Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo Direkt, nesto samo za tebe

1360792196188.jpg

A ima li on dupe? mislim nema noge a dupe je dio nogu, mora da mu je urnebesno smiješan analni otvor

Gde ga nadje :cepanje:

Nisi li pomesao sa Tajlandom malo :lol:

@Theory

**** mi se za njegov analni otvor, ali mi nije jasno kako on uopste nju ebe... Sta, ona ga drzi ko onu lutku na naduvavanje i nabija se na njega? Msm zaista xD

Ume covek da jebbe, sto si ljubomoran? :)

Ja je ne cenim, jer smatram da je opasna foliratkinja ako moze da zivi sa takvim covekom...Ne znam ko normalan moze da prihvati toliku zrtvu...

Napisao sam juče komentar na ovo, ali sam ga povukao, nisam mogao da elaboriram. Sad ponovo pišem. Nije folirantkinja, a nije sa njim zbog novca, što takodje stoji kao tvrdnja u jednom od komentara ovde. Nick Vujičić je u jednoj od svojih knjiga i pisao o tome da mu je pružila podršku kad se njegova firma (a i on sam) našla u velikim finansijskim problemima i u budžetskom minusu. To je najbolji dokaz da nije sa njim zbog novca... inače, juče im se rodio sin. :)

Što se tiče samog Vujičića, jako poštujem čoveka. Ipak ima ogromno pokriće za ono što priča i propoveda, ma kako to nekome sa strane izgledalo. Realno, ako nešto mrzim to su oni motivacioni govornici koji su početak života i ranu mladost proveli u relativno komfornom i skladnom socijalnom i porodičnom okruženju, a pišu knjige, daju savete i drže govore o životnim teškoćama i o tome kako ih prevazići. :lol: Ako ništa drugo, Nick Vujičić ima pokriće iz prostog razloga - što nema ni ruke ni noge, a to je već ogromna poteškoća u startu - a budimo realni, da bi stigao ovde gde jeste morao je da ima ogromnu veru i gvozdenu snagu volje. Da ne govorim o činjenici da postoje ljudi koji čitavog života ostanu neoženjeni, ili su u teškoj depresiji, a on je uspeo da prevazidje strah i nadje ženu (i to veoma lepu), a evo sad je dobio i dete. Zapravo, ja mislim da pogrešno postavljate stvari - ne treba sa čudom posmatrati njenu odluku, koja u 21. veku i nije ništa neobično (ruku na srce), nego treba sa čudjenjem (pa i divljenjem) posmatrati njegovu natprirodnu veru u Boga i snagu volje koja mu je omogućila da takav kakav jeste - sa ogromnim, odmah vidljivim manama - sebi izgradi život na kojem bi mu mnogi pozavideli.

Uz to je i Srbin, što je još jedan veliki plus. :) Svaka čoveku čast.

Znaš kako, ja mislim da su takvi ljudi predodređeni za borbu, i oni ne mogu da pokušaju da motivišu nekoga ko se rodio u drugačijim uslovima. U stvari, jedino što oni mogu da rade je da se bore, dok svi drugi imaju više opcija.
Mislim, ne možeš da se ubiješ ako nemaš ruke kojima bi razneo sebi mozak :mrgreen:
Kako god, uvek će onaj koji je preživeo sito i rešeto imati bolju motivaciju nego onaj koji živi monotonim životom i bori se sa svojom glavom.

Znaš kako, ja mislim da su takvi ljudi predodređeni za borbu, i oni ne mogu da pokušaju da motivišu nekoga ko se rodio u drugačijim uslovima. U stvari, jedino što oni mogu da rade je da se bore, dok svi drugi imaju više opcija.
Mislim, ne možeš da se ubiješ ako nemaš ruke kojima bi razneo sebi mozak :mrgreen:
Kako god, uvek će onaj koji je preživeo sito i rešeto imati bolju motivaciju nego onaj koji živi monotonim životom i bori se sa svojom glavom.

Zanimljivo ti to posmatraš, ali ne bih mogao baš da se složim. Ipak ima dosta tih ljudi sa invaliditetom koji su jednostavno odustali. Sa druge strane, ja mislim da je sve pitanje stepenovanja. Nick Vujičić je rodjen sa tim velikim defektom - ali je uspeo da ga prevazidje snagom duha. Kad to pogleda neki čovek koji recimo mora da plaća kiriju, plus mu je firma u bankrotu, plus ima četvoro dece - ta priča o borbi i veri koju vidi može u njemu da stvori motivaciju, ako pravilno postavi stvari, jer on stepenuje: "čekaj, ako je jedan Nick Vujičić neprekidnim radom i borbom mogao da prevazidje takvo ograničenje, gde su onda moje granice, jer sam ipak u manjem problemu od njega, a i nije da sam uvek imao problem". Jednostavno smatram da to itekako može da motiviše na borbu na neodustajanje, na istrajnost. Ista stvar je sa Lensom Armstrongom bila ranije, mada se u medjuvremenu ispostavilo da je prevarant i da se dopinguje (što ja smatram da nije neka prevara, jer je biciklizam veštačko takmičenje gde bez dopinga niko ne stiže na prvih trideset mesta). Pitanje je, dakle, inspiracije... a Nick je zaista veliki. Što se tiče samoubistva - razmisli malo. Da li neko može da proguta tablete? Da li može da se udavi, npr (ovo sa davljenjem pominjem jer je Nick Vujičić zapravo pokušao da se ubije baš na taj način kad je bio dečak, ali srećom nije). Tvoja poslednja rečenica mi je najzanimljivija jer mislim da svako sebi može da stvori uzbudjenje u životu, kao i probleme, koji su neizostavan deo procesa napredovanja. Naprimer ti odlučiš da postaneš predsednik Udruženja mladih novinara Srbije (sad lupetam). Onda kreneš to da radiš - i da bi to ostvario, nailaziš na stotine problema koje usput treba rešiti, sa kojima se treba suočiti, koje treba prevazići. I eto - odjednom ti je život zanimljiv. :lol: Monotonija je stanje duha. Da nije, ne bi bilo onih ljudi što i u zatvoru sebi organizuju vreme i život, čitaju, vežbaju, pišu, slikaju itd itd.

Slažem se sa tobom :) Ali

gaawd kako mrzim to 'ali'. :lol: Smatram da je potrebna samo sopstvena motivacija. Hell, čitao sam i ja neke motivacione knjige nazad u danu. Kao fol, pomaže ali samo u trenutku. Da bi odlučio da promeniš život na bolje ,to moraš sam. Koliko god motivacije da neko drugi daje, moraš prvo sam da je stvoriš. A ako self-motivacija postoji onda opet nije ni potrebna nečija tuđa.

I ja sam tako bio u tripu "Sad ću da promenim svoj život, da idem na pozitivu itd"
i onda skontam, ebote meni ne odgovara pozitiva. Uništava me :lol: Dosadna je. xD

Verujem da je balans rešenje. Verujem takođe da najveću sreću može da iskusi onaj koji je već osetio najveću patnju jer tada i trunka sreće deluje kao blaženost. Bilo bi glupo da smo stalno srećni.
Zlatna sredina je sve ali opet je to najteže uspostaviti.
Postoje neki dani kad mi baš ide, gotovo u svemu. Imam ideje za pisanje i dosta sam aktivan što se toga tiče, u školi kul, nađe se pokoja riba. Ali već tad znam da sve to blagostanje ubrzo nestaje, onda padne sve u vodu, dovraga xD
Koliko puta mi se desilo da se u trenutku sreće osetim loše jer znam da će sutra nešto loše da me snađe :mrgreen: Mnogo utripovano

Ali, najviše sada veličam one trenutke kada se ne obazirem ni na šta. Apatija. Stanje uma tokom pijanstva, kao sad npr. ne preteranog, jer granice postoje, ali delimičnog pijanstva gde sutra ujutru neću naći sebe prikovanog za pod.

Svaka cast Niku Vujicicu, ali stvarno ljudi pocinju da smaraju sa njim. Sta on meni koji kur'c moze da pomogne sa njegovim govorima kad imamo totalno drugaciju vrstu problema? On se bori sa tim sto nema ruke i noge, ja sa drugim stvarima (ne pricam bukvalno za sebe nego uopsteno za bilo koga u problemu).
Postoji milion drugih ljudi koji su uspesni koliko i Nik, ali oni nisu poznati kao on zato sto za razliku od njega oni imaju sve delove tela, dok s' druge strane Nik ne bi uopste bio toliko zanimljiv i poznat da nije hendikep. I onda na cemu zapravo mi njemu zavidimo? Na tome sto je vedrog duha iako nema ruke i noge? Ili na tome sto je postao pun para?

Ali sve u svemu, respect za coveka.

Svaka cast Niku Vujicicu, ali stvarno ljudi pocinju da smaraju sa njim. Sta on meni koji kur'c moze da pomogne sa njegovim govorima kad imamo totalno drugaciju vrstu problema? On se bori sa tim sto nema ruke i noge, ja sa drugim stvarima (ne pricam bukvalno za sebe nego uopsteno za bilo koga u problemu).
Postoji milion drugih ljudi koji su uspesni koliko i Nik, ali oni nisu poznati kao on zato sto za razliku od njega oni imaju sve delove tela, dok s' druge strane Nik ne bi uopste bio toliko zanimljiv i poznat da nije hendikep. I onda na cemu zapravo mi njemu zavidimo? Na tome sto je vedrog duha iako nema ruke i noge? Ili na tome sto je postao pun para?

Ali sve u svemu, respect za coveka.

Pa ne prica on samo o onima koji su hendikepirani, nego o svim problemima. Kako je Sukhoi rekao, nas motivise to sto je on bez ruku i nogu uspeo da prevazidje svoje probleme, sto mi normalni onda ne bi mogli da prevazidjemo svoje ?

@Direkt

Slika nije s fejsa, ne znam ko su xD

Pa ne prica on samo o onima koji su hendikepirani, nego o svim problemima. Kako je Sukhoi rekao, nas motivise to sto je on bez ruku i nogu uspeo da prevazidje svoje probleme, sto mi normalni onda ne bi mogli da prevazidjemo svoje ?

Hmm, zato sto ne mozemo? :lol: Sta coveku, kom hoce da uzmu kucu zato sto ne moze da otplati kamatu, znaci to sto je Nik prevazisao to sto nema ruke i noge? :lol:
Jedine osobe za koje mislim da bi im Nik mogao pomoci su oni koji su skloni samoubistvu, ostalima slabo. :)

Hmm, zato sto ne mozemo? :lol: Sta coveku, kom hoce da uzmu kucu zato sto ne moze da otplati kamatu, znaci to sto je Nik prevazisao to sto nema ruke i noge? :lol:
Jedine osobe za koje mislim da bi im Nik mogao pomoci su oni koji su skloni samoubistvu, ostalima slabo. :)

Cus, ne mozes da otplatis kamatu, ali nakon sto ti uzmu kucu ne treba da klones, treba nastaviti dalje. Moj cale otplacuje stambeni kredit i nervira se zbog krize. Od rate koja je iznosila od 200 do 250 evra sad ima 400 evra mesecno da placa. Tj. placa 400 evra od 2009. I sve se plasi ako ostane bez posla kao ce da najebe. Brate, postoji podstanarstvo, nacices drugi posao, ipak imas skoro 30 godina radnog staza.

Moram ja jos nesto da kazem, kao i obicno...:lol:

Nisam pratila zivot i rad Nicka, ali okej, verujem da je super...:D Nego, meni je Oscar Pistorius mnogo zanimljiviji kao ličnost, zato što nema tu patetičnu priču, već dečko kida kako trči i to radi najnormalniji, u fazonu je wtf, what's the problem? :lol: Stvarno jedan veliki čovek!

Taj Oscar je greskom ubio devojku... Njegov zivot je gotov... Nece sebi moci da oprosti...

P.S.

I to ako je greskom, navodno je zamenio za provalnika, ali africka policija je odbacila te tvrdnje i rekla da to nisu oni izneli u javnost, a i devojka je upucana navodno 4 puta...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back