Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a sta ti mislis, ko glasa kad su ovakva desavanja... babe od shezdeset leta :lol: a osim toga, ako izuzmemo babaju iz ot, u grandovim takmicenjima uglavnom pobedjivali momcitji, lepe plave oke, smajlici, i ostalo... sto dokazuje moju pretpostavku

Pa sad svako može biti lep na svoj način, ali u svakoj emisiji ima nekoga ko važi za najvećeg frajera i taj nikada nije pobedio ni na Farmi ni Velikom Bratu ni OT ni ZG ni ovom sad šou programu.

Ko glasa ne znam, ja znam dvojicu od 30 godina koji su zajedno poslali 13 poruka u finalu. Oni su možda izuzetak, možda ne, ali najveći frajeri nikada nisu pobeđivali nigde.

jutarnje smaranje :lol: :

pa dobro,svi se posle obavljene stvari `peru`,pa i on,jer se potvrdilo ono sto se mnogo pre zavrsetka serijala `naculo`.ja nisam razocarana,jer smo navikli da kod nas nista ne moze biti bez prijateljskih veza i namestanja,u bilo kojoj sferi zivota.ja ne ocekujem da bi iko priznao neku neregularnost.
nisam glasala iz prostog razloga jer sam verovala u price koje su procurile,pa tako nisam mislila da sms glasovi stvarno vaze.
davoru iskrene cestitke-decko lepo peva,a znam da od malih nogu vezba,vezba,vezba....i voli da peva,vidi se.mislim da ce i dalje imati tezge,kao i do sad,uhodao se,s tim sto mu je sad cena verovatno porasla,i to me raduje,zaradice....mlad je i treba mu,jer roditelji nemaju da mu daju.gledala sam ga i kod ivana ivanovica,i samo mi je potvrdilo ono sto sam i mislila o njemu-preterano samopouzdanje mu skodi,vodi u neku prepotentnost,pa samim tim i antipaticnost (barem meni).sav je u stilu `ja sam cool,sa svima sam na Ti.na sva pitanja se trpao da prvi odgovara,cak je ivan morao da naglasava `sledece pitanje je namenjeno za ovo dvoje`...
mislim da nema sanse da,kako je sam u jednoj svojoj najavi rekao, `da davor postane brend...i vidimo se jednog dana u areni`...i ne verujem da ce ostvariti neki uspeh.nema harizmu.

georgijeva volim od kad se pojavio.svidjaju mi se i njegove pesme,a i ovako mi se djasvi.on nekako odise jednostavnoscu,i po stajlingu,i po govoru,a i pesme su mu takve.a za mene-lepota je u jenostavnosti :zaljubljena:

Gledam ovaj novogodisnji koncert. Nesto mi tu nije jasno. Svi pevaju po 17 pesama, a Cica i Adrijana dva dueta. Da slucajno neko ne zapeva rok, nego samo Grand.

Cicin i Adrijanin duet mi je bio najbolji, mada ni onaj sa Duletom nije bio los. Darija nije bila losa i Aleksandra ok. Ostali su malo smorili. Ili malo vise. Za Holding out for a Hero su trebali da zovu Ivanu alternativku, onda bi to jedina mogla da otpeva.

Gledam ovaj novogodisnji koncert. Nesto mi tu nije jasno. Svi pevaju po 17 pesama, a Cica i Adrijana dva dueta. Da slucajno neko ne zapeva rok, nego samo Grand.

Cicin i Adrijanin duet mi je bio najbolji, mada ni onaj sa Duletom nije bio los. Darija nije bila losa i Aleksandra ok. Ostali su malo smorili. Ili malo vise. Za Holding out for a Hero su trebali da zovu Ivanu alternativku, onda bi to jedina mogla da otpeva.

:lol:
kad ti ovo kazes , znaci...
ne gledah...nisam bila kuci ,kod drugarice se okupilo drustvo,a tamo se u 00:00 upalio...pink :lol:
al bilo je dobro , in case anybody cares.
srecni praznici :D

e da,to sto se tiche alternativke, pa nisu ludi da je pushte da pjeva Bonnie Tyler ,da vide koliko je ziri pogrijesio
mada vlado kaze, e sad,ne znam sta je tanco,da je publika odredjivala ko ispada....nesto mi je to sumnjivo.
sto se davora tiche, sav je jadan izafektiran.tuga je u tome sto terzija jadan, koji ne mislim da je neki pjevac, sto svi za njegap ricaju da je mnogo ustogljen,a davor prirodan. a davor , nidje veze .prava ona seljacka kurtoazija. i iakomi je drago sto terzija nije pobijedio, kad su pjevali kod Ivana, davor je jako lose zvucao.

Poslednja izmena:
jutarnje smaranje :lol: :

pa dobro,svi se posle obavljene stvari `peru`,pa i on,jer se potvrdilo ono sto se mnogo pre zavrsetka serijala `naculo`.ja nisam razocarana,jer smo navikli da kod nas nista ne moze biti bez prijateljskih veza i namestanja,u bilo kojoj sferi zivota.ja ne ocekujem da bi iko priznao neku neregularnost.
nisam glasala iz prostog razloga jer sam verovala u price koje su procurile,pa tako nisam mislila da sms glasovi stvarno vaze.
davoru iskrene cestitke-decko lepo peva,a znam da od malih nogu vezba,vezba,vezba....i voli da peva,vidi se.mislim da ce i dalje imati tezge,kao i do sad,uhodao se,s tim sto mu je sad cena verovatno porasla,i to me raduje,zaradice....mlad je i treba mu,jer roditelji nemaju da mu daju.gledala sam ga i kod ivana ivanovica,i samo mi je potvrdilo ono sto sam i mislila o njemu-preterano samopouzdanje mu skodi,vodi u neku prepotentnost,pa samim tim i antipaticnost (barem meni).sav je u stilu `ja sam cool,sa svima sam na Ti.na sva pitanja se trpao da prvi odgovara,cak je ivan morao da naglasava `sledece pitanje je namenjeno za ovo dvoje`...
mislim da nema sanse da,kako je sam u jednoj svojoj najavi rekao, `da davor postane brend...i vidimo se jednog dana u areni`...i ne verujem da ce ostvariti neki uspeh.nema harizmu.

georgijeva volim od kad se pojavio.svidjaju mi se i njegove pesme,a i ovako mi se djasvi.on nekako odise jednostavnoscu,i po stajlingu,i po govoru,a i pesme su mu takve.a za mene-lepota je u jenostavnosti :zaljubljena:

A šta je to Georgijev priznao u intervjuu što nije rekao pre toga?

Ana Perišić predstavila singl “Ja te ne volim”!
Članak objavljen: 27.02.2012 u 22:05 časova

Finalistikinja muzičkog šoua Prvi glas Srbije, Ana Perišić sinoć je u okviru emisije “Noćas lišće pada” premijerno izvela prvi singl “Ja te ne volim”, kojim je najavila debi album u izdanju muzičke kuće Prva Rekords!
Mlada Novosađanka koja je bila jedan od favorita i koju su još na početku takmičenja prozvali “srpska Adel” vredno privodi kraju snimanje prvenca, a za njom će premijerne singlove objaviti i ostali finalisti Prvog glasa Srbije.
Pesma kojom se Ana predstavila publici je potpuno prilagođena muzičkom stilu ove mlade nade, o čemu se brine tim autora i producenata Prva Rekordsa.

Back