Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prvo, ono sto je tebi lepo ne znaci da ce i meni biti lepo...

NIko nije pomenuo subjektivni prikaz lepote, ti si počeo da seruckaš o ovome

Ove kosooke rugobe su jos uvek lepse od tvojih bolesljivih, narkomanskih i maloletnih rugoba.

Onaj gore link je bio search mojih prethodnih postova tamo, ali eto da ti pomognem

isabel-lucas-500-days-of-summer-04.jpg

2012-TVA-Arrivals-0004.jpg

24xp45s.jpg

2ica1bp.jpg

tumblr_m4ohmeIIiE1qzdzbuo1_500.jpg

nađi mi među ovima sad ovo tvoje bolešljive narkomanske maloletne rugobe

Inace u mojoj skoli postoje dve devojke koje se stalno nesto drze za rukice, onako maze, njuskaju, cmacu. Jos ih samo nismo videli da se zakrljaju pa da budemo sigurn da su lezbejke. Znaci ja znam za slicne odnose izmedju drugarica, ali ovo prelazi tu granicu i 90% sam siguran da sam u pravu. Takodje drugaru jednom se svidja jedna od te dve, a nije mu ni odgovorila na fejsbuku, sto je cudno jer je veoma popularan medju zenskim delom publike i svaka mu je do sada odgovorila, makar i nekim "?". I odlucim ja da ih pitam direktno u facu, a one se samo nasmejase i odose. WTF? Pa bar kazite nemo me mucite tako. A ako jesu razmisljam se da im predlozim neku trojku :per:

Inace u mojoj skoli postoje dve devojke koje se stalno nesto drze za rukice, onako maze, njuskaju, cmacu. Jos ih samo nismo videli da se zakrljaju pa da budemo sigurn da su lezbejke. Znaci ja znam za slicne odnose izmedju drugarica, ali ovo prelazi tu granicu i 90% sam siguran da sam u pravu. Takodje drugaru jednom se svidja jedna od te dve, a nije mu ni odgovorila na fejsbuku, sto je cudno jer je veoma popularan medju zenskim delom publike i svaka mu je do sada odgovorila, makar i nekim "?". I odlucim ja da ih pitam direktno u facu, a one se samo nasmejase i odose. WTF? Pa bar kazite nemo me mucite tako. A ako jesu razmisljam se da im predlozim neku trojku :per:

Ako su odlicni djaci onda moras da znas da ne prihvataju nista manje od petice...da znas za ubuduce. :per:

Daj brate, koji put vec u isto vreme odgovaramo? :lol: Sledeci put otkucaj poruku i izbroj do 20 pa tek onda posalji... :lol:

I slazem se, bas sam to pomislio. Koliko smo vec puta ovde na tinsima ustanovili to, a gle' kad neki matori konji to jos nisu provalili...e 'bem ti budale. :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back