Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej ljudovi forumaski srecna vam Nova godina mnogo vas ljubim pusa pusa mwamwamwa :D

Ja inace bio kod ortaka na gajbi, zakovao pored laptopa i onako pijan pustao najtvis na zalost prisutnih tamo

Posle toga sisao do grada, neka bicarka mi slomila pola pakle pljuga pa smo ortak i ja hteli da je gengbengujemo, nakon toga opet neka bleja, nekako sam uspeo da se dovucem kuci i sad me glava otkida ******

Al ono, bilo je kul sve u svemu... u jednom trenutku sam se smorio od silnih muzickih shitova i onako pijan otisao u drugu prostoriju i poceo da sviram dzitru :D

shitove smo svi preziveli ali nortovo sviranjeee kuuuuurrrrcu ovaj dzitre retkiii su preziveli :D

photo.jpg

Ebem ti zvezde
gledam u nebo i silazim nis stepenice, samo što se nisam slomio. Ebote konj, izvrnuo sam članak ko prost.
Mrtvo selo, nigde svetla.
Odlučih za večeras, prvo se napijam, a onda ako ne nađem šta da poebem ili silujem jednostavno ću nekog da zadavim. Nothin' messy, krv se teško čisti i mnogo je gadno.
Moram jednostavno, moram da oduzmem nekom taj sjaj u očima, te dve ebene iskre koje ćute i tope se u svojoj ignorantnosti i gluposti tripujući stagnaciju sreće i nepromenljivosti.
That is a must.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back