Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam razmisljao nesto o ovima sto pljuju po 14. Februaru. Jes da praznik ne treba nesto preterano obelezavati, ali kad smo vec preuzeli taj dan zaljubljenih, sta se koji moj javljaju ovi sto ce biti sami na taj dan i kenjaju? Msm, ovi sto izadju s momkom/devojkom ni na koji nacin im ne smetaju i ne diraju ih, eto koriste taj dan kao nesto posebno, poklone si neku sitnicu. A ovi drugi samo kukaju, izbacuju neke slike tipa "Oh 14. Februar, pa sta", "Forever Alone", "***** ti idiote koji obelezavaju dan zaljubljenih" i tako dalje, da ne nabrajam sta sam jos video po fejsu. Sve sama ljubomora. Nadjite i vi nekog bre...

Jok, niti sam rekao da imam nekoga xD Zapravo raskinuo sam s devojkom pre dva dana :P

Nego mi nisu jasni likovi koji se tako proseravaju, a jos manje neke likuse, koje istinu govoreci izgeldaju jako dobro i znam da ce potrcati da nadju nekoga da s njim provedu taj 14.

ako, i neka si, ne mora da trosis kes u cetvrtak xD

Pa fora u svom tom proseravanju je to sto nemaju nikoga za taj "praznik" ma kakav bio, i onda gledaju da se uklope u neku drugu grupu, hejtera ,pa opet da budu negde prihvaceni, a na prvi poziv osobe suprotnog pola bi otrcali, naravno imas tu i onih sto svarno hejtuju al oni su posebna prica, kompleksi sve u svemu

ako, i neka si, ne mora da trosis kes u cetvrtak xD

Pa fora u svom tom proseravanju je to sto nemaju nikoga za taj "praznik" ma kakav bio, i onda gledaju da se uklope u neku drugu grupu, hejtera ,pa opet da budu negde prihvaceni, a na prvi poziv osobe suprotnog pola bi otrcali, naravno imas tu i onih sto svarno hejtuju al oni su posebna prica, kompleksi sve u svemu

Imas srece sto nije mnogo dugo trajalo pa me ne boli raskid xD

A i tu se slazem, zato sad mogu da potrosim sutra pare za termin u nekoj sali da igramo malo fudbal :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back