Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lik o kojem pricam je zavrsio jedan faks sa super prosekom, sada zavrsava drugi, poslednja godina, i ostvario se na svim planovima od ljubavnog do socijalizacije.
Druga je bila vukovac u gimnaziji, a sada blista u inostranstvu sa hiljadu stipendija i obecavajucom buducnoscu.

A sta si ti Useru uradio?

Ebo uspeh na tom planu, šta ako se osećaju mizerno? Čovek je retko kad zadovoljan, šta god da ima.

Zapravo, to dvoje jesu, to pouzdano znam, jer ih oboje znam dobro. :) I mislim da je to kljuc uspeha takvih ljudi- to sto umeju da budu zadovoljni sobom. Bas to krasi i Kareleusu. Celicno samopouzdanje, sposobnost da ceni samu sebe, i da plasira ono sto ima tako da dobije ono sto zeli.

I pazi, koliko god se recimo ja ne slagao sa njenom vizijom srece, ona je svoju ostvarila, ja svoju ne. I kako god definises uspeh, kada se stvari ovako postave, ona je uspela vise nego ja i velika vecina nas.

Hahahah mislila sam da ovde slavimo samo internacionalni dan piva
Ali ako to nije slucaj...Posluzi se :lol:
http://1.***************/-YtSnGT-5L-g/UG2d4_KhUpI/AAAAAAAAFXI/7SRBZ3EDCJA/s1600/foto-met-verschillende-soorten-chocolade-hd-eten-wallpaper.jpg

Uuuuu hvala, divna si :lol:

Evo i od mene, čokolada u drugačijem obliku :mrgreen:

recipe-image-legacy-id--1043451_11.jpg

U majku mu, pa ja bih nekog zaklao da sam na tvom mestu. Gamad najveća, ta derišta. Zlo im iz očiju viri. Samo srranja prave. A kad počnu da se dernjaju, u glavi mi se pojavi set noževa i samo gledam koji bi bio najprikladniji za situaciju.

U majku mu, pa ja bih nekog zaklao da sam na tvom mestu. Gamad najveća, ta derišta. Zlo im iz očiju viri. Samo srranja prave. A kad počnu da se dernjaju, u glavi mi se pojavi set noževa i samo gledam koji bi bio najprikladniji za situaciju.

Kad neko tako prica o deci, jos vise verujem da su to predivna mala bica :smeker:
(mene deca vole, verovatno zato tako pricam xD)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back