jpg
    17 KB · Pregleda: 33
  • Nori.JPG
    Nori.JPG
    126,1 KB · Pregleda: 25
  • Djulija.JPG
    Djulija.JPG
    110,3 KB · Pregleda: 29
Astra i Pegi su najbolje drugarica i same su otkrile mesto za spavanje.Mada, sve ih više privlači krevet.Tako da je sada u krevetu po prilična gužva.Ali ne žalim se.A evo i slikica princezice Milice sa bebom džinom koji je mnogo namučio svoju mamu.Rodio se carskim rezom, ali ga mama i pored svih muka jako voli i pazi.

Prilozi

• CIMG3907.jpg
    CIMG3907.jpg
    110,3 KB · Pregleda: 28
  • CIMG3914.jpg
    CIMG3914.jpg
    37,5 KB · Pregleda: 24
  • CIMG3929.jpg
    CIMG3929.jpg
    36,2 KB · Pregleda: 21
  • CIMG3930.jpg
    CIMG3930.jpg
    25,4 KB · Pregleda: 19
Volela bih da budem,ali mislim da za odgajivačnicu imam malo pasa i ne baš dobre uslove.Živimo u stanu od 42 kvadrata.Ako do proleća završimo kuću, možda počnem ozbiljnije da razmišljam na tu temu.U svakom slučaju,svi oni su kućni ljubimci koji su pored toga što su mi napunili kravet, napunili i srce.:heart::veseljaci:

Djulija,Tesa i Nori su pradivni, a za Djuliju nemam reči.Da li su toy ili patuljaneri?Piši malo o njima.

Ovo su toy pudle. Roditelji su i dalje u Beogradu, a Djulija je od рrоšle godine surduličanka. Obzirom da Nori i Tesa dolaze svake godine na Vlasinu sa svojim vlasnicima onda smo mi u stalnom kontaktu i Djulija viđa svoje roditelje. Tako smo se u stvari i zaljubili u toy pudle, videvši prvo Tesu i Norija i onda uzeli Djuliju, koja je već 16 meseci sa nama i ispunjava naša srca. Inače Djulija je stara 18 meseci i jedina je pudla u gradu.

Pozdrav svima!!! :)
Dugo nas nije bilo, od obaveza se nista ne stize...
Evo dve nove Lunine slicice, doduse pre kupanja :dash:
I mi jos uvek negujemo taj "zapusteni" imidz :D, da se primetiti..Iako sam ja za sisanje-da joj se lepo i ukovrdza dlaka, bice lakse za "odrzavanje", a po mom misljenju, bice i lepsa :)-ostali clanovi porodice se ne slazu sa mnom :evil:...
Sta da se radi...sem da pricekam zgodan trenutak i sama je odvedem na sisanje, kao surprise za ove moje :D haha

Sirli mi je preslatka :heart:...koliko je ona stara?

Sad cu da se "bacim" na citanje starih post-ova i gledanje fotkica :heart:

:zag:

Pregledala sam slicice, sve pudlice su vam PRESLATKE!Da ih ne nabrajam pojedinacno sad, nisam im imena jos zapamtila :D, pa da koju ne izostavim.

Ali, koliko mi je lepa ova slika Djulijine mame, kako je divna, nasmejana...veseljak mali :) :heart:

Evo! :)

a da, Luna je dobila proliv, prehladila se...Znate li sta da preduzmem povodom toga?

Au sto smo fensi:super: A frizura joj je takva da sam pomislila posto su mi prvo slicice zapale za oko:"E vidi, i jedna malteska pudla na temi":lol:

Sto se tice proliva skuvajte joj pirinac, najvaznija je da popije onu vodu u kojoj se kuva. A ako nece cist pirinac i vodu stavite malo piletine. Da pufnica brzo ozdravi:ok:

Hvala na komplimentima u Širlino ime :D Stara je sada 14 meseci. Nisam stavila sliku gde se lepo vidi, ali uslikaću je ovih dana pa stavljam slikice
I Luna je divna :heart::heart:
Nemoj da je šišaš, belim pudlama treba dosta vremena da ´odraste´ dlaka. Koliko ja znam duže nego crnim, tako da čak i da je ošišaš ne verujem da bi sada dobila drugi kvalitet dlake.
Ima baš pametne male lepe okice. :heart::heart:

Hvala na komplimentima :heart:
Neretko se desava da je pomesaju sa maltezerom..ali da, to je sve do frizurice :).Imam zelju da je osisam jer joj je dlaka bas porasla- pa ona je duplo manja kad je okupam, ali bukvalno..I znate kako je slatka, malisha :mrgreen:

moram je uslikati jednom :)

Au sto smo fensi
Ma nego sta, mora se :mrgreen: haha...homemade dzemperic :), ja birala boju :D
Look, hvala na savetu, videcemo hoce li da pojede :)..
pudlica ti je preslatka!!!:heart:

Krofnice, hvala, ima stvarno prelepe okice, to svi prvo zapaze :zag:

Joooj, pa ona i Luna su iste (kad je Luni kraca dlaka, naravno :D)! :)..I Sirli ima preslatke oci! :heart:

Bas danas sam osisala Luni ove dlake oko ociju, kao sto i Sirli ima..mislim da im smeta bas.Tj. znam da je Luni smetalo, kakvi su to samo pokreti bili-pokusaj sklanjanja "kose" haha :mrgreen:

Back