Gazija
Iskusan
- Poruka
- 6.125
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ti. jucer sam te video u restoranu da jedes slaninuI ja ???
![]()
Sala, ne ljuti se 
aha...znaci navija se za potencijalne pobednike? ja sam mislila da navijanje ima veze sa necim drugim,no dobro, mozda nam se razlikuju konceptiMozda zato jer igraju dobar fudbal ?

imam da kazemkompleksasi? objasni. Sta mala Srpkinja ima da kaze za veliku Holandiju.
sem ako nije logika...navijam za pobednika 
Khalid Boulahrouz ?
imam da kazem
da su holandjani narod (ne politicari) koji nas bas ne voli. i ne kontam sto bi neko ko je odavde podrzavao njihovu reprezentacijusem ako nije logika...navijam za pobednika
![]()
Ne generalizuj. sto bi neko....navijao za holandijuali...bar jedan dobar razlog, sto bi neko njih podrzavao...ionako su samo jos jedna mala nemacka provincija velikih kompleksa
![]()

aha...znaci navija se za potencijalne pobednike? ja sam mislila da navijanje ima veze sa necim drugim,no dobro, mozda nam se razlikuju koncepti
imam da kazem
da su holandjani narod (ne politicari) koji nas bas ne voli. i ne kontam sto bi neko ko je odavde podrzavao njihovu reprezentacijusem ako nije logika...navijam za pobednika
![]()
I ja ???
![]()
da,ali je problem sto nikad nisam videla vecu izmanipulisanu masu od holandjana...a upoznala sam ih bas dosta u zivotu. i pili smo i pivo. i jeli zajedno. sa jednim sam zivela u stanu. al ne daj boze da im pomenes politiku.....ispadnes najgrdji stvor na planetiNarod je obicna manipulativna masa. Problem je sto su podlozni uticajima antisrpskih medija. Znam mnogo Holandjana koji vole srpski narod i koji ponekad piju pivo sa mnom.Ne generalizuj.
![]()
zapravo me gotovo pa vredja cinjenica da sam upoznala otvorenije i manje izmanipulisane amerikance, japance i ljude sa drugih krajeva sveta nego holandjane koji su maltene u susedstvu. kojima je glava toliko isprana da to boli. a sta da mislis o coveku/naciji koji se slepo vodi onima sto im kazu mediji....gde je tu um,ili bar malo kriticnosti nestalo? ja sam digla ruke od njih, jer su na svu tu svoju zaslepljenost,jos toliko samouvereni i nabedjeni u to sto pricaju...meni to vredja intelekt.i crpi energiju.i Srbi su takvi.a sta da mislis o coveku/naciji koji se slepo vodi onima sto im kazu mediji
ni blizu. samo su zatucaniji u svojoj nezainteresovanosti i nabedjenostii Srbi su takvi.

ni blizu. samo su zatucaniji u svojoj nezainteresovanosti i nabedjenosti![]()
da,ali je problem sto nikad nisam videla vecu izmanipulisanu masu od holandjana...a upoznala sam ih bas dosta u zivotu. i pili smo i pivo. i jeli zajedno. sa jednim sam zivela u stanu. al ne daj boze da im pomenes politiku.....ispadnes najgrdji stvor na planetizapravo me gotovo pa vredja cinjenica da sam upoznala otvorenije i manje izmanipulisane amerikance, japance i ljude sa drugih krajeva sveta nego holandjane koji su maltene u susedstvu. kojima je glava toliko isprana da to boli. a sta da mislis o coveku/naciji koji se slepo vodi onima sto im kazu mediji....gde je tu um,ili bar malo kriticnosti nestalo? ja sam digla ruke od njih, jer su na svu tu svoju zaslepljenost,jos toliko samouvereni i nabedjeni u to sto pricaju...meni to vredja intelekt.i crpi energiju.
Pa da , recimo naspram Holandije ona Belgija izgleda ko siromasni rodjak sa sela ,cim predjes granicu drasticna je razlika .
Navijam za Urugvaj........................uvek po pravilu navijam za sirotinju, da se i oni necemu raduju