Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo, lepo. Premda mi deluje da je još rano (osim ako ideš u trogodišnju školu), za marljivost te moram pohvaliti:).

Nije rano. Dovoljno sam zajebo sve, vreme je da se trgnem malo. I idem u cetvorogodisnju i ti to znas :P Objasnio sam ti preko pp pre par nedelja :D

Hocu da polozim odlican ove godine i sledece i da odem na budzet jer vala nemam pare za samofinansiranje a i treba mi mesto u domu (posto cu ici u BG, a koliko sam cuo skoro svi brucosi na budzetu dobiju sobu i nekom od domova :D )

Nije rano. Dovoljno sam zajebo sve, vreme je da se trgnem malo. I idem u cetvorogodisnju i ti to znas :P Objasnio sam ti preko pp pre par nedelja :D

Pomenuo si ti u koju školu ideš (a i na forumu si to pisao, i to tek pošto si zašao na ovaj pdf, i prilkom prve komunikacije sa mnom (mada je tada Abel napisala u koju školu ideš), pamćenje me služi sasvim dobro), ali ja pojma nemam koliko to traje. Tj. do sada nisam znao, sada znam. Elem, svaka čast na odluci, mudra je. Dobro je da već sada stekneš neke radne navike, pošto bi te u suprotnom prilično sletela promena pri odlasku na fakultet, na kojem je režim rada znatno stroži nego u srednjoj školi. Ovo zadnje je dosta grubo uopštavanje, ali realno važi.

Ja mislio da svi znaju da ekonomska ide cetiri godine, ipak je to jaka skola... :)

Inace moram da steknem radnu naviku na vreme, jes da me boli kada uzmem knjigu ("Ah it burns, it burns.... :P" ), ali mora se...
Takodje vec znam sta zelim u zivotu i moram da se potrudim... Tako da vec, sam poceo :D

Ahahha, umirem...

420981_10150617171797351_239911307350_9172410_1632903467_n.jpg

Ja mislio da svi znaju da ekonomska ide cetiri godine, ipak je to jaka skola... :)

Inace moram da steknem radnu naviku na vreme, jes da me boli kada uzmem knjigu ("Ah it burns, it burns.... :P" ), ali mora se...
Takodje vec znam sta zelim u zivotu i moram da se potrudim... Tako da vec, sam poceo :D

Izvini na neobaveštenosti, znam za neke smerove da traju toliko, ali to ne znači da moraju svi. Iskreno, nisam mnogo upućen u program stručnih škola.

Što se tiče ovog drugog, dobro je da si to shvatio:).

bah, keva mi naletela na kondome dok mi je "sređivala" policu dok sam bio u selu.. nije rekla, but i know
i sad kažem idem do grada sa ortacima, ona misli da idem do neke ribe.. aham, kao da je imam :lol:
mada,bolje da to misli nego da skonta zašto stvarno idem u grad- da se napušim travurde, naduvam nargile i napijem piva :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back