-Lust
Iskusan
- Poruka
- 5.338
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, to je provalila, od tada stavljaju zavese dok se tusiraju...ma jer ste je gledali dok se kupala.
xD
***, kur.va znači!

Iz svega loseg nesto dobro...
Jesi mazao ono na glavu? xD

Aha, to je provalila, od tada stavljaju zavese dok se tusiraju...
Pa onako, da...bila je skorom sa celim gradom, koliko znam ja sam jedini koji ju je odbio...![]()

Probao sam bijeli luk da mazem na glavu, jer znam par osoba kojima je zapravo izrasla kosa tako, ali dzaba, nece pa nece![]()
Aha, to je provalila, od tada stavljaju zavese dok se tusiraju...
Pa onako, da...bila je skorom sa celim gradom, koliko znam ja sam jedini koji ju je odbio...![]()

Pitaj boga...![]()
Hvala na saveut, hjoćeš da pitam za tvoju babu Grozdanu?ma stavi turban ili tupe!

A što si je odbio???
Praviš se fin dečko, jeeee l'? xD
e, da, šta je sa onom što te progoni? xD
Probao sam bijeli luk da mazem na glavu, jer znam par osoba kojima je zapravo izrasla kosa tako, ali dzaba, nece pa nece![]()
zvuci kao moj tip devojke![]()
nema veze onda. XD ali možeš turban da staviš, super je!
gledam videe sa pedo bear i kidam seeeeee:![]()

nema veze onda. XD ali možeš turban da staviš, super je!
gledam videe sa pedo bear i kidam seeeeee:![]()
Ma nesto me iznervirala bila...ima mnogo dosadnih stvari u vezi nje, npr. jedna id tih je da prica kao beba, prenemaze se... -.-
Ta se naljutila na mene kad sam je oterao u p.m....ali samo cekam kad ce opet da me cimne i ptia da se vidimo... xD

Kape su zakon, da si me pitala prije par godina, rekao bi da kad bi imao para da bi radio transplataciju, sad prvo to ne bi radio![]()
ʕ •ᴥ•ʔ
Kao ''de si swatkišu, mawa bebo''? Ili šta već. xD
Super za tebe![]()
I šta bi ovo trbalo da znači?
Ma ne to... -.- Nego...ma nije bitno, uglavnom se prenemaze i prava je mamima vazna...
I know.