Primijetio sam da postoji jedna osoba ciji me odgovori (generalno, ucesce) na Forumu smiruju kad sam nesto napet ili iznerviran, ali nema sanse da kazem ovako javno ko je u pitanju.
Verovatno Mingo. On je naša maskota i mezimac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primijetio sam da postoji jedna osoba ciji me odgovori (generalno, ucesce) na Forumu smiruju kad sam nesto napet ili iznerviran, ali nema sanse da kazem ovako javno ko je u pitanju.
persen je glupost
jedi cokoladuona smiruje
![]()

znam to i sta ce bolje od cokoladecokolada pospesuje lucenje serotonina...i to samo ako je u pitanju crna cokolada sa sto vecim procentom kakaa.
koja preporuka je cimet. stavis ga malo u kafu, uzivancija.![]()

da to bas nameravam danas da probam. naravno + cimet![]()

da to bas nameravam danas da probam. naravno + cimet![]()

stavis kocku cokolade, pa sipas vrucu kafu tursku, pa pospes cimetom
tako bar ja, ne znam koji je monin recept.

Koja cokolada?![]()
i jos da zacinis malo vecom dozom muskantnog oraha i bog da te vidi
http://en.wikipedia.org/wiki/Myristicin

Ja imam porobleme sa zivcima i jedna od retkih stvari koja me bas smiruje jeste Pranje sudova.
Pranje sudova i nije neki rad, mene to smiruje.....cak mi i prija jer radim nesto sto fizicki nije zahtevno a ne moram da zatezem zivce.Zar to nije stresno.....rad oslobađa, ali ne bre uvek...i dokolica zna da umiri, opet ni u tome ne bi trebalo preterivati.....
Zar to nije stresno.....rad oslobađa, ali ne bre uvek...i dokolica zna da umiri, opet ni u tome ne bi trebalo preterivati.....
Samo nek je neka aktivnost. Evo, danas sam ceo dan u kući i osećam se kao lav u kavezu.Sutra idem negde pa makar bila oluja.Pranje sudova i nije neki rad, mene to smiruje.....cak mi i prija jer radim nesto sto fizicki nije zahtevno a ne moram da zatezem zivce.
ili popi soljicu caja od konope
... svasta od tebe DzoKvak... popusi bre kao prvo dzojndili popi soljicu caja od konope
pa zatim peri sudje... i po komsiluku
![]()

A pa nemam ja stresne momente, vec imam probleme sa zivcima konstantno. Od caja slaba vajda jer ne mogu samo da sedim i pijem, za dzoind trebaju pare a sudje perem I po komsiluku![]()

A pa nemam ja stresne momente, vec imam probleme sa zivcima konstantno. Od caja slaba vajda jer ne mogu samo da sedim i pijem, za dzoind trebaju pare a sudje perem I po komsiluku![]()

Konstantno nervozan, stalno moram nesto da cackam (vrtim olovku, cackam kosu....)...u sustini ne mogu da sedim i da budem miran.