Абел
Primećen član
- Poruka
- 904
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xD

Jao kako mi je skola uvalila qrcinu.
Ako dam poslednji ispit 25og onda moram da cekam januar da bi dao diplomski jer je odbrana diplomskog zadnji dan ispitnog roka,a sledeci ispitni rok posle oktobra je samo januar.
Ahahahah majku vam *****,jos traze da im se plati prenos diplomskog. Tooo,jebi sirotinju!
Visu (sad visoku) uzaludnu.
Nikad nemoj da upises visoku skolu,nikad,to je skola koja te odere i da ti qrcinu od diplome.
Bolje upisi privatni fakultet,makar znas za sta dajes pare i svi ce da te tretiraju kao boga. Posle toga mozes i da dopises drzavnog mastera,a posle ovog mozes samo da se bacis sa mosta.
Jos sam na budzetu i slepci nam ukinuli apsolventski staz,dupe zinulo za parama,bubrege bi nam vadili samo da uzmu pare.
Znas kako te u prvoj godini milke,svi su kul,opusteni da im das pare,kad predjes u drugu,kad vise nema nazad,onda ti jebu majku,nece da ti izadju u susret,nece nista da ti objasne,pomognu,ocaj.
Postala domaćin![]()
xD
I ja isto. xD
Jasta je,ja to nisam ni spremao,pitanja su bila prelaka.Upisah novinarstvo na fpn-u...ISkreno ne bih nikada ni upisivao ni privatnu ni višu, nije da sad pametujem, pre bi počeo da crnčimza 20 evra dnevnice kao građevinac ili bi otišao na selo da gajim povrće i pečem rakiju, bolje bi živeo.
Kakva smo banana država sa bilo kojim faksom možeš da obrišeš pedu, ako nemaš partijsku knjižicu.
Jel to vipos? Vipos je upisao moj drug iz odeljenja, doduše ima vezu u Kolubari, tako da ga boli tuki. Upao čak i na budzet, davao mi da rešavam neka pitanja iz opšte kulture, tj., ja mu rešavao..
- - - - - - - - - -
tako je svuda, bar sam tako čuo, ni na ovom mom nije bolje, svakava osiguranja mora da platiš, inače nema indeksa..****** palac.
Promenile ste pol?! :O
I sad ćemo pederbal ovde da imamo? :O

Jasta je,ja to nisam ni spremao,pitanja su bila prelaka.
Nisi u pravu da bi ti bilo bolje,ti opet kad imas neku diplomu,makar to bio i privatni,ti mozes da se nadas da ce ti neko srediti vezu,a kad nemas nista,niko ti ne moze pomoci.
Znam lika koji ima megatrend i radi u komercijalnoj banci,znam i devojku koja radi sa visom u sudu,jedan asistent u skoli je dao osnovne na singidunumu i upisao i zavrsio master na fonu i niko mu sad ne moze nista,svi su oni imali veze,to stoji,ali bez bilo kakvog papira VII1 stepena ti si obican ****. Jedino poznajem jednog lika kome su socijalisti sredili posao u poreskoj upravi iako lik ima samo srednju skolu. Eto,to je jedini izuzetak.

Cim budem diplomirao ima da kupim auto lak i da im isaram celu fasadu sa "grafitom" LOPOVI!

Dodjite svi u Ša na vašar, da se provedemooo...