Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj Oscar je greskom ubio devojku... Njegov zivot je gotov... Nece sebi moci da oprosti...

P.S.

I to ako je greskom, navodno je zamenio za provalnika, ali africka policija je odbacila te tvrdnje i rekla da to nisu oni izneli u javnost, a i devojka je upucana navodno 4 puta...

Bas to videh jutros; tesko da je "slucajno". Haos. A i po Bg-u neki davitelji, ludila...neki psiho udavio devojku (ili mu je bivsa), kuda ide ovaj svet :neutral:
I nadjem ovog psiho lika na fejsu, kad ono imamo 1 zajednickog prijatelja koji je isao sa mnom u odeljenje u gimnaziji :lol:

Beware, kids...

Poslednja izmena:
Taj Oscar je greskom ubio devojku... Njegov zivot je gotov... Nece sebi moci da oprosti...

P.S.

I to ako je greskom, navodno je zamenio za provalnika, ali africka policija je odbacila te tvrdnje i rekla da to nisu oni izneli u javnost, a i devojka je upucana navodno 4 puta...

Pf, nek' odgleda jedan klip Nika Vujicica i odma' ce mu biti bolje... :lol:

Btw, ovo za fort minor, jedna od retkih grupa ili si mislio pesama? :P

I to te zanima? :lol: Okej :mrgreen:
Uvuceni obrazi, tanke rucice i nogice, nepostojece grudi i zadnjica ;)
Nije potrebno da se osoba skine gola da bi se videlo da je iz logora :lol:
Bar ne za one koji se razumeju u tu "materiju"...

Obrazi mi nisu uvuceni, vec normalni.
Ako su moje ruke tanke, ti si Kristofer Kolumbo. :)
Moje 'nozice' nisi mogao da vidis...:P
Dalje...
Grudi nemaju nikakve veze sa kilazom osobe. To je cista genetika ako nisi znao. :)
I ne lupaj u buduce, molim te. :)

Obrazi mi nisu uvuceni, vec normalni.
Ako su moje ruke tanke, ti si Kristofer Kolumbo. :)
Moje 'nozice' nisi mogao da vidis...:P
Dalje...
Grudi nemaju nikakve veze sa kilazom osobe. To je cista genetika ako nisi znao. :)
I ne lupaj u buduce, molim te. :)

Nemas blage veze :lol: Naravno da su ti tanke ruke, kost i koza :) Nozice se naziru, al' i one bi da se prekinu same od sebe :lol:
Raspodela masnog tkiva po telu je genetski zasnovana, ali ako neka zenska osoba dobije salo svuda dobice i odredjenu kolicinu po grudima. To je razlog zbog kojeg vecina debelih prasica imaju velike grudi, a one koje su bas debele a imaju i male grudi...njih je genetika sjebala i nema im spasa sem plasticne hirurgije :mrgreen:
Elem, tebe nema ama bas nigde (gde bi trebalo), a i nezgrapno i traljavo izgledas s onim klosarskim starkama koje redovno nosis :)
Jedi nesto, dete :pop:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back