Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dosta crtanja za danas.Nastaviću kad se smilujem.
28b493l.jpg

Hooo ja cu sutra na sajam knjiga. Idete li? Isli ste? Imate li vec neki spisak ili idete "na slepo"? Ja nemam neki spisak, mnogo mi je lakse bez njega. Videcemo sta cu uloviti :klap:

Idem jaaa :)
Moram da pravim spisak zbog nekih knjiga za faks, pa ako naletim... al' da ne budu skupe :mrgreen: I pored toga ću uzeti onako naslepo šta mi se dopadne. Postoji jedno hiljadu knjiga koje bih stavio na spisak, ali nema se novca za to :confused:
Inače sam dobio poziv da učestvujem na nekoj radionici u četvrtak na sajmu ali ne verujem da ću ići jer imam predavanje tad. Vezano je za Crnjanskog

Imao sam sasvim druge planove sa ovim mostom al' sačekaću da mi stigne skener.

Višegrad,Rogaticu,Sokolac,Pale i Lukavicu.Nisam bio u BL-u i nem' nameru skorije,isto važi i za ostatak države.

Ja volim Mostar. Ništa mi je lakše skoknut' do njega, vozom, jeftina karta.

E, jesi li znao da je ovaj most džamija? To je manje poznata činjenica, čak i Mostarci ne znaju za to. Valjda je suvenirnica sa jedne strane minaret, i kada sa muslimanske strane kreneš ka mostu, ušao si u džamiju :lol:

A Mostarci i ja se uvijek prepiremo oko naglaska. Njima je smiješan naš sarajevski, a nama njihov. Oni sve razdužuju, pašteeeeta, šaaaaator :)
Uuu a koliko se tek u Mostaru nargiliše :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back