- Poruka
- 8.923
kolko je ova lena iritantna, to je strašno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je samo ružno kad puste neke ljude da pevaju a vide i gledaoci da im nije tu mesto ni po glasu ni po još nekim stvarima. Vredjati ljude, neke sasvim male obične ljude, da bi šou bio veći, mislim....
a sto nema pojma da peva i jos je ni pet ni sest rekla kako ne voli da radi i da ce ovako najlakse doci do para
znaci strasno, i jos je roditelji podrzavaju, mrdnuta je ona malo 

Ne znam nesto mi tu fali..dal montaza..nisu mi ni kandidati nesto..ziri mi je blago receno za povracanje..sve vreme se klibere i glume neku strogocu u pokusaju humora..bljak sve u svemu
wahahahahahaahaahaha ta masa je lujka bas
plavusa deblja bila je i u dodji na veceruCek, koja sad Masa ja mislila na ovu Dijanu Gajin
plavusa deblja bila je i u dodji na veceru

Razocaran sam malo rezijom. Pevanja je bilo 10 minuta za 2 sata. Umesto da sada u drugom krugu vidimo i cujemo malo detaljnije one koji su prosli dalje - videli smo sve drugo sem toga.
I druga stvar kriterijum zirija. Ne mogu da verujem da je ona alternativka prosla dalje. Guns grupa katastrofa, Elton John grupa katastrofa, En Vogue katastrofa... I onda iz Dino Dvornik grupe, koja je bila ubedljivo najbolja, izbace isti broj kao i iz Elton John grupe... Gde je tu logika.
Nekima se gledalo kroz prste ako su zaboravili reci pesme, nekima nije...
Sve u svemu ziri los, rezija jos gora.
Gde ti da pohvalis nekog![]()

Pa dobro izvini tvoj komentar je onako na nivou 13godisnjakinje samo ti fale njihovi posteri na zidu![]()

Meni je emisije sve bolje i bolja!!!Sledece nedelje bice klicno ko i ove, a od one tao kad budu ostali na ja mislim 18 takmicara onda ce se prestavljati svako sa celom pesmom! U svakom slucaju meni je ovo 100 puta bolje od zvezda granda!!!
Nie tacno andjelki stevic i tijani curovic nisam naso manehahaha izvini ti, sto ti niko ne valja, svima nalazis mane gospodine savrseni![]()

Nie tacno andjelki stevic i tijani curovic nisam naso mane![]()