Alfred Dzonatan Kvak
Zainteresovan član
- Poruka
- 168
O svemu, 100 misli prolazi kroz glavu po sekundi. Po prirodi sam hejter i dosta nadrrndana osoba li se trudim da sakrijem mracnu stranu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pa nemam ja stresne momente, vec imam probleme sa zivcima konstantno. Od caja slaba vajda jer ne mogu samo da sedim i pijem, za dzoind trebaju pare a sudje perem I po komsiluku![]()
O svemu, 100 misli prolazi kroz glavu po sekundi. Po prirodi sam hejter i dosta nadrrndana osoba li se trudim da sakrijem mracnu stranu.
tacno je sto kaze da smiruje i opusta... pa i leci na neki nacin ako odmereno koristis![]()
i kakav je psihoefekat od marihuane?
opiši....
imam skromna iskustva, mene ona uspori, dakle i misli i pokrete, plus mi se usta osuše....
ne znam baš da li je pravi izbor za depru kada je čovek već ubijen u pojam.... i da li se mogu obavljati radni zadaci....
mada još treba da testiram da bih zauzeo stav da li mi leži....
dok je vino sa persenom do sada najbolji efekat dalo. ipak, vino nije svemoguće, ume i da izda, ali nekad upali....
lepa biljka, ja imam kući četrdeset ovakvih saksija. volim da oplemenim prostor zelenilom.
cetrdeset? Sta ce ti toliko?... bas nisu dekorativne u stanu... ja imam svake godine samo jednu za privatne svrhe
![]()
Da, samo sto ja nisam nigde napisao da zelim da se izlecim. Volim sebe ovakvog. Pranje sudova mu vise dodje kao neka pauza.
Biljka bi uvenula posle 7 dana.....
Vino sam pio jedno vreme ali sam prestao jer ako me uhvati pocne glava da boli. Viski/Dobra domaca je prava stvar.
naravno, ne leci se, voli se takvog kakav si
inacezar nisi napisao negde da bi alkohol zabranio?
Naravno. Ni marihuanu nebi legalizovao. Ljudi bi i dalje pusili i pili bez obzira na zabranu samo sto bi klinci manje manje flasa popili sa zabranom (to sto bi manje popili ne znaci da nebi dostigli blazeno stanje Nirvane samo bi ih manje bilo po bolnicama na ispiranju).
Ja imam porobleme sa zivcima i jedna od retkih stvari koja me bas smiruje jeste Pranje sudova.
kako je dobro imati ovakvog muza
Naravno. Ni marihuanu nebi legalizovao. Ljudi bi i dalje pusili i pili bez obzira na zabranu samo sto bi klinci manje manje flasa popili sa zabranom (to sto bi manje popili ne znaci da nebi dostigli blazeno stanje Nirvane samo bi ih manje bilo po bolnicama na ispiranju).
Da su ti branili cigarete i dalje bi znali da pusis samo sto ti nebi mogla uvek da zapalis i tako bi pusila npr jednu kutiju dnevno umesto tri.
Kaze da pere i u komsiluku pa ako si mu u blizini onda ce te sigurno zadovoljiti. Voli pametne zenske komsinice ...
![]()
... nego koje su to sto te hrane tolikom repom? Jedva ovde a vec sto hiljada i to sve zbog sudja![]()
Tacno je, preterala sam jer je bilo dozvoljeno ali brzo mi se smucilo (mislim da su to moji znali da ce tako biti)... zatim sam pusila 2, 3 cigarete dnevno u drustvu jer je to bilo cool, a onda, odjednom prestala i nikad vise. Moj dnevni joint isto ne mesam sa tabakom kao neki sto to rade, nego uzivam ga pur![]()
Ne brini, ne budi isuvise strog sa klincima sto se toga tice ... zabrane nisu uvek resenje![]()
ps.: pogledaj na lepljivu temu "antidepresiva", donela sam ti nesto
... laku noc![]()
Ne kapiram??
Misli na reputacije ha, ha, luda maca![]()
a ti ga znash