Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Strašno me je iznervirala ona alternativka, sa iritantnim škrgljivim glasom. Ne razumem kako je prošla ona, a x ljudi nije. O njenim zubima ne želim ni da msilim, niti da pričam, a slika istih sama navire. :/

Rege momak je takođe neko ko mislim da nije trebalo da prođe. Nije loš, ali svakako da ima boljih. :/

Strašno me je iznervirala ona alternativka, sa iritantnim škrgljivim glasom. Ne razumem kako je prošla ona, a x ljudi nije. O njenim zubima ne želim ni da msilim, niti da pričam, a slika istih sama navire. :/

Rege momak je takođe neko ko mislim da nije trebalo da prođe. Nije loš, ali svakako da ima boljih. :/

Joj jeste nema nikakav glas, ja ne znam na koju je foru prosla, ajde sto su joj takvi zubi to i nema veze, ali nikakav glas nema :roll:

Onaj rege lik je ok, zanimljiv je za razliku od gore pomenute devojke.

E da i ja sam mislio da ce ona da ispadne!! Ali mozda ove nedelje!!!! A onda moze da se prijavi za onu emisiju moje novo ja da sredi zube!!!!
Taj sto peve rege je stvarno ok!!

Ne kažem da nije okej, ali mi nije izvrstan. Ima boljih. Međutim, recimo, dobar mi je bio i onaj momak što voli sevdalinke. Međutim svesna sam da je teže korigovati njegov glas. :)

Hej, a MImi Dekar mi je legendarna. Šou program. :)
Baš je ludačica. Vidi se da je prirodno zvrk, nikako nabeđena kao recimo Maša Pucar :)

Ne kažem da nije okej, ali mi nije izvrstan. Ima boljih. Međutim, recimo, dobar mi je bio i onaj momak što voli sevdalinke. Međutim svesna sam da je teže korigovati njegov glas. :)

Hej, a MImi Dekar mi je legendarna. Šou program. :)
Baš je ludačica. Vidi se da je prirodno zvrk, nikako nabeđena kao recimo Maša Pucar :)

e jeste ona je skorz ok, a ona Masa nije normalna :lol:

Maša mi je recimo bila sva neprirodna, ma koliko se trudila da iskaže kako je sasvim prirodna. One naočare je natakla, i tretirala ih kao sunčane. Podizala na glavu, vraćala na nos. Užas.
Ta haljina, ruke u džepovima. Užas.
Sva je bila neurotična.
Teško je kada ljudi imaju komplekse niže i više vrednosti istovremeno.
Gaf tj.momenat vraćanja u studio neću ni da pominjem. Cimerka mi kaže da ju je gledala i u Dođi na večeru.

Maša mi je recimo bila sva neprirodna, ma koliko se trudila da iskaže kako je sasvim prirodna. One naočare je natakla, i tretirala ih kao sunčane. Podizala na glavu, vraćala na nos. Užas.
Ta haljina, ruke u džepovima. Užas.
Sva je bila neurotična.
Teško je kada ljudi imaju komplekse niže i više vrednosti istovremeno.
Gaf tj.momenat vraćanja u studio neću ni da pominjem. Cimerka mi kaže da ju je gledala i u Dođi na večeru.

Cula sam i ja da je bila tamo, i faozn ponasanje joj je bilo uzasno, drugarica mi rekla da je bila puna sebe, a realno nije toliko dobar pevac, a tek sto misli da je riba :zcepanje:

Da. Njen takozvani seksepil podrazumeva da ne vidi sebe kako izgleda u ogledalu.
Ne kažem da treba da se sakrije u mišju rupu, daleko od toga.Nisam od onih koji bilo koga degradiraju zbog izgleda, ali njen stav prema svom izgledu jeste zastrašujuć.
Njeno mišljenje i stav o sebi jeste zaista jeziv, naročito što ako njeno obrazovanje podrazumeva sviranje violončela, to automatski ne mora da znači i perfektan glas.
To bi trebalo da zna. :)
No, njen problem. Dobila je negativnu reklamu, pa neka je tumači po svome. :)

Ne znam sećate li se crvenokose majke dvoje dece, Nataše Kolarž?
Ne znam kako je uspela da toliko zakrešti, žena je završila solo pevanje.

Razocaran sam malo rezijom. Pevanja je bilo 10 minuta za 2 sata. Umesto da sada u drugom krugu vidimo i cujemo malo detaljnije one koji su prosli dalje - videli smo sve drugo sem toga.

I druga stvar kriterijum zirija. Ne mogu da verujem da je ona alternativka prosla dalje. Guns grupa katastrofa, Elton John grupa katastrofa, En Vogue katastrofa... I onda iz Dino Dvornik grupe, koja je bila ubedljivo najbolja, izbace isti broj kao i iz Elton John grupe... Gde je tu logika.

Nekima se gledalo kroz prste ako su zaboravili reci pesme, nekima nije...

Sve u svemu ziri los, rezija jos gora.
rezija je bila ocajna, al ocajna....
kriterijum je isto bio retardiran. ok da neko ne nauchi pjesme napamet za dva sata, nekome to tezhe ide,al ipak ovaj sto je naucio pjesmu i pjeva korektno treba da bude pushten,a neko ko nije,a pjeva korektno,ne treba...ovi su izbacili onu iz dino dvornik grupe...sto? "ima super glas za etno" ...a neke pojmashe su ostavili koji nemaju ni za etno ( da rascistimo...etno ne podnosim :D)...
alternativka ima malo iritantno ponashanje :D , al vidis da je nju lena zemila, to je zato sto je 'slaba na taj glas '...i generalno, ne mislmi da ima losh glas,samo specifican...trebaju joj dat dzenis dzoplin da pjeva,pa da se vidi na chemu je....(sto se pjevanja tiche)...

i dje su bili elvis , ubijedljivo najveca faca , ona mala firchieva i onaj naduvani sto je svirao gitaru ?

koliko ja znam, grand show je i dalje na programu :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ne znam gde je rokabili momak bio ali Firčijeva ćera je odustala od takmičenja bila. Svojevoljno se nije pojavila u drugom krugu. Ne znam tačan razlog.

Što se današnje emisije tiče, uopšte mi ne smeta ispadanje Mimi Dekar ...lepo ona peva al tolko se bate preserava dok peva..kapiram ja sve, i jezik nije maternji, i još ga nije savladala...ali prosto sva je neka veštačka.
Alternativka me malo smara ponašanjem ali priznajem prija mi njen glas. Baš me opušta da je slušam. A komentar o zubima, šta reći. Ako vam je do izbora za Miss, gledajte to.
Za Regea sam negde i očekivala da neće proći - pre svega jer nema baš izuzetan glas iako je šarmantan za sve pare ali i zato što on nije tip pobednika kakav ovaj show treba. On ima svoj fazon i držaće se njega...njima treba neko koga će oni moći da oblikuju i pretvore u nešto što oni oće.

Milan? To mi je favorit.. savrsen je.
No, mislim da nije prosao u sledecoj emisiji.. nisam sigurna. Nisam ga videla u onoj grupi na kraju kada su ih postrojili.

Prosao je, pizza majstor mi deluje kao pesko a sto se tice mojih favorita za sada su to 3-4 devojke mada im iskreno nisam popamtio imena.
Drago mi je da je ispao reggae lik je mrzim tu vrstu muzike ali kao osoba je ok.

Gledao sam nocas po prvi put ovo...
Ima tu par potencijalno dobrih pevaca, ali se oni mogu izbrojati na prste...
Georgijev i onaj drugi lik znaju posao, znaju da prepoznaju dobar glas, dok je Lena totalni promasaj sto se tice kriterijuma...
Recimo, pustila je da prodje onog buckastog, trsavog lika (pevao "Makedoniju"), koji veze sa vezom nema, a izbacila jednu bledoliku, krupniju devojku (cini mi se da je pevala "Ja bih te sanjala" od "Negativa"), koja ima fantastican glas...
Pritom se odusevljava onom krkljavom, sto ima glas kao hronicni pusac :roll:
Realno, Vladina grupa najjaca, kod Lene ima jedna tamnoputa devojka, koja kida kako peva, i kod ovog treceg lika isto ima jedna devojka sa lepim glasom...
To su neke moje opservacije nakon prvog gledanja...
P.S.Georgijev ispao smeker kad je onom liku poklonio gitaru :ok:

Poslednja izmena:
Gledao sam nocas po prvi put ovo...
Ima tu par potencijalno dobrih pevaca, ali se oni mogu izbrojati na prste...
Georgijev i onaj drugi lik znaju posao, znaju da prepoznaju dobar glas, dok je Lena totalni promasaj sto se tice kriterijuma...
Recimo, pustila je da prodje onog buckastog, trsavog lika (pevao "Makedoniju"), koji veze sa vezom nema, a izbacila jednu bledoliku, krupniju devojku (cini mi se da je pevala "Ja bih te sanjala" od "Negativa"), koja ima fantastican glas...
Pritom se odusevljava onom krkljavom, sto ima glas kao hronicni pusac :roll:
Realno, Vladina grupa najjaca, kod Lene ima jedna tamnoputa devojka, koja kida kako peva, i kod ovog treceg lika isto ima jedna devojka sa lepim glasom...
To su neke moje opservacije nakon prvog gledanja...
P.S.Georgijev ispao smeker kad je onom liku poklonio gitaru :ok:

Lena je ubedljivo najbolje odradila svoj deo posla, dala je sansu i prosli su svi sa autenticnom bojom glasa, necim cega kod nas nema kao zutih mrava, ona devojka koju je izbacila zaista veoma dobro peva, ali nema nicega u njenom glasu sto sam upamtio od sinoc do sada, tako je obican.. Mislim da Lena ima najjacu grupu, i neko od njenih pobedjuje :D

Tek sam sad gledao reprizu. Sta reci.

Prvo izbor pesama. Forsiraju se "domace" pesme iz Hrvatske, Makedonije, Bosne... Zasto?

Tose po 117. put, Haris 39. put, Adolf 81. put. Kad su oni Lenini dobili da pevaju Makedoniju, mislio sam da je ono skrivena kamera.

Stice se utisak da Srbija nema pesme za Prvi glas Srbije.

Druga stvar kriterijum zirija i neujednacenost grupa. Kod Lene je opet prosao Dule, alternativka, onaj mali bucko... Kod Georgijeva prodjose i neki koji falsiraju i ne znaju reci, a ispadose na kraju rege momak i onaj celavi decko koji je bio sasvim korektan.

Pozitivna stvar - gitara koju su poklonili Nenadu. :ok:

Lena je ubedljivo najbolje odradila svoj deo posla, dala je sansu i prosli su svi sa autenticnom bojom glasa, necim cega kod nas nema kao zutih mrava, ona devojka koju je izbacila zaista veoma dobro peva, ali nema nicega u njenom glasu sto sam upamtio od sinoc do sada, tako je obican.. Mislim da Lena ima najjacu grupu, i neko od njenih pobedjuje :D

Moze da bude obican sto puta, ali devojka zna da peva, za razliku od one krkljave i onog trsavka...
A to treba da bude osnovni kriterijum...
Harizma (kao kod onog rege momka) i autenticnost mogu da budu dodatni plus pevacu, ali osnovna stvar je glas...
Mogu i ja da pevam kao Paja Patak, ali to me ne cini dobrim pevacem...

Meni se dopada devojka iz Vladine grupe, mislim da se zove Aleksandra, sto moze da peva svasta...na prvoj audiciji je pevala Zoricu Brunclik i Tinu Tarner:)
I devojka iz Lenine grupe, pevala je Ninu Badric sinoc, Darija ako se ne varam.
Ne dopada mi se alternativka, ne dopada mi se mali trsavi i nekako mi nije jasno to da neko ko se bavi muzikom, pevanjem kaze za "Makedoniju" da je tu pesmu cuo prvi put u zivotu...al ajde dobro, i ne pusta se toliko...

Žiri je prilično nerealan. Kod nekih kandidata se poziva na prethodna učešća, i zadržava ih iako su ovoga puta bili loši...kao da nemaju isti kriterijum prema svima. Neki se favorizuju samo zato što su žiriju simpatični. Naravno ima i dobrih pevača koji su prošli, ali nekako mi smeta taj neujednačeni stav žirija.

Back