procene oko mundijala

2n0o3mp.jpg

veceras igraju urugvaj i holandija i mislim da ce urugvaj pobjediti holandiju jer urugvaj treba da ponovi svoj uspjeh iz 1930 i 1950 godine.ovim sto se urugvaj plasirao u polufinale je dovoljan uspjeh urugvajaca jer oni u proslim prvenstvima nisu davali nikakve rezultate i zato mislim da forlan i ekipa dati maksimum i uci u finale.u finalu sigurnoigraju urugvaj i njemacka.
nekako su mi juznoamerikanci dragi jer su religiozni kao muslimani i zato ih volim.

da ce urugvaj pobjediti holandiju jer urugvaj treba da ponovi svoj uspjeh iz 1930 i 1950 godine
Значи Уругвај ће победити јер треба да понови свој успјех. :roll: Победиће бољи а не онај ко хоће да понови успјех. Овога пута побеђује квалитетнија екипа. Екипа која више трчи, игра тимски, има дисциплину, јак оптимизам. Побеђује Холандија.

Holandija i Spanija u finalu...Spanija pobedjuje i ja veselo skakucem ulicama Barselone:brus:...to je moj idealan kraj...:heart::heart::heart:

Realnije zvuci Holandija - Nemacka u finalu i Nemacka pobedjuje...:aha:

Btw Torrente te cipele su bljak:mrgreen:...spic od pola metra i stikla pa jos uklopljene sa bledim "zvonastim" farmericama...hajde mozes ti to bolje...:heart:

urugvaj ce ih dobiti na tehniku jer urugvaj ima jace tehnicare i driblere i znaju da igraju na rezultat.urugvaj ce pobjediti jedino ako uspore igru i bude dosadna za oko e tada urugvajci imaju sanse da pobjede inace holandjani su bolji trkaci i ako nametnu takvu igru urugvaj ce se tesko snaci i mozda primiti gol.

Holandija i Spanija u finalu...Spanija pobedjuje i ja veselo skakucem ulicama Barselone:brus:...to je moj idealan kraj...:heart::heart::heart:

Realnije zvuci Holandija - Nemacka u finalu i Nemacka pobedjuje...:aha:

:

Nadam se da se to nece desiti :mrgreen: I da ces tesiti spanske fudbalere kada se vrate u Barselonu pre finala :mrgreen:

Jer definitivno su Nemacka i Holandija dve ekipe koje su najvise prikazale na ovom svetskom prvenstvu .... Ekipa koja da Englezima i Argentincima po 4 gola svakako treba da igra u finalu ....
Moji favoriti su od pocetka Nemci i Holandjani ...

U svakom slucaju, Evropljani su ocitali lekciju ostatku svijeta ....

Back