Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ni ja mogao da verujem, jer je pisala da je plavusa i tako, a nije.
Priznala je da se sve samo salila i da joj je postala opsesija u periodu kada je imala problema sa deckom i svojim bratom i majkom i da joj je ovo bio neki njen svet, ali da joj je
sada polako dosadno tako da jedna njena rodjaka pise na njen fejs, aovde vise i nece da svraca do daljenjeg :eek:
Zove se Tijana i 91 je godiste, pi starija godinu od mene....

Pa lepo sam pretpostavio da ima psihickih problema...pogodih iz prve... :mrgreen:
Ma to kaze svaki zavisnik, batali ti tu pricu, ne ide ta odavde... :per: :lol:

Dobro vece, kako ste?

@Snickers, ne znam rekla mi je da su joj haknuli profil i da ce da napravi novi i da ca svima da se izvini :eek: videcu i to cudo
Poslala mi je PP da se vidimo ako hocu jer je u Crvenoj Crkvi kod neke rodjake, a BC nije daleko pa sam otisao rekla mi je da se obucem svecanije da je ne brujem WTF? ??? :dontunderstand: al ajd...
I tako smo se onda i slikali

Lol, devojka prsla s' mozgom...blago tebi kad si izdrzao... :P

Pitam se da li vise iritira u RL ili na forumu...hm :think:
Na forumu :P
Iznenadilo me je sto je ovako sasvim ok :eek:
Fantasticno. Ja dobila odobrenje od visih sila, idem ovih dana, pa sam htela da pitam sta je najzanimljivije za razgledanje. :mrgreen:
Btw, ja sam pomalo frik sto se toga tice, tako da slobodno nabrojte sve sto vam pada na pamet, ili sto mozete da izvucete iz nekog zabacenog dela mozga. :)

Bio sam kad sam imao 12g sad imam 18g, znam da su me vodili svuda, ja ti sad tamo ne idem sad samo Munchen i Sttuttgard...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back