Prva veza

A pisao sam o tome, možda ne baš otvoreno, kroz samo shvatanje?
Sreća se spoznaje na temiljima srušene sreće?
Meni sve potaman, kada sam bolesti i kada nema svađe i trzavica?
Marim ja mnogo za sve ostalo.
Tako nekako...
Ne, srusena sreca je katastrofa kao i sastavni deo zivota. Ne mogu da kazem da je neko srecan zbog neke jbg bez veze (aj da tako kazem, ne znam o cemu se radi). Mogu da se ponadam za tog coveka da je prebrodio i da mu je bolje. Nekad se nesto nauci iz toga, nekad ama bas nista osim da treba da se dize gore.

Ne, srusena sreca je katastrofa kao i sastavni deo zivota. Ne mogu da kazem da je neko srecan zbog neke jbg bez veze (aj da tako kazem, ne znam o cemu se radi). Mogu da se ponadam za tog coveka da je prebrodio i da mu je bolje. Nekad se nesto nauci iz toga, nekad ama bas nista osim da treba da se dize gore.
Pa ne ni to...
Znaš:
Kada dođu promašeni životi, bez smisla...
Bez veze.
Kada je neko osuđen na ništa?
Ne po zasluzi, već, eto, od strane milosrdnog Boga? Iako je veći nego mnogi koji su mu u misliti, makar Ovozemaljski?
Kada se zapitaš: da li je on zaista milosrdan?
Šta je to vrlina?
Teška je priča...

Pa sad, ne mora da bude u mukama.... svakako da sve ima trade off. Ne mozes uzivati, ako ne patis. Najgore je ravna crta.
To ti je kao droga, dize se nivo tolerancije i onda zavrsis u paklu...
Da bih ti objasnio bolje morao bih biti ličan, u sopstvenom iskustvu i priči.
Morao bih ti preneti nauk, koji sam ja izvukao, Maxo...
A ja to ne volim... Makar ne javno.
Ne volim ni ovoko..
Jer neko danas reče: da se ne treba poveravti nepoznatim ljudima.
I to jeste tako...

Pa ne ni to...
Znaš:
Kada dođu promašeni životi, bez smisla...
Bez veze.
Kada je neko osuđen na ništa?
Ne po zasluzi, već, eto, od strane milosrdnog Boga? Iako je veći nego mnogi koji su mu u misliti, makar Ovozemaljski?
Kada se zapitaš: da li je on zaista milosrdan?
Šta je to vrlina?
Teška je priča...
jbg...

Da bih ti objasnio bolje morao bih biti ličan, u sopstvenom iskustvu i priči.
Morao bih ti preneti nauk, koji sam ja izvukao Maxo...
A to je volim... Makar ne javno.
Ne volim ni ovoko..
Jer neko danas reče da se ne treba poveravti nepoznatim ljudima.
I to jeste tako...
Znas kako, ljude ne zanima. Mozes da pricas sta hoces, niko nece primetiti, ili ako primeti, nece obratiti paznju, ili nece verovati :>P

19 godina, a jos nisam imala decka.. Postoje trenuci kada se bas zapitam da li cu ga ikada imati, vecina ljudi iz mog okruženja su imali vec prvog decka/devojku dok se ja nisam ni poljubila.. izlazila sam do sada sa 3 momka, ali od toga nije bilo nista. Ili ja odlepim za njim, a on za mnom ne ili obrnuto, dopisivala sam se sa dosta njih, ali sa većinom zavrsavala sve na dopisivanju jer se jako tesko zaljubljujem, moram da osetim neku energiju, nesto posebno, a cini mi se da je toga u danasnje vreme sve manje.
Imas fejz:telefon:

Što se tiče standarda, izgubila sam sad taj komentar pa ću ovako odgovoriti, da imam visoke standarde, ali da živim u nekom normalnom vremenu, mada nijedna era nije bila idealna, verujem, da je svako vreme imalo nešto što je bilo loše za mlade ljude, ali elem, da ne živim u vremenu tik toka, rijaliti programa, napumpanih žena, kriminalaca, da živim u vremenu u kom su i devojke i momci malo normalniji, imaju više poštovanja, kulture, šarma ( nisam neka smaračica znam i ja da se zajebavam, ali pričam ovako uopšte...) onda se moji standardi ne bi smatrali visokim nego NORMALNIM. I da neko je napisao ona sigurno bleji na tik toku, ne nemam ga, ta aplikacija me samo baci u depresiju, zato sam je izbrisala.

Back