User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.032
Ma ima bre...Drugačije je kad si žensko i u takvim društvima. Ja se nagledah bogami svega mimo kontejnera i crta. Najluđe četiri godine života. Blud i razvrat.
Što Over reče za srednju- meni je ona došla kao prvi izvor ovakvih saznanja. Kakva je masa u toj školi bila...svaki dan da se prekrstiš i ne veruješ šta vidiš. I film mi uopšte nije stran (iz ugla posmatrača, da se razumemo
)...
Gledala sam ga više puta, ostavio mi je utisak. Jedino me Marlon izluđuje, retko ekstremno antipatičan tip.
U kojoj si ti srednjoj ucla/ucis? Msm moja skola je super kakva je pre bila,pre su je zvali Teksas.

Bili su profesori koji su tukli djake,bio neki profa koji je uhvatio pik na nekog lika i rekao mu da nikada kod njega nece poloziti i rekao mu da dovede koga hoce da se biju i da nece dobii dvojku.
Lik dovede boksera da bije profesora i profesor ga umlati od batina.
Koga je taj lik,Vesa iz mehanike uhvatio na pik,taj je bio bijen svaki dan. Sva sreca ja sam bio elektronac i lik je otisao u penziju negde kad sam bio druga godina,ali ovima sto je predavao,neke je tukao u hodniku. Prodje i opali ti paralizu u rame. 
isti taj lik da zadatak djacima da izracunaju dubinu nekog bunara i covek gleda rezultate i kaze kod prvog djaka,200 metara resenje.
I Vesa mu kaze:"gde si ti video bunar od 200 metara,jedinica za avgust". Gleda drugi rad,ovom je resenje 20 metara,uu dobar si,evo ti 3.
Sledecem resenje 30 metara,uu ti si jos bolji,evo tebi 4. I tako lik ide i deli ocene,a niko ne zna resenje.
To covek samo da je uzeo kameru da snimi,prosto da ne poverujes kakvi su to ludaci. Ili dodje lik iz filozofije,nacrta kravu na tabli i sedne covek i sedi i kaze ko nadje resenje ovoga ima 5 za kraj.

Poslednja izmena:
svaki dan da se prekrstiš i ne veruješ šta vidiš. I film mi uopšte nije stran (iz ugla posmatrača, da se razumemo