Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoće da te uhodi i potvrdi sve. Inače, domet za vezu joj je 7-77 godina. Watch yourself. :mrgreen:

Zašto odaješ moje planove?? :mrgreen:
vidim druze, zato i izbegavam da joj kazem :lol:

ijao pa kakve to veze ima jedno s drugim? :lol:
iz istocnog sarajeva sam, a koliko se secam, ti si pominjala jahorinu i te neke istocne delove srpske, pa reko mora da smo komsije neke.

I ja takođe. Eto, je li puno boljelo što si mi odgovorio? :lol:

ja znam kako ti izgledas, ti ne znas kako ja izgledam. :per:
salim se, ne poznajem te, mora da si istocnije od mene.

Овај Фјодор пацов мени рекао да је из БањЕ Луке. :lol:

ijao brate, cini mi se da smo jednom vodili raspravu o deklinaciji te reci (mada nisam 100% siguran da je to bilo sa tobom), al da sam ti rekao da sam iz bl, toga se ne secam.

Haha ja bih rekao da je mali iz vazda dragog Splita.

znao sam da si derpe. dzaba se trudis, necu. :lol: neces skontat, nebitno

ijao brate, cini mi se da smo jednom vodili raspravu o deklinaciji te reci (mada nisam 100% siguran da je to bilo sa tobom), al da sam ti rekao da sam iz bl, toga se ne secam.

Нисмо, ја колико знам правилно је "из Бања Луке". Није ни битно, ни они сами не знају.
А то да ли си рекао, јеси. :P
Са оног профила са сликом Леброна Џејмса :mrgreen:

Нисам обишао бог зна кол'ко БиХ, али у Мостару сам доста пута био. Мени је тај град нешто одвратан. У њему се осјећам ко да ће да ме снајпером скине неко сваког трена. Све ми је негативно, одеш на хрватску страну и видиш 10 шопинг центара, а на муслиманској као да је рат јуче завршен. Осим оног дијела око Старог Моста, који је донекле ок, град је тужан.

Нисам обишао бог зна кол'ко БиХ, али у Мостару сам доста пута био. Мени је тај град нешто одвратан. У њему се осјећам ко да ће да ме снајпером скине неко сваког трена. Све ми је негативно, одеш на хрватску страну и видиш 10 шопинг центара, а на муслиманској као да је рат јуче завршен. Осим оног дијела око Старог Моста, који је донекле ок, град је тужан.
Hrvatski deo je savršeno picnut,proš'o sam ga uzduž i popreko.Bio sam i u muslimanskom,OK je za videti al' bez nekog većeg zadržavanja.

Očigledno nisi videla NS, pogledaj slike. :)
Novi Sad je prelep. :zaljubljena:
Pa kad sva događanja odoše u prestonicu.
Pa kad se svi dovukose u preestonicu,jer nigde drugde nema posla. Kada bi se podjednako ulagalo u Bg i Babusnicu...ili bar proporcionalno...
Nije to segragacija, to je stvarnost nažalost. Gotovo sav život je skoncentirsan u prestonici, i još malo za koju deceniju ili najdulje vek, sva Srbija će stati pod jednu šljivu i to Beogradsku.

Doduše, nijo to slučaj samo kod nas. Pa u france Pariz je centar svega. Isto u Britaniji London, razlika je samo što se kod nas ostatak, tj., sve ono što nije Bg, ekonomski toliko odudara da ljudi nemaju leba da jedu, a u Bgu isto tako velika većina nema leba da jede, ali zato živi na jebbenim kreditima i kurči se što je rekla ćao rodnoj grudi. A novonastala ujdurmisana elita sa 3 razreda vanrednog školovanja ima love kolko duša ište za razna sranjja. Beograd je jedna vel'ka papazjanija u svakom smislu. Mogu da zamislim kako se osećaju oni stari beograđani koje je trava prekrila i sada se prevrću po grobu.
- - - - - - - - - -

Ustašoooo. Pardon, balijoooo.:rtfm:

bolje da brišem ovo, skontaće neko pogrešno moju šalu malu, pa će se pošalit sa mnom i zalepit' bančinu. :eek:

:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back