Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Will download :) A posto ne stavljam titl,onda bas gledam sa punom paznjom :)

nećeš baš pohvatati sve, neke reči su arhaizmi, mislim da su se čak i Ameri žalili kako im je teško da isprate :D
Al naravno, prevod na srpski je dobar jer prevodilac ujedno stavi naše arhaizme koji se lako prepoznaju

a tebi Fani svaka čast jbt kako uspijevša 10 serija da gledaš zajedno, ja em što nemam vremena em što bih pomiješao likove nenormalno

pa pola od tih serija se ni ne prikazuje sada, ne možeš reći da trenutno nešto pratiš ako si već sve pogledao i čekaš novu sezonu :lol:
Eto npr HIMYM tek u januaru izlazi nova, TWD u februaru, BB u julu itd

nećeš baš pohvatati sve, neke reči su arhaizmi, mislim da su se čak i Ameri žalili kako im je teško da isprate :D
Al naravno, prevod na srpski je dobar jer prevodilac ujedno stavi naše arhaizme koji se lako prepoznaju

pa pola od tih serija se ni ne prikazuje sada, ne možeš reći da trenutno nešto pratiš ako si već sve pogledao i čekaš novu sezonu :lol:
Pa otkud ja znam emituje li se trenutno ili su završene sve sezone pa se čeka nova, rekao čovjek lijepo da prati te serije, šta znam ja :P

Pa kako onda da nazovem gledanje tih serija? :lol: Pratim po netu kad ce da izadju nove ep. i onda ih odgledam odma' ili kad se nakupe, ako se za to ne moze reci da "pratim serije" onda da ga 'ebem, ne znam drugi naziv...

Ukratko, gledam npr. supernatural koji nisam ceo odgledao, i za to vreme sacekam da izadje par ep. od walking dead i himym pa onda odgledam te dve pa se vratim na supernatural...i sve tako sa ostalim serijama...izmesam ih...ako ti zivot da 10 dobrih serija, izmesaj ih i napravi koktel. xD

A nek sramota pokopa one ljude koji nisu gledali Black Books a gledaju poluproizvodna srranja kao što su nove sezone How i met your mother ili two and a half men.

Ja sam stavio da se skida... :D Svidjaju mi se citati iz serije koje nekad koristite...

Pa otkud ja znam emituje li se trenutno ili su završene sve sezone pa se čeka nova, rekao čovjek lijepo da prati te serije, šta znam ja :P

Pa pratim serije, i ti si npr. stavio walking dead, a odgledao si za sada sve ep. tu, zar ne? sad cekam da izadju ep. za himym i walking dead, ostalo jos nisam sve pogledao...usput pratim i oko 5-6 nekih animea, to gledam izmedju serija... :P

Imaš samo 18 epizoda Black Books-a fani, to ti je otprilike jedno posle podne za gledanje :lol:

Ja sam sad računao, pošto sam fan serije još od 2007-e, mislim da sam ukupno pogledao čitavu seriju preko 10 puta :mrgreen: Nije ni čudo što znam čitav scenario napamet. A neke epizode(Grapes of Wrath, Party, Blood) sam gledao pojedinačno više puta :lol:

Ja skidam sa torenta nekih 32 fajla, neke obrisane scene i kojekakvi kuvci...pa cu razabrati sta je tu sta... :mrgreen:

Au brate...top fan no1 :lol: A ja se bas pitao kako popamtis sve te njihove izreke... :lol: Do jaja je kad ti se neka serija svidi toliko, znaci da ti bas lezi...k'o plavusa s' leve i desne strane kreveta... :mrgreen:
Ja sam walking dead pogledao mozda 3-4x sta cu, obozavam zombije. :lol:

Evo i danas sam pogledao petu epizodu prve sezone :lol: The Big Lockout :mrgreen: Genijalno

Pogotovo onaj deo kad Meni kao retard objašnjava iza zvučnoizolovanih vrata a Bernard kaže: Znaš šta si ti? Ti si brada koja visi sa idiota :rotf:

Je l' i ti izbjegavaš onu epizodu Travel Writer i onu, nzm kako se zove, kad Bernard ide da se kocka pa ga prozovu Gold Mine? :lol:
Ja sam ih pogledao po jednom i nikad više, stalno ih zaobilazim xD

haha e jesu te dve najdosadnije za gledanje :lol: Kad vrtim čitavu seriju, od prve do poslednje ne zaobilazim al' nije mi toliki gušt da gledam kao ostale :mrgreen:
Mislim, ima i tu dobrih fazona al baš su mi na neki način odbojne xD

Pa to, odbojne skroz, pogotovo Travel Writer, uf
Al ja ne gledam od prve do poslednje nikad, nego jednom mjesečno uzmem 3-4 random epizode pa ih odgledam, to mi kao domaći zadatak sad :mrgreen:

Pa dobro, tebi je sve to još sveže, nisi verovatno ni pohvatao sve detalje :D
Al' opet, iako sve znam napamet uvek me serija oraspoloži :)

Nego, sad sam se opasno naložio na Rome, one scene ubistva me tako ebeno uzbude, dođe mi da zakoljem nekog. hmm, penzioneri u busu su dobra meta, iritantni dovoljno da ne žalim što sam ubio, a štetni i drugima tako da, no harm done...

Pa dobro, tebi je sve to još sveže, nisi verovatno ni pohvatao sve detalje :D
Al' opet, iako sve znam napamet uvek me serija oraspoloži :)

Nego, sad sam se opasno naložio na Rome, one scene ubistva me tako ebeno uzbude, dođe mi da zakoljem nekog. hmm, penzioneri u busu su dobra meta, iritantni dovoljno da ne žalim što sam ubio, a štetni i drugima tako da, no harm done...

rome otkida...n ego cekirao sam ti novu pesmu, jeziva je, svaka cast! :D

Ajoj kakav trip, pogledao sam Hobita u bioskopu sada... jos ne mogu da verujem, sjajno, naprosto sjajno odradjeno... genijalan film... kakav neverovatan prikaz bitke u Ereboru, pogotovo kad zmaj upada... jebeno genijalno... o ovome ce se jos dugo pricati.... jedva cekam sledeci deo! :D

moram pogledam Hobita, šteta što nemam nikog iz okruženja koji gotivi EF -.-

Inače, Northe jesi li gledao celu seriju "Rome" ?
Ja upravo stigao do kraja prve epizode s02

Koliko epskih scena borbe imaju, holly šit :eek: Ono kad je Lucijus sa Pulom upao kod onog najamnika, poklao sve i otfikario mu glavu- Scena za pamćenje :worth:

moram s nekim da odem do ludare.. ne bih baš sam, ebiga xD pomisliće da dobrovoljno dolazim da prijavim boles' :mrgreen:
Radim na nekoj priči, ludara u pitanju, neki vernik-ludak-požar-inspektor blabla, pored inspektorovog istraživanja i pronalaska ispovesti ludaka i svedočenja doktora moram da začinim priču nekim sporednim pričicama o ljudima.
Već imam jednu istinitu, to se desilo pre par godina baš kod mene, jedan ludak pobegao, go, uzeo neko staklo i kasapio ljude. Ništa ozbiljno, ali ipak je kasapio :D Upadao u stanove, pa kad je bio isteran onda pobegao na autobusku stanicu i seo na vozačevo mesto, dok ga nisu uhvatili xD

Koje sve serije pratite?
Ja:
Supernatural
The walking dead
Dexter
HIMYM
Misfits
Grim
Oz
Arrow
GoT
Revolution
Breaking Bad
Californikaciju

naravno, neke od ovih sam bzw pogledao cisto dok kod ostalih ne izadju nove ep. :lol:
Ovu misfits gledam zadnjih par dana i moram reci da sam se pokidao od smeha zbog samo jednog lika - Nathana. :mrgreen: ali su njega izbacili posle druge sezone tako da mi sad nije toliko bas zanimljiva

True Blood, Gossip girl, Vampire Diaries, Dexter, Nikita, Californication, One Tree Hill..mislim da je to sve,ali opet,danas pocinje odmor,pa ne znam koje cu serije jos uzeti da gledam :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back