mon amour
Domaćin
- Poruka
- 4.887
za sledecu sezonu predlazem da jedan clan zirija bude masa pucar.e onda garantovano nema namestaljki...a nece niko ni proci dalje![]()
hahahah pa tacno niko ne bi ni stigao do finala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za sledecu sezonu predlazem da jedan clan zirija bude masa pucar.e onda garantovano nema namestaljki...a nece niko ni proci dalje![]()
a sta ti mislis, ko glasa kad su ovakva desavanja... babe od shezdeset letaa osim toga, ako izuzmemo babaju iz ot, u grandovim takmicenjima uglavnom pobedjivali momcitji, lepe plave oke, smajlici, i ostalo... sto dokazuje moju pretpostavku
Gledam ovaj novogodisnji koncert. Nesto mi tu nije jasno. Svi pevaju po 17 pesama, a Cica i Adrijana dva dueta. Da slucajno neko ne zapeva rok, nego samo Grand.
Cicin i Adrijanin duet mi je bio najbolji, mada ni onaj sa Duletom nije bio los. Darija nije bila losa i Aleksandra ok. Ostali su malo smorili. Ili malo vise. Za Holding out for a Hero su trebali da zovu Ivanu alternativku, onda bi to jedina mogla da otpeva.
Da sam videla Alternativku, tačno bih bacila televizor korz terasu!
jutarnje smaranje:
pa dobro,svi se posle obavljene stvari `peru`,pa i on,jer se potvrdilo ono sto se mnogo pre zavrsetka serijala `naculo`.ja nisam razocarana,jer smo navikli da kod nas nista ne moze biti bez prijateljskih veza i namestanja,u bilo kojoj sferi zivota.ja ne ocekujem da bi iko priznao neku neregularnost.
nisam glasala iz prostog razloga jer sam verovala u price koje su procurile,pa tako nisam mislila da sms glasovi stvarno vaze.
davoru iskrene cestitke-decko lepo peva,a znam da od malih nogu vezba,vezba,vezba....i voli da peva,vidi se.mislim da ce i dalje imati tezge,kao i do sad,uhodao se,s tim sto mu je sad cena verovatno porasla,i to me raduje,zaradice....mlad je i treba mu,jer roditelji nemaju da mu daju.gledala sam ga i kod ivana ivanovica,i samo mi je potvrdilo ono sto sam i mislila o njemu-preterano samopouzdanje mu skodi,vodi u neku prepotentnost,pa samim tim i antipaticnost (barem meni).sav je u stilu `ja sam cool,sa svima sam na Ti.na sva pitanja se trpao da prvi odgovara,cak je ivan morao da naglasava `sledece pitanje je namenjeno za ovo dvoje`...
mislim da nema sanse da,kako je sam u jednoj svojoj najavi rekao, `da davor postane brend...i vidimo se jednog dana u areni`...i ne verujem da ce ostvariti neki uspeh.nema harizmu.
georgijeva volim od kad se pojavio.svidjaju mi se i njegove pesme,a i ovako mi se djasvi.on nekako odise jednostavnoscu,i po stajlingu,i po govoru,a i pesme su mu takve.a za mene-lepota je u jenostavnosti![]()
nije nista priznaoA šta je to Georgijev priznao u intervjuu što nije rekao pre toga?
Ana Perišić predstavila singl “Ja te ne volim”!
Članak objavljen: 27.02.2012 u 22:05 časova
Finalistikinja muzičkog šoua Prvi glas Srbije, Ana Perišić sinoć je u okviru emisije “Noćas lišće pada” premijerno izvela prvi singl “Ja te ne volim”, kojim je najavila debi album u izdanju muzičke kuće Prva Rekords!
Mlada Novosađanka koja je bila jedan od favorita i koju su još na početku takmičenja prozvali “srpska Adel” vredno privodi kraju snimanje prvenca, a za njom će premijerne singlove objaviti i ostali finalisti Prvog glasa Srbije.
Pesma kojom se Ana predstavila publici je potpuno prilagođena muzičkom stilu ove mlade nade, o čemu se brine tim autora i producenata Prva Rekordsa.