Laks96
Primećen član
- Poruka
- 852
Onda mora da si iz Lukavice.
A za adresu ću lako, samo ti hakujem provil, IP, i to je to. Još samo kad bih znala kako to da uradim hahah..![]()
Lagano, hahaha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda mora da si iz Lukavice.
A za adresu ću lako, samo ti hakujem provil, IP, i to je to. Još samo kad bih znala kako to da uradim hahah..![]()

upao mi je telefon u wc solju? sta da radim da prezivi?

Hooo ja cu sutra na sajam knjiga. Idete li? Isli ste? Imate li vec neki spisak ili idete "na slepo"? Ja nemam neki spisak, mnogo mi je lakse bez njega. Videcemo sta cu uloviti![]()

Hooo ja cu sutra na sajam knjiga. Idete li? Isli ste? Imate li vec neki spisak ili idete "na slepo"? Ja nemam neki spisak, mnogo mi je lakse bez njega. Videcemo sta cu uloviti![]()

I pored toga ću uzeti onako naslepo šta mi se dopadne. Postoji jedno hiljadu knjiga koje bih stavio na spisak, ali nema se novca za to Imao sam sasvim druge planove sa ovim mostom al' sačekaću da mi stigne skener.Stari most
A da te pitam, jesi l' ti uopšte Republiku Srpsku obilazio?![]()
Imao sam sasvim druge planove sa ovim mostom al' sačekaću da mi stigne skener.
Višegrad,Rogaticu,Sokolac,Pale i Lukavicu.Nisam bio u BL-u i nem' nameru skorije,isto važi i za ostatak države.

Hvala. I pobrini se da bude debela, pošto ne volim tanke knjige..Idem ja,sa spiskom. kupujem i sebi i drugarici za poklon. :-D

Hvala. I pobrini se da bude debela, pošto ne volim tanke knjige..![]()