Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završio Rome.... kraj je baš smoran, očekivao sam epic betl, ispade svi izvršiše samoubistvo, i prc.

Nevermind, ne kvari celokupni utisak o seriji :worth:

Sad ću verovatno da se bacim na ponovno gledanje Band of Brothers i Pacifica, nešto sam u tom raspoloženju

Umalo me nisu priveli, bwahaha...to samo objasnjava koliko je dobro bilo.:zelenko3::zelenko2:
Celo vece sam se kidao od smeha, najgore je bilo kad sam poceo da se smejem k'o blesav, jedva dolazim do daha, a u tom trenutku neko baca dimnu bombu koja jos dodatno otezava disanje, umal' nisam umro... :lol:

Kako ste se vi proveli?

Meni bilo neočekivano dobro :) Prvo sa ortakom purnjao, gledali Black Books i smejali se ko budale, onda on stondirao a znam da mi sestra reče o nekom maskenbalu pa sam tamo banuo.
Bičez only, bio samo još jedan lik kasnije :D Ja se smuvao sa jednom likušom, i to je možda baš ono potpuno neočekivano, al' eto desilo se. Ponadao se da ću je možda odvesti do mene al dovraga, posle se napila i zaspala :mrgreen:
Te žene, one imaju kapacitet, priznajem, al ne znaju da se kontrolišu :lol: Sve su polegale do 3 već... ko im kriv kad piju vinjak i rakiju :) Ja gospo'n čovek rokao pivo i sad i dalje cirkam pomalo, ćale kupio limenke :D

Nadao se još da se ona likuša nije sećala, al' izgleda da sam pogrešio :mrgreen: Ipak lovim nedostižnu ribu, taki' sam pecaroš u srcu izgleda

A inače ja sam bio Marcus Antonius, na maskenbalu, onaj period kad je bio Kleopatrin ljubavnik pa sam imao onu šminku oko očiju, egipćani što su nosili :mrgreen:
Moja "Kleopatra" je bila maskirana u muškarca, što je bila čista ironija s obzirom da sam ja imao šminku ko žena :lol: Najjači trip je bio kad je jedna bičarka đavolica došla i počela sa njom da se žvalali, a ova u mom krilu.
Ja i drugi lik u neverici :mrgreen: ebačka scena, fo real
a obe bazde na vinjak :lol:

A inače ja sam bio Marcus Antonius, na maskenbalu, onaj period kad je bio Kleopatrin ljubavnik pa sam imao onu šminku oko očiju, egipćani što su nosili :mrgreen:
Moja "Kleopatra" je bila maskirana u muškarca, što je bila čista ironija s obzirom da sam ja imao šminku ko žena :lol: Najjači trip je bio kad je jedna bičarka đavolica došla i počela sa njom da se žvalali, a ova u mom krilu.
Ja i drugi lik u neverici :mrgreen: ebačka scena, fo real
a obe bazde na vinjak :lol:

Pu ebem te srecna xD Ja provedoh sat vremena s dve devojke i nista se ne desi xD A svi pijani ...

Poslednja izmena:
E a život je ironična kućka :lol: Pre nekoliko godina sam se opako ložio na tu likušu, al' tad je bila sa nekim likom :mrgreen:
Čudno je koliko nam nije privlačno ono što je nadohvat ruke.

To je istina. Ali ove dve meni nisu na dohvat ruke xD Vracao sam se kuci, zapalio cigaru, dve devojke sede na klupi. Pita me jedna za cigaru, ja joj dajem a ona mene za ruku i povuce me na klupu :3 Bilo je zabavno, ali nista od perverzija, previse su popile, a i ja sam u kafanici, iz koje sam pobego tacno u 12:02.... Smorio se zesce....

Ej ljudovi forumaski srecna vam Nova godina mnogo vas ljubim pusa pusa mwamwamwa :D

Ja inace bio kod ortaka na gajbi, zakovao pored laptopa i onako pijan pustao najtvis na zalost prisutnih tamo

Posle toga sisao do grada, neka bicarka mi slomila pola pakle pljuga pa smo ortak i ja hteli da je gengbengujemo, nakon toga opet neka bleja, nekako sam uspeo da se dovucem kuci i sad me glava otkida ******

Al ono, bilo je kul sve u svemu... u jednom trenutku sam se smorio od silnih muzickih shitova i onako pijan otisao u drugu prostoriju i poceo da sviram dzitru :D

^

Pa sta jedan lik koji slusa metal, rock, punk i tako dalje, da radi na zurci gde se pustaju narodnjaci, koje prezire... I folk, tipa Ceca i slicni. Samo sam pio, igrao mozda sat vremena. U 8 sam otisao a drugarom, za cetiri sata boga popio. Jbg to je kao da ubacis Bibera u striptiz bar. Ali ove dve devojke me spasile posle. Samo da nismo bili toliko pijani, ili bar ja... xD Sve u svemu nije bilo lose....

^

Pa sta jedan lik koji slusa metal, rock, punk i tako dalje, da radi na zurci gde se pustaju narodnjaci, koje prezire... I folk, tipa Ceca i slicni. Samo sam pio, igrao mozda sat vremena. U 8 sam otisao a drugarom, za cetiri sata boga popio. Jbg to je kao da ubacis Bibera u striptiz bar. Ali ove dve devojke me spasile posle. Samo da nismo bili toliko pijani, ili bar ja... xD Sve u svemu nije bilo lose....

Pa? I ja sam taj jedan lik ( likuša ). I za divno čudo, nisam se smorila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back