Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
ako ikad saznaš, nećeš ga proždirat tako slasno.![]()
Kad sam čula kako muslimanke prave one svoje poznate bureke, muka mi je bilo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ikad saznaš, nećeš ga proždirat tako slasno.![]()

Jesi to jela njihove pite?
Meni neprijatno i sladoled pojesti, a ne pitu.
Ebo te, nisam šovinista, al kad pomislim kako dupe peru...![]()

Za kog će mi vraga robovi onda
Ne puste li basket,umesto ovog mrtvog tenisa i Djokovica,oticicu u Takovsku sa kofom benzina kod gosn. Tijanica.
Prvi put da je uradio pravu stvar gdin Tijanic.![]()

Dotični Tijke i ne zna šta je tenis.![]()
Slažem se,ali je verovatno do njega objasnio,i rekao da je pametnije gledati Davis Cup,a ne košarku. Salim se,trebalo je na oba kanala staviti sport,jer su oba ods velike vaznosti,ali ne moze Kvadratura kruga i kosarka u isto vreme![]()

Kakav crni tenis. Gadljiv sport. Kosarka je vec nesto drugo,trenirao sam je 2,3 godine i to je pravi timski sport u kome je potrebno koriscenje mozga. Drugo Srbija je zemlja kosarke,nas najtrofejniji sport ( posle vaterpola) u kome smo ****** koga smo stigli ,od Amera,Turaka,Hrvata,Litvanaca itd. A i poslednje,vecina ljudi hoce da gleda kosarku a ne mrtvog Djovaka.
Necemo se nikada sloziti. Iskljuciv si.![]()
Bosanski burek je ništa posebno.Najbolji koji sam jeo u životu prave lokalni Makedonci ovde po Kraljevu,kod katoličke crkve.Kad sam čula kako muslimanke prave one svoje poznate bureke, muka mi je bilo![]()

Bosanski burek je ništa posebno.Najbolji koji sam jeo u životu prave lokalni Makedonci ovde po Kraljevu,kod katoličke crkve.
Ćevapi su vam solidna četvorka,bolji su u Sandžaku.