Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da jesmo, ja sam ocekivao plavusu, ali ipak nije :eek:
Pomirili smo se, necemo da ratujemo ;) :D

P.S. Ona je ovako super, samo voli da podhebava sve zive :eek:

Ja ne mogu da verujem...oduvek sam mislio da je to neki Miloica sa sela koji zafrkava ljude ovuda...kako god, i dalje mislim da je malo skrenula, normalno bice ne moze tolike godine da ide po forumu, se.re i laze kako "progovori"... :)

P.S. Verujem joj za ono da je nevina... :hahaha:

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da verujem...oduvek sam mislio da je to neki Miloica sa sela koji zafrkava ljude ovuda...kako god, i dalje mislim da je malo skrenula, normalno bice ne moze tolike godine da ide po forumu, se.re i laze kako "progovori"... :)

Nisam ni ja mogao da verujem, jer je pisala da je plavusa i tako, a nije.
Priznala je da se sve samo salila i da joj je postala opsesija u periodu kada je imala problema sa deckom i svojim bratom i majkom i da joj je ovo bio neki njen svet, ali da joj je
sada polako dosadno tako da jedna njena rodjaka pise na njen fejs, aovde vise i nece da svraca do daljenjeg :eek:
Zove se Tijana i 91 je godiste, pi starija godinu od mene....

Welcome dear L... :D ne mogu da kuckam toliko ime ;) ova tema sluzi da tracarimo da se glupiramo smejemo i tako :)
Ma samo Lazar , osto sam registorvao kada sam bio klinac pa se glupirao :D te teme su najdraze :D

Ovo je mesto za pražnjenje i spamovanje na ovom podforumu,koje je lišeno moderatorske diktature.Novajlije su uvek dobrodošle :pivce:

Fala na dobrodoslici :D *** slabo pijem alkohol..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back