Theory
Domaćin
- Poruka
- 4.439
Ne vidi se slika....
nema veze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidi se slika....

Pa zar je već?Dragi forumaši, srećna vam Nova...

Aha,evo 1 januar bre,sto je tebi?

.gif)

a vece ko vece
 a vece ko vece Prvo sa ortakom purnjao, gledali Black Books i smejali se ko budale, onda on stondirao a znam da mi sestra reče o nekom maskenbalu pa sam tamo banuo.
 Prvo sa ortakom purnjao, gledali Black Books i smejali se ko budale, onda on stondirao a znam da mi sestra reče o nekom maskenbalu pa sam tamo banuo. Ja se smuvao sa jednom likušom, i to je možda baš ono potpuno neočekivano, al' eto desilo se. Ponadao se da ću je možda odvesti do mene al dovraga, posle se napila i zaspala
 Ja se smuvao sa jednom likušom, i to je možda baš ono potpuno neočekivano, al' eto desilo se. Ponadao se da ću je možda odvesti do mene al dovraga, posle se napila i zaspala 
 Sve su polegale do 3 već... ko im kriv kad piju vinjak i rakiju
 Sve su polegale do 3 već... ko im kriv kad piju vinjak i rakiju  Ja gospo'n čovek rokao pivo i sad i dalje cirkam pomalo, ćale kupio limenke
 Ja gospo'n čovek rokao pivo i sad i dalje cirkam pomalo, ćale kupio limenke 
 Ipak lovim nedostižnu ribu, taki' sam pecaroš u srcu izgleda
 Ipak lovim nedostižnu ribu, taki' sam pecaroš u srcu izgleda
 Najjači trip je bio kad je jedna bičarka đavolica došla i počela sa njom da se žvalali, a ova u mom krilu.
 Najjači trip je bio kad je jedna bičarka đavolica došla i počela sa njom da se žvalali, a ova u mom krilu. ebačka scena, fo real
 ebačka scena, fo real
A inače ja sam bio Marcus Antonius, na maskenbalu, onaj period kad je bio Kleopatrin ljubavnik pa sam imao onu šminku oko očiju, egipćani što su nosili
Moja "Kleopatra" je bila maskirana u muškarca, što je bila čista ironija s obzirom da sam ja imao šminku ko ženaNajjači trip je bio kad je jedna bičarka đavolica došla i počela sa njom da se žvalali, a ova u mom krilu.
Ja i drugi lik u nevericiebačka scena, fo real
a obe bazde na vinjak
 Pre nekoliko godina sam se opako ložio na tu likušu, al' tad je bila sa nekim likom
 Pre nekoliko godina sam se opako ložio na tu likušu, al' tad je bila sa nekim likom 
E a život je ironična kućkaPre nekoliko godina sam se opako ložio na tu likušu, al' tad je bila sa nekim likom
Čudno je koliko nam nije privlačno ono što je nadohvat ruke.

Kod Direkta vidim bilo super, a sto se Akutice tice...ocekivano...bot
Vajldice, a ja bas nisam ocekivao da ce u gradu biti nesto posebno, mada je bilo do kolena...

Straaaaaašnoooooooo... xD
 Straaaaaašnoooooooo... xD^
Pa sta jedan lik koji slusa metal, rock, punk i tako dalje, da radi na zurci gde se pustaju narodnjaci, koje prezire... I folk, tipa Ceca i slicni. Samo sam pio, igrao mozda sat vremena. U 8 sam otisao a drugarom, za cetiri sata boga popio. Jbg to je kao da ubacis Bibera u striptiz bar. Ali ove dve devojke me spasile posle. Samo da nismo bili toliko pijani, ili bar ja... xD Sve u svemu nije bilo lose....
 znam da vam treba
 znam da vam treba