Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://www.facebook.com/photo.php?...2046970290.957759.350621900289&type=3&theater Zamolila bih te ako nije problem, da lajkujete sliku, zbog nagradne igre :* :)

Sta dobijamo zauzvrat? :prstic::zloca::namcor:
:snovi:

Ahaha, Kaca pobednik...

@Funny

Tvoja mama se nije zalila. :lol:

Pa sto bi se zalila, nije njen problem...mada se tvoja zalila doktoru kako su njenom sinu umesto pupka odsekli pisu. (:()

Inace, nisam na to mislio bo2 glupi, nego na to kako tebi fali to sto neka Azijatkinja nema ludaka medju nogama...zato sto si gej, kontas? :lol:

Poslednja izmena:
Asa Akira se ne važi, ona je amerikanizovana džapaniz bijač :cool:

baj d vej, sinoć zamalo da ode moje šunjanje dovraga. Ćale samo što me nije provalio za pivo, ja kreten iz nekog razloga odlučio da ranije odem po vops i to baš u ono vreme kad se on vraća sa posla(oko pola 11) i sretnem ga u povratku
Ja se usrrao, još odlučio da ponesem pun ****** flaša i one zveckaju, pita on mene šta zvecka, ja odgovaram: ma neki adapteri i kablovi što sam uzeo od druga, trebaju mi za nešto. Poverovao je :lol: Imam tu sreću da je lakoveran
A još moja kesa za vops(koju koristim godinu i po dana xD) je takve veličine da ako se dovoljno popuni vrhovi flajki vire xD Uspeo i to nekako da sakrijem
leba mi, nikad ovako blizu nisam bio da me provale :lol: Toliko puta cirkao i evo, mora negde da se otkrije Ahilova peta. Ne smem više biti tako nepromišljen, nauk za ubuduće.

Cole

Nisu Japanke, klip je obrisan, pa dok ga nadjem enjoy this

A sto se tice seksi Japanki, meet my future wife (ovu levo, ova desno je animirana xD)

574611_10151103817936767_430551637_n.jpg

Hahah (:
e, meni je ovo isto uradila neka likusa na ulici pre par godina, samo je bila glasnija i gadnija od njega :lol: neka mlada beskucnica, delovala je ludo prilicno, bas se secam njenog jezivog osmeha.

Hahaha, ma idi...jesi li i ti pomislila "She might be the one" kao sto to pomisle devojke na klipu, pre podriga? :lol:

Napisao si dvosmisleno, sta ja znam xD I lose se branis, Direkt bi me vec pokopao xS

Mwahaha, ja se lose branim, prvi put da mi neko to kaze... :lol: Mozda sam malo zardjao, nisam se dobro posvadjao godinama. A i nisam hteo da te mnogo uvredim.
Direktov i moj stil su uglavnom razliciti, ja ne smatram spustanjem ako nekome kazem da sam mu kevu hebao grlitjem od dvolitarke i i potom joj dao da ispije ono malo pisacke koja se napunila u flasi...ili tako nesto bolesno sto bi Direkt napisao. :mrgreen: Mada moram priznati da se od takvih recenica u neku ruku ne mozes odbraniti zato sto bas i nemaju veze sa zivotom, ali te ipak isproziva... :lol:

@tema

'Ebale vas dzapanke, gde naci to osim na netu? :lol:

Poslednja izmena:
Negde gde je toplo i gde imaju lepe plaže? :D

aha, ne bi se ti složila sa tim, da se stvarno tamo nađeš. Preporuka, gledaj Pacifik, seriju, već preporučio mathu xD
Da vidiš šta je muka kad ti se rak ušunja u krevet i počne da škljoca kleštima. Ili silni pacovi na sve strane, truli miris razbijenog kokosa, pesak u svim mogućim rupama :mrgreen: gaddemn
i još te kosooke rugobe
radije bih burgijom mozak izvukao kroz rupu na nosu.

aha, ne bi se ti složila sa tim, da se stvarno tamo nađeš. Preporuka, gledaj Pacifik, seriju, već preporučio mathu xD
Da vidiš šta je muka kad ti se rak ušunja u krevet i počne da škljoca kleštima. Ili silni pacovi na sve strane, truli miris razbijenog kokosa, pesak u svim mogućim rupama :mrgreen: gaddemn
i još te kosooke rugobe
radije bih burgijom mozak izvukao kroz rupu na nosu.
Pošto su uslovi u ratu isti kao uslovi u hotelu i normalnim lijepim plažama :lol:

'Ebale vas dzapanke, gde naci to osim na netu? :lol:

Imas ih u BG-u, mada nzm bas da li ima onakvih kao na slici. I lepo si rekao Japanke su lepse od Kineskinja i Koreanki, dok su Koreanke lepse od Kineskinja. A i sad nisam imao nameru da smaram kosookim lepoticama, ovo je bilo samo za koleta.

@Sleepy

Nisu sve iste, pu pu... Nzm kako ih razlikujem, pristo su mi azijati i crnci kao sav ostali svet. Apsolutno ne primecujem razlike, tj. ne smetaju mi i ne obracam paznju, sve dok se od mene ne zatrazi. Sto se mene tice svi smo isti.

@Direkt

Ove kosooke rugobe su jos uvek lepse od tvojih bolesljivih, narkomanskih i maloletnih rugoba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back