procene oko mundijala

...nijedan narod nije ovakav ili onakav...svi mi imamo razlicita iskustva sa jednim te istim narodom ali to ne znaci da je ceo narod moguce strpati u nase misljenje...
jeste, uvek postoje izuzeci od pravila,koji ga potvrdjuju
svi narodi imaju neku svoju nasledjenu kulturu,moral,model ponasanja itd. i takve stvari se ne mogu negirati,ma kako se nekome ne svidjale.
dosta globalnih stvari bi se moglo reci i o nasem i o bilo kojem narodu...a sad da glumimo hipike, politicku korektnost i slicno....odavno mi je jasno da to ne funkcionise osim na papiru.
Mada treba odati priznanje holandjanima....pola zemlje su "ukrali" od mora....na toj zemlji bave se poljoprivredom i bukvalno mogu da hrane pola Evrope.....gomilu uspesnih filrmi imaju......a pogledaj Srbiju gde imas 700000 gladnih po priznanju vlasti pored plodne Vojvodine,Macve i pomoravlja.....
stoji :) holandjani su velike stekare,za sta im skidam kapu. ko i nemcima. dok nas narod rasipa i kad nema. a i kad ima ne zna da iskoristi :neutral:

u susretu holandija i urugvaj prva je povela holandija poslije je urugvaj golom forlana izjednacio.utakmica ce biti neizvjesna i urugvaj brani cast juzno americkog fudbala pa se nadam da ce u drugom poluvremenu urugvaj povesti i pobjediti holandiju.steta je sto luis suarez ne igra na ovom mecu jer forlan je navikao da namjesta prilike suarezu ali vjerujte kad je urugvaj ijednacio skocio sam i poceo da se veselim.

u susretu holandija i urugvaj prva je povela holandija poslije je urugvaj golom forlana izjednacio.utakmica ce biti neizvjesna i urugvaj brani cast juzno americkog fudbala pa se nadam da ce u drugom poluvremenu urugvaj povesti i pobjediti holandiju.steta je sto luis suarez ne igra na ovom mecu jer forlan je navikao da namjesta prilike suarezu ali vjerujte kad je urugvaj ijednacio skocio sam i poceo da se veselim.
ti i nas idol...ajde idi sada...gledamo tekmu...:bye:

MountainTroll.jpg

na zalost holandija vodi protiv urugvaja sa 3:1 i urugvaj je na ivici eliminacije.zao mi je ako me je neko poslusao te se kladio na urugvaj.izgledalo je jedno vrijeme da urugvaj uspostavlja ravnotezu ali holanndija ih je nokautirala za nekoliko minuta.

Ne mogu da verujem... Ovoliki post, a da ni jednom nisi spomenuo muslimane.
Nema šta... "pritvor" je vaspitno delovao na tebe. :lol:

Koja nepravda.....drugi gol Holandije totalno neregularan. Neverovatno koliko su sudije uticale na tok ovog SP

Плус рука Холанђана на ивици казненог у 93. минуту! А у првом полувремену исте такве милиметарске ситуације је онај линијски судија увек махао офсајд против Уругваја. "Уруси" су били равноправан ривал вечерас, заслужили су бар продужетке.

Back