procene oko mundijala

Mozda zato jer igraju dobar fudbal ?
aha...znaci navija se za potencijalne pobednike? ja sam mislila da navijanje ima veze sa necim drugim,no dobro, mozda nam se razlikuju koncepti :lol:
kompleksasi? objasni. Sta mala Srpkinja ima da kaze za veliku Holandiju.
imam da kazem
da su holandjani narod (ne politicari) koji nas bas ne voli. i ne kontam sto bi neko ko je odavde podrzavao njihovu reprezentaciju :neutral: sem ako nije logika...navijam za pobednika :neutral:

Khalid Boulahrouz ?

Boulahrouz was born into a Rifi Berber Moroccan family living in the Netherlands. He has eight siblings. As a youngster he went to the the youth academies of Ajax and Haarlem. When he was sixteen his father died and he had to take responsibility for his family.[2]

While Boulahrouz was in Switzerland preparing for the Euro 2008 quarter finals against Russia, his wife Sabia gave birth to a prematurely born daughter Anissa who died in a Lausanne hospital.[3] He opted to play against Russia a few days later, during which the Dutch team wore black armbands in his daughter's memory.[4]

Verovatno ....

imam da kazem
da su holandjani narod (ne politicari) koji nas bas ne voli. i ne kontam sto bi neko ko je odavde podrzavao njihovu reprezentaciju :neutral: sem ako nije logika...navijam za pobednika :neutral:

Narod je obicna manipulativna masa. Problem je sto su podlozni uticajima antisrpskih medija. Znam mnogo Holandjana koji vole srpski narod i koji ponekad piju pivo sa mnom.:klap: Ne generalizuj. ;)

sto bi neko....navijao za holandiju :neutral: ali...bar jedan dobar razlog, sto bi neko njih podrzavao...ionako su samo jos jedna mala nemacka provincija velikih kompleksa :)

..lepo je kazao moj drug skoro, svadjali su se u drustvu ko je vise zaduzio Evropu Nemci ili Francuzi...svi imamo misljenje, svako gura na neku stranu a moj drug cuti...kada su ga pitali on kaze...sta imam da pricam kada sam ja mrav i za Nemacku i za Francusku, mogu samo da se trudim da budem kao oni...pa ono jes:aha:

aha...znaci navija se za potencijalne pobednike? ja sam mislila da navijanje ima veze sa necim drugim,no dobro, mozda nam se razlikuju koncepti :lol:

imam da kazem

Ne, pogresno si razumela ...
Da je takvo, po sistemu navijam za pobednika, verovatno bih bio za Spaniju ili Argentinu, ali iz nekog razloga te dve reprezentacije ne podnosim ...
Za Holandjane navijam, jer igraju odlican fudbal, brz, jednostavan, lijep za oko, odlicno igraju, a najveci razlog sto navijam za njih je sto nemaju nijednu titulu svetskog prvaka, a svakako zasluzuju da je imaju ....

Narod je obicna manipulativna masa. Problem je sto su podlozni uticajima antisrpskih medija. Znam mnogo Holandjana koji vole srpski narod i koji ponekad piju pivo sa mnom.:klap: Ne generalizuj. ;)
da,ali je problem sto nikad nisam videla vecu izmanipulisanu masu od holandjana...a upoznala sam ih bas dosta u zivotu. i pili smo i pivo. i jeli zajedno. sa jednim sam zivela u stanu. al ne daj boze da im pomenes politiku.....ispadnes najgrdji stvor na planeti :neutral: zapravo me gotovo pa vredja cinjenica da sam upoznala otvorenije i manje izmanipulisane amerikance, japance i ljude sa drugih krajeva sveta nego holandjane koji su maltene u susedstvu. kojima je glava toliko isprana da to boli. a sta da mislis o coveku/naciji koji se slepo vodi onima sto im kazu mediji....gde je tu um,ili bar malo kriticnosti nestalo? ja sam digla ruke od njih, jer su na svu tu svoju zaslepljenost,jos toliko samouvereni i nabedjeni u to sto pricaju...meni to vredja intelekt.i crpi energiju.

da,ali je problem sto nikad nisam videla vecu izmanipulisanu masu od holandjana...a upoznala sam ih bas dosta u zivotu. i pili smo i pivo. i jeli zajedno. sa jednim sam zivela u stanu. al ne daj boze da im pomenes politiku.....ispadnes najgrdji stvor na planeti :neutral: zapravo me gotovo pa vredja cinjenica da sam upoznala otvorenije i manje izmanipulisane amerikance, japance i ljude sa drugih krajeva sveta nego holandjane koji su maltene u susedstvu. kojima je glava toliko isprana da to boli. a sta da mislis o coveku/naciji koji se slepo vodi onima sto im kazu mediji....gde je tu um,ili bar malo kriticnosti nestalo? ja sam digla ruke od njih, jer su na svu tu svoju zaslepljenost,jos toliko samouvereni i nabedjeni u to sto pricaju...meni to vredja intelekt.i crpi energiju.

Mada treba odati priznanje holandjanima....pola zemlje su "ukrali" od mora....na toj zemlji bave se poljoprivredom i bukvalno mogu da hrane pola Evrope.....gomilu uspesnih filrmi imaju......a pogledaj Srbiju gde imas 700000 gladnih po priznanju vlasti pored plodne Vojvodine,Macve i pomoravlja.....

Navijam za Urugvaj........................uvek po pravilu navijam za sirotinju, da se i oni necemu raduju

"...Usamljeni Snajperista. Covek, masina, mit. On je plavokosa avet, bledolika posast i nocna mora golmana, on je ono sto je istovremeno lubrikant unutar tkiva urugvajske reprezentacije i njeno pokretacko gorivo... on je... Dijego Forlan."

eto, sad kad smo culi Acu mozemo da nastavimo sa predvidjanjima :hahaha:

Back