Psiha i sredstva za smirenje

A pa nemam ja stresne momente, vec imam probleme sa zivcima konstantno. Od caja slaba vajda jer ne mogu samo da sedim i pijem, za dzoind trebaju pare a sudje perem I po komsiluku :per:

... nije skupo kad zasadis sam ... ovo je moja, bila jos mala ali na kraju sezone 2,5m ...:)
01012164_1.JPG

ps. procitaj post od @!JO .... tacno je sto kaze da smiruje i opusta... pa i leci na neki nacin ako odmereno koristis;)

tacno je sto kaze da smiruje i opusta... pa i leci na neki nacin ako odmereno koristis;)

i kakav je psihoefekat od marihuane?
opiši....
imam skromna iskustva, mene ona uspori, dakle i misli i pokrete, plus mi se usta osuše....
ne znam baš da li je pravi izbor za depru kada je čovek već ubijen u pojam.... i da li se mogu obavljati radni zadaci....
mada još treba da testiram da bih zauzeo stav da li mi leži....
dok je vino sa persenom do sada najbolji efekat dalo. ipak, vino nije svemoguće, ume i da izda, ali nekad upali....

i kakav je psihoefekat od marihuane?
opiši....
imam skromna iskustva, mene ona uspori, dakle i misli i pokrete, plus mi se usta osuše....
ne znam baš da li je pravi izbor za depru kada je čovek već ubijen u pojam.... i da li se mogu obavljati radni zadaci....
mada još treba da testiram da bih zauzeo stav da li mi leži....
dok je vino sa persenom do sada najbolji efekat dalo. ipak, vino nije svemoguće, ume i da izda, ali nekad upali....

...mene opusta, oslobadja od stresa... tacno je da uspori misli i pokrete ali to je to sto opusta... i radja kreativnost, koncentraciju na lepse stvari... tada imam 1000 ideja koje belezim u blok (blok uvek pod rukom samo za te svrhe ;))

Radni zadaci se ne obavljaju u naduvanom stanju :mrgreen: posle posla za releks je ok. !!! Ovo je zakon, zapamti:rtfm: a covek koji je vec ubijen u pojam mora kod strucnjaka tu ne leci trava iz saksije........ nego ovde je rec o nama koji jos nismo ubijeni,(bar se nadam):mrgreen:

U vezi vina, pa i tu vazi: ne preterati!:)

Da, samo sto ja nisam nigde napisao da zelim da se izlecim. Volim sebe ovakvog. Pranje sudova mu vise dodje kao neka pauza.
Biljka bi uvenula posle 7 dana.....

Vino sam pio jedno vreme ali sam prestao jer ako me uhvati pocne glava da boli. Viski/Dobra domaca je prava stvar.

:zcepanje: naravno, ne leci se, voli se takvog kakav si:mrgreen:

inace:think:zar nisi napisao negde da bi alkohol zabranio?

Poslednja izmena:
:zcepanje: naravno, ne leci se, voli se takvog kakav si:mrgreen:

inace:think:zar nisi napisao negde da bi alkohol zabranio?

Naravno. Ni marihuanu nebi legalizovao. Ljudi bi i dalje pusili i pili bez obzira na zabranu samo sto bi klinci manje manje flasa popili sa zabranom (to sto bi manje popili ne znaci da nebi dostigli blazeno stanje Nirvane samo bi ih manje bilo po bolnicama na ispiranju).

Naravno. Ni marihuanu nebi legalizovao. Ljudi bi i dalje pusili i pili bez obzira na zabranu samo sto bi klinci manje manje flasa popili sa zabranom (to sto bi manje popili ne znaci da nebi dostigli blazeno stanje Nirvane samo bi ih manje bilo po bolnicama na ispiranju).

.......a, capisco! .. roditeljska briga, mada klincima je sve najsladje sto je zabranjeno. Kada su moji primetili da pusim, zamolili su me da se ne sakrivam. Tada sam mislila da su cool a danas mi je jano da je razlog bio da bolje kontrolisu:roll:
Ali imas pravo, mada ne verujem da bi puno promenilo. Sve zavisi od vaspitanja klinaca i iz koje okoline poticu.:)

... nego koje su to sto te hrane tolikom repom? Jedva ovde a vec sto hiljada i to sve zbog sudja:think:

Da su ti branili cigarete i dalje bi znali da pusis samo sto ti nebi mogla uvek da zapalis i tako bi pusila npr jednu kutiju dnevno umesto tri.

Tacno je, preterala sam jer je bilo dozvoljeno ali brzo mi se smucilo (mislim da su to moji znali da ce tako biti)... zatim sam pusila 2, 3 cigarete dnevno u drustvu jer je to bilo cool, a onda, odjednom prestala i nikad vise. Moj dnevni joint isto ne mesam sa tabakom kao neki sto to rade, nego uzivam ga pur ;)

Ne brini, ne budi isuvise strog sa klincima sto se toga tice ... zabrane nisu uvek resenje :)

... nego koje su to sto te hrane tolikom repom? Jedva ovde a vec sto hiljada i to sve zbog sudja:think:

Ne kapiram??

Tacno je, preterala sam jer je bilo dozvoljeno ali brzo mi se smucilo (mislim da su to moji znali da ce tako biti)... zatim sam pusila 2, 3 cigarete dnevno u drustvu jer je to bilo cool, a onda, odjednom prestala i nikad vise. Moj dnevni joint isto ne mesam sa tabakom kao neki sto to rade, nego uzivam ga pur ;)

Ne brini, ne budi isuvise strog sa klincima sto se toga tice ... zabrane nisu uvek resenje :)

Nisam strog, ne bih terao policiju da to kontrolise, vec tek stavio u zakon pri dnu tek toliko da postoji.

Back