- Poruka
- 8.923
kolko je ova lena iritantna, to je strašno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je samo ružno kad puste neke ljude da pevaju a vide i gledaoci da im nije tu mesto ni po glasu ni po još nekim stvarima. Vredjati ljude, neke sasvim male obične ljude, da bi šou bio veći, mislim....
Ne znam nesto mi tu fali..dal montaza..nisu mi ni kandidati nesto..ziri mi je blago receno za povracanje..sve vreme se klibere i glume neku strogocu u pokusaju humora..bljak sve u svemu
wahahahahahaahaahaha ta masa je lujka bas
plavusa deblja bila je i u dodji na veceruCek, koja sad Masa ja mislila na ovu Dijanu Gajin
plavusa deblja bila je i u dodji na veceru
Razocaran sam malo rezijom. Pevanja je bilo 10 minuta za 2 sata. Umesto da sada u drugom krugu vidimo i cujemo malo detaljnije one koji su prosli dalje - videli smo sve drugo sem toga.
I druga stvar kriterijum zirija. Ne mogu da verujem da je ona alternativka prosla dalje. Guns grupa katastrofa, Elton John grupa katastrofa, En Vogue katastrofa... I onda iz Dino Dvornik grupe, koja je bila ubedljivo najbolja, izbace isti broj kao i iz Elton John grupe... Gde je tu logika.
Nekima se gledalo kroz prste ako su zaboravili reci pesme, nekima nije...
Sve u svemu ziri los, rezija jos gora.
Gde ti da pohvalis nekog![]()
Pa dobro izvini tvoj komentar je onako na nivou 13godisnjakinje samo ti fale njihovi posteri na zidu![]()
Meni je emisije sve bolje i bolja!!!Sledece nedelje bice klicno ko i ove, a od one tao kad budu ostali na ja mislim 18 takmicara onda ce se prestavljati svako sa celom pesmom! U svakom slucaju meni je ovo 100 puta bolje od zvezda granda!!!
Nie tacno andjelki stevic i tijani curovic nisam naso manehahaha izvini ti, sto ti niko ne valja, svima nalazis mane gospodine savrseni![]()
Nie tacno andjelki stevic i tijani curovic nisam naso mane![]()