Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko je samo ružno kad puste neke ljude da pevaju a vide i gledaoci da im nije tu mesto ni po glasu ni po još nekim stvarima. Vredjati ljude, neke sasvim male obične ljude, da bi šou bio veći, mislim....

Ne pratim emisiju, ništa posebno ali pogledala sam par puta. Onaj Vlade je stvarno ispao džek prema mnogima. Nije u fazonu katastrofa si, šta si došao, već oraspoloži i onog ko ispadne. Čist primer ,,rakija šampanjaaaac".

Koliko je samo ružno kad puste neke ljude da pevaju a vide i gledaoci da im nije tu mesto ni po glasu ni po još nekim stvarima. Vredjati ljude, neke sasvim male obične ljude, da bi šou bio veći, mislim....

То су радили и на Пинку на аудицији за нове звезде гранда. Нон стоп су кандидате исмејавали се и церекали се као овај дебилни монтенигерс. Гледао сам прексиноћ ону девојку црне косе која се умислила да је нардарена певаљака, коју су подржавали пријатељи, родитељи, чак има и менаџера.. а крешти као сврака. цц...:roll:

Прва ништа није боља од Пинка. Хлеба и игара..:roll:

Mislim da sam odgledala svake subote. Ima stvarno dosta onih koji zablistaju. Koji znaju što su došli, i koji znaju da su kvalitet.Koji srećni i svesni odu sa zelenim listićem.
Sa druge strane ima i onih koji takođe znaju zbog čega su došli. Da budu viđeni. Kvalitet nije bitan. Toliko poznata stvar u Srbiji, i u svetu.
Reklama. I loša reklama jeste reklama.Za neke. Za neke koji se razumeju u vrednosti, i koji cene sebe nije tako.

Međutim, bude mi žao onih koji se pojave tako, ne razumem ni kako ni zašto. Iskreni, prostodušni, uvereni u kvalitet, a bude i više nego očigledno odsustvo istog.
I ne, ne bude mi žao što ih ovo troje puste da pevaju.
Bude mi ponajviše žao jer se neko iz njihove okoline poigravao sa njima. Obmanjivao ih. Naveo da makar na tren pomisle da mogu da uspeju, ili da su dobri. Toga mi bude najviše žao.
I ništa strašno što se malo obrukaju na televiziji. Jezivije mi je to što ti ljudi žive u obmani. A ni ne znaju da su deo nečijeg odsustva smisal za humor. :/

Što se tiče "voditeljske" postave, moje mišljenje varira. Lena mi ej prekrasnog osmeha, i mislim da nekada itekako ume da opusti onog koji stoji "na rupi". nekada mi glumi surovog profesionalca. Glumi, dakle, izgleda mi jadno.Ipak, nekada baš lepo saopšti učesnicima kako stoje stvari.

Vlado se nekada baš infantilno kliberi. Međutim, jasno je da bih i ja najverovatnije prasnula da čitav dan slušam promašaje, i budale.
Međutim, shodno tome, ja nisam u žiriji. Niti mislim da treba tamo da bude neko ko tako ekspresivno izražava svoje emocije ili utiske. Shodno tome, trebalo bi da ume da se obuzda.

Mare je solidan. Mahom mi se čini neutralnim, osim što ima one glupe uvijene šiške. Kao makro. Ili propali latino zavodnik.

Maša Pucar se vidim mnogo razbahatila onomad, dala isuviše sebi za pravo. Međutim, njoj je to bilo na mestu. Meni van granice dobrog ukusa.Tako nabeđena je učestvovala i u "Dođi na večeru". Shodno tome, navukla isti plasman. Groteskno.

Meni je emisija super, nisu dosadni, ok skroz..ali ona likusa sto ima menadzera i producenta :eek: a sto nema pojma da peva i jos je ni pet ni sest rekla kako ne voli da radi i da ce ovako najlakse doci do para :dash: znaci strasno, i jos je roditelji podrzavaju, mrdnuta je ona malo :lol:

Sto se tice zirija, Lena mi je preslatka i ok skroz, a Vladu obozavaaam, tako je sarmantan i lep i savrsen za ovakvu emisiju. :zaljubljena:

Razocaran sam malo rezijom. Pevanja je bilo 10 minuta za 2 sata. Umesto da sada u drugom krugu vidimo i cujemo malo detaljnije one koji su prosli dalje - videli smo sve drugo sem toga.

I druga stvar kriterijum zirija. Ne mogu da verujem da je ona alternativka prosla dalje. Guns grupa katastrofa, Elton John grupa katastrofa, En Vogue katastrofa... I onda iz Dino Dvornik grupe, koja je bila ubedljivo najbolja, izbace isti broj kao i iz Elton John grupe... Gde je tu logika.

Nekima se gledalo kroz prste ako su zaboravili reci pesme, nekima nije...

Sve u svemu ziri los, rezija jos gora.

ovaj put se moglo naslutiti kako su u prvoj audiciji pustili mnogo promašaja koje su opet ovom prilikom delimično pročistili.
ima tu još nekih kojima očigledno mesto nije ni "ispod tuša" dok pevaju, ali polako, kapiram da tek sad počinje pravi šou.
čitam komentare da se Vlada bespotrebno smeje i sl...a koncept emisije je isti svugde: dva muškarca, dama u sredini, jedan član žirija je smrtno ozbiljan, drugi od sebe pravi budalu a treći održava ravnotežu.
baš to njihovo glumatanje doprinosi utisku kako neko reče, loše izrežiranosti.
gledaću naredne epizode svakako, jer predosećam da će se ako ništa drugo, a ono na jednom mestu čuti mnogo dobre muzike:lol:

Razocaran sam malo rezijom. Pevanja je bilo 10 minuta za 2 sata. Umesto da sada u drugom krugu vidimo i cujemo malo detaljnije one koji su prosli dalje - videli smo sve drugo sem toga.

I druga stvar kriterijum zirija. Ne mogu da verujem da je ona alternativka prosla dalje. Guns grupa katastrofa, Elton John grupa katastrofa, En Vogue katastrofa... I onda iz Dino Dvornik grupe, koja je bila ubedljivo najbolja, izbace isti broj kao i iz Elton John grupe... Gde je tu logika.

Nekima se gledalo kroz prste ako su zaboravili reci pesme, nekima nije...

Sve u svemu ziri los, rezija jos gora.

Slazem se. I sama sam ocekivala da bude detaljnije, a oni su stavili akcenat na igrice, timove. A pobedjuje pojedinac.
Uostalom, karijeru treba da gradi pevac, sa dobrim glasom, a ne nekvalitet sa dobrom dusom.
Koliko ima uspesnih muzicara, a da su pokvarenstine, sa kompleksima, podmetaci noge.
Bezveve.
Uostalom, nisu oni strucni psiholoski tim da se i time bave.

Meni je emisije sve bolje i bolja!!!Sledece nedelje bice klicno ko i ove, a od one tao kad budu ostali na ja mislim 18 takmicara onda ce se prestavljati svako sa celom pesmom! U svakom slucaju meni je ovo 100 puta bolje od zvezda granda!!!

Back