Sladjana85
Početnik
- Poruka
- 25
ok, ne namecem svoje probleme vada, samo sam trazila pomoc ukoliko je neko probao taj preparat. nije ni bitno, sve mi je jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste li šmrknuli liniju nekad ili pušili krek, kakav je osećaj?
Ljudi misle da su srecni ili nesrecni, a u svim tim slucajevima su ili tuzni ili radosni.
To je rezultat marketinga, holivuda, vaspitanja, knjiga koje nas uce kako da postanemo apsolutno savrseni u 3 koraka...Mislim da jedva 5% ljudske populacije se oseca zaista srecnim. Ako ne i manje.
Svi misle da su unesreceni,baksuzi, da svima ide bolje u zivotu, da svi imaju vise srece od njih.
Ako mislis da si nesrecan i poseban zbog toga,neshvacen,drugaciji,tra la la, nisi. Poseban bi bio da si srecan.![]()
Ne govorim tebi,nego ovako uopste.![]()
Ova tabla je beskorisna i glupa, i puna netacnosti.korisna tabela o stepenu razvijanja zavisnosti i stepenu štetnosti po organizam raznih psihoaktivnih supstanci, preuzeta sa vikipedije....
Pogledajte prilog 272064
Hronični stres ubija, jako je važno opustiti se, ali kako to postići?
Da li se pored psiholoških stredstava potpomažete i hemijom i kakva su vaša iskustva?
jel probao neko persen?
a stresdepres koji proizvodi pharmanova?
onda tu su razni čajevi koje sami možemo mućkati....
Na kraju krajeva i forum je ventil protiv stresa....
Ispravke:za samopouzdanje je izgleda dobar kokain. nisam ga probao, ali evo šta kažu naučnici, kakav je efekat kokaina na psihu -
Zavisnik se, pod uticajem kokaina, hvali preteranom sigurnošću i dobrim raspoloženjem, stalno želi nešto reći mada nema šta, a ne sluša ni šta govore drugi. Pati od nesanice jer ga kokain drži stalno uzbuđenog, u ponašanju je prepotentan pa time razdražljiv i sklon nasilju. Umišljena sigurnost dovodi ga do megalomanije i snova o grandioznosti. Pušenjem kreka, veoma visoke doze kokaina brzo dopiru do mozga i stvaraju jako i trenuno uzbuđenje koje traje oko 20 minuta.
sećam se kako me je jednom biljana srbljanović oduševila u utisku nedelje, prosto je briljirala, verovatno je tad bila malo pod ovom hemijom.
jeste li šmrknuli liniju nekad ili pušili krek, kakav je osećaj?
Nema razloga da se salis, Klonazepam ("Rivotril", "Klonopin", "Klonotril") je lijek koji psihijatri prepisuju za mekflaj-eve probleme, znaci za anksioznost, depresivnost itd.. Prepisuje se i za epilepsiju, jer je Benzodijazepin cije dejstvo najbrze pocinje.Rivotril . . . ....... . . salim se
: )
Najbolja droga je Mak, jer od njega se dobija efekat jako slican Heroinu, a ne izaziva ni pribliznu fizicku zavisnost, i legalno je piti caj od njega i uzgajati ga (pod izgovorom da je to "cvjetni aranzman"), i za razliku od Kanabisa on kad mu prodje dejstvo ne izaziva nikakve dugotrajne patoloske pojave.
Za pocetak 3-4 cahure Maka maksimalno, a ako je onaj sa ogromnim cahurama onda 2-3, pa kad ti to postane malo dodajes vise... Ako je svjez Mak (a ne suv) onda 2-3. Najsigurniji nacin da se uradis sa Makom je da napravis od njega Opijum, i da ga pusis (vaporizujes), uvlacis dim na svake 15 sekundi, dok se ne napusis, jer kad pusis djeluje skoro trenutno, tako da mozes da odredis sam dozu koja ti nije prevelika, a koja je najveca moguca koju mozes da podneses. Kad se napusis mozes i da popijes neki legalni (koji se uzima bez recepta) antihistaminik. I pusenje Opijuma je mnogo jace od pijenja caja, jer pusenje svake droge izaziva jaci efekat nego bilo koji drugi nacin unosenja, pa i intravenozni.proguglao sam ovo pošto prvi put čujem i pazi članak - neki se otrovali od tog čaja, dakle jako opasna stvar čaj od maka, jezivo...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/325592/Solja-caja-od-maka-opasnija-od-heroina
To je toTo je rezultat marketinga, holivuda, vaspitanja, knjiga koje nas uce kako da postanemo apsolutno savrseni u 3 koraka...
Niko nam nikada nije rekao da vec jesmo savrseni, i da ne treba da "postanemo" neko drugi.
Dovoljno je izvuci najbolje iz sebe.
Izvuci coveka na povrsinu.
Ali prava ljubav, a to je ono kad mozes da podneses i da si odvojen od voljene osobe potupuno miran, i kad si i u stanju da ni malo ne patis ako te ostavi, i da je ostavis ako to zasluzuje bez sekunde dvoumljenja.To je to
naci sam u sebi srecu mir...
razvijati pozitivne osobine vrline
i to je ono sto coveka cini srecnim iznutra
ko ima mrznju u sebi nikakve tablete mu nece pomoci
ljubav je najbolje sredstvo za smirenje
Ali prava ljubav, a to je ono kad mozes da podneses i da si odvojen od voljene osobe potupuno miran, i kad si i u stanju da ni malo ne patis ako te ostavi, i da je ostavis ako to zasluzuje bez sekunde dvoumljenja.
Erih From kaze da ne postoji neuzvracena ljubav. To znaci ovo: ako neko stvarno zasluzuje da ga volis on ce ti uzvratiti, a ako ti ne uzvrati to znaci da ne zasluzuje, i ti ga neces voljeti. Ali u svakom slucaju ne postoji neuzvracena ljubav.
Hronični stres ubija, jako je važno opustiti se, ali kako to postići?
Da li se pored psiholoških stredstava potpomažete i hemijom i kakva su vaša iskustva?
jel probao neko persen?
Sam moras nauciti kako da se boris protiv stresa...Hronični stres ubija, jako je važno opustiti se, ali kako to postići?
jel probao neko persen?