Prva veza

ne mlati molim te, evo ja najdubljim delovima svog srca priželjkujem stvarnu ljubav nevezano i za kakvu zabavu, ali sve što muškarci žele je da im štiklom stimulišem prostatu

Msukaraci su budale i kreteni koji zenama placaju njihove djetinjaste gluposti da budu jos gluplje i djetinjastije nego sto jesu.Ako je zena ozbiljna radi na sebi,obrazuje se, uvijek uci nesto novo.Sve njih to ne zanima.Boli ih uvo za muskarce.Moze da je retard ako joj da zabavu super.Vodi me tu i tu.Cak i seks im nije toliko bitan,sa time manipulisu muskarcima.Ako je neko zeljan uvijek ima eskort dame

Msukaraci su budale i kreteni koji zenama placaju njihove djetinjaste gluposti da budu jos gluplje i djetinjastije nego sto jesu.Ako je zena ozbiljna radi na sebi,obrazuje se, uvijek uci nesto novo.Sve njih to ne zanima.Boli ih uvo za muskarce.Moze da je retard ako joj da zabavu super.Vodi me tu i tu.Cak i seks im nije toliko bitan,sa time manipulisu muskarcima.Ako je neko zeljan uvijek ima eskort dame
ja imam phd iz sociologije pa su i dalje više zainteresovani za seksualno zadovoljstvo koje mogu da im pružim stimulacijom prostate

prosto ne vidim zašto bih se cimala da se intelektualno unapređujem, kad će društvo daleko više da nagradi moj OnlyFans nego moj phd

Skup je tacno,al ima skoli,al ne mora ni to.Al da placas djecje hirove ,zenskim hodajucim subjektima koje napune 30 i 40 itd godina svugdje samo ne u glavi,pa to moze samo budala.
Pa ako si budala placaj hireve. Ne razumem tu potrebu da neki muskarci kazu da su duzni da placaju bilo sta zenama. I taj hobi ako ga imas, radis zbog sebe. A ne ono sad cu da letim okolo helikopterom da me sve zenske dole vide kako sam sav svoj.A ja kao, neeshhh ja ovo radim bicoz volim vetar u kosi.

Moji su hobiji vecinom bili totalno neuzbudljivi zenama. Voleo sam da se igram fruti lupsa nasamo. Narodljam se i pravim neku tralala muziku koja nema nigde veze ni sa cim. Ali meni meditativno. Posle toga se osetim super.
Sad cu da pravim diorame od gipsa. Znaci totalno geeek mada faka. Totalno neprivlacno i neuzbudljivo zenama. Al meni jeste. Hocu ceo grad da napravim i da glumim da sam dzin koji rusi grad ko u nekom horor filmu. Fii faaaj foooo

Back