Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste, uvek postoje izuzeci od pravila,koji ga potvrdjuju...nijedan narod nije ovakav ili onakav...svi mi imamo razlicita iskustva sa jednim te istim narodom ali to ne znaci da je ceo narod moguce strpati u nase misljenje...
stojiMada treba odati priznanje holandjanima....pola zemlje su "ukrali" od mora....na toj zemlji bave se poljoprivredom i bukvalno mogu da hrane pola Evrope.....gomilu uspesnih filrmi imaju......a pogledaj Srbiju gde imas 700000 gladnih po priznanju vlasti pored plodne Vojvodine,Macve i pomoravlja.....
holandjani su velike stekare,za sta im skidam kapu. ko i nemcima. dok nas narod rasipa i kad nema. a i kad ima ne zna da iskoristi 
e o tome ti pricam. Isti slucaj je i za nas pravoslavce. Nama vera neda fudbal.pa vidite sve sto zanosi pamet i skrece paznju jednom muslimanu od citanja Kur'ana i klanjanja Allahu je negativno za Islam.znaci fudbalska euforija nije pozeljna po muslimane jer im skrece paznju od poboznosti.
pa sto nam se onda ne skines vec jednom sa pisice?pa vidite sve sto zanosi pamet i skrece paznju jednom muslimanu od citanja Kur'ana i klanjanja Allahu je negativno za Islam.znaci fudbalska euforija nije pozeljna po muslimane jer im skrece paznju od poboznosti.

Pa na pdf politika smo....jel mozete malo da odmorite od politike bar na ovoj temi?
Dje se god okrenem sve politika. Boze me oprosti i u spajz ako udjem mozda naletim ne neku politicku teglu sa politickim sadrzajem![]()

Pa na pdf politika smo....![]()

ti i nas idol...ajde idi sada...gledamo tekmu...u susretu holandija i urugvaj prva je povela holandija poslije je urugvaj golom forlana izjednacio.utakmica ce biti neizvjesna i urugvaj brani cast juzno americkog fudbala pa se nadam da ce u drugom poluvremenu urugvaj povesti i pobjediti holandiju.steta je sto luis suarez ne igra na ovom mecu jer forlan je navikao da namjesta prilike suarezu ali vjerujte kad je urugvaj ijednacio skocio sam i poceo da se veselim.

u susretu holandija i urugvaj prva je povela holandija poslije je urugvaj golom forlana izjednacio.utakmica ce biti neizvjesna i urugvaj brani cast juzno americkog fudbala pa se nadam da ce u drugom poluvremenu urugvaj povesti i pobjediti holandiju.steta je sto luis suarez ne igra na ovom mecu jer forlan je navikao da namjesta prilike suarezu ali vjerujte kad je urugvaj ijednacio skocio sam i poceo da se veselim.
Ja mislim da ce Holandija da pobijedi sa 3 : 1

u susretu holandija i urugvaj prva je povela holandija poslije je urugvaj golom forlana izjednacio.utakmica ce biti neizvjesna i urugvaj brani cast juzno americkog fudbala pa se nadam da ce u drugom poluvremenu urugvaj povesti i pobjediti holandiju.steta je sto luis suarez ne igra na ovom mecu jer forlan je navikao da namjesta prilike suarezu ali vjerujte kad je urugvaj ijednacio skocio sam i poceo da se veselim.

Rekoh li ja negde,da ti nisi za ovaj sport!
Mnogo si brate feminiziran!![]()
Koja nepravda.....drugi gol Holandije totalno neregularan. Neverovatno koliko su sudije uticale na tok ovog SP