Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slažem se,ali je verovatno do njega objasnio,i rekao da je pametnije gledati Davis Cup,a ne košarku. Salim se,trebalo je na oba kanala staviti sport,jer su oba ods velike vaznosti,ali ne moze Kvadratura kruga i kosarka u isto vreme :D

Iskreno, na sport sam prestao da gledam kao na neku važnost. Iako, sam ljubitelj istog, nisam sad od onih koji se bacaju na podu i čupaju kosu na poraz naših. Poenta priče je da se nama nameće sport(ne samo nama, ali se tako gleda na njega samo kod nas i ostalih banana država), kako bi smo ove dosadne živote u ovoj sjebanoj državi proživeli sa kol'ko tol'ko radosti..to ti je onaj fazon, ko ga **** što sutra nemam za 'leb, nek' su naši dobili. Zamena prioriteta.

Znaš, nebitno je što smo nepismena i neobrazovana nacija, daj leb i igru. (nije problem u sportu i praćenju istog, već u doživljavanju istog)

Kakav crni tenis. Gadljiv sport. Kosarka je vec nesto drugo,trenirao sam je 2,3 godine i to je pravi timski sport u kome je potrebno koriscenje mozga. Drugo Srbija je zemlja kosarke,nas najtrofejniji sport ( posle vaterpola) u kome smo ****** koga smo stigli ,od Amera,Turaka,Hrvata,Litvanaca itd. A i poslednje,vecina ljudi hoce da gleda kosarku a ne mrtvog Djovaka.

Kakav crni tenis. Gadljiv sport. Kosarka je vec nesto drugo,trenirao sam je 2,3 godine i to je pravi timski sport u kome je potrebno koriscenje mozga. Drugo Srbija je zemlja kosarke,nas najtrofejniji sport ( posle vaterpola) u kome smo ****** koga smo stigli ,od Amera,Turaka,Hrvata,Litvanaca itd. A i poslednje,vecina ljudi hoce da gleda kosarku a ne mrtvog Djovaka.

Necemo se nikada sloziti. Iskljuciv si. :D

Verovatno najbolja utakmica koju je Srbija igrala u poslednjih 20 godina ,u bilo kom sportu ...

- - - - - - - - - -

Necemo se nikada sloziti. Iskljuciv si. :D

Ukusi su razliciti,ali tvrdim da vecina ljudi vise zeli da gleda kosarku nego tenis :D RTS je trebao time da se vodi,a ne da krati 15 minuta utakmicu zbog tenisa u kome je Djokovic vec pobedio. I jos na kraju ga intervjuisu...

Bome ja se ne razumem puno u kosarku i boli me **** za time,ali ono sto sam zakacio pred kraj onaj nigga nam je **** kevu. Seru ga trojke kao nista,a nasi ne mogu da ubodu slobodno bacanje,jos su par igraca picketine koje same hoce sve,nece da da nikom loptu.
Potpuno zasluzeno smo izgubili,ucili su nas basketu Cernobiljci.

Beogradske?Zar nije na uglu Hajduk Veljkove i Heroja Maričića/Jug Bogdanove?Ako je sarajevski i nije nešto,pazarski je keva a što se toga tiče Pink Panther je skroz dobra kopija.
Kad smo kod Beogradske,čuo sam da Rasim pravi dobar burek.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back