Manifold
Ističe se
- Poruka
- 2.615
Aj se kladis da si po zakonu duzan da ovo prijavis? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

stvarno živiš u nekom retardiranom svetu
Borim se sa njim jedno hiljadu godina kako mi se činilo, i na kraju ga ubijem ali i on mene rani, kao da vidim da mi je rasporio glavu od vrata pa do iza uha. Padam pored njega i umirem, odnosno budim se 

Koji je ovaj akuta/som. Gde da ga prijavim ebem ti rčma glupi? Da kažem: lik pod tim username-om je na forumu krstarice pretio da će da se ubijestvarno živiš u nekom retardiranom svetu
Nego, predvideo sam ovaj čitav ebeni sneg.
Sanjam kako je napadao, i ja se nađem u dvorištu do kuće moje babe, u selu. I sad, bizarna situacija- napada me džinovski zecBorim se sa njim jedno hiljadu godina kako mi se činilo, i na kraju ga ubijem ali i on mene rani, kao da vidim da mi je rasporio glavu od vrata pa do iza uha. Padam pored njega i umirem, odnosno budim se
ebote
džinovski zec![]()
"Decko tvrdio da ce da se ubije na forumu, niko nije prijavio".
A što lupetaš keve ti? Kad si video sličan naslov u novinama? Drugo je fejs gde se zna ko je ko pa to mogu objaviti, ovo je forum gde su uglavnom svi anonimci
Drugo, svaki čovek za sebe- to što ti želiš da ga prijaviš je kršenje njegove slobode. Zašto? Zato što svako ima pravo da odlučuje šta će da radi. Opširnije pisano u Sasovoj knjizi "Mentalna bolest kao mit", gde zatvaranje suicidnih pacijenata može da se smatra narušavanjem lične slobode.
Zato sam ja odavno rekao da je samoubistvo akt svoje volje. Sam odlučuješ kad ćeš da okončaš život, pošto već tu odluku nisi imao pri rođenju.
Što ne treba? Jer nije moralno? Moral je opet ograničenje koje tera ljude da iracionalno delaju ili misle/govore. Ako mi je do smeha smejaću se, ako je njemu do samoubistva roknuće se, i moj smeh ili reči utehe ne mou da mu promene mišljenje ako već ima formirano

Kad smo već kod te teme, ja sam se uvek pitao zašto se Hemingvej ubio.
Ono, imao je i žena, prošao je kroz rat, imao je hrabrosti, uspeha, priznanja...
Sve u svemu, uzbudljiv, ispunjen, vredan život.
I onda završi onako kako je završio.
I onda sam skoro pročitao jednu njegovu priču, "Indijanski kamp".
Tu je on suicid jednog indijanca opisao ovim rečima:
"možda on jednostavno dalje nije mogao dalje da izdrži".
I onda mi je sve postalo jasno.![]()

Uf, sad sam se setila zasto me toliko nerviras...Majke mi, mrzim te..![]()