38imak
Elita
- Poruka
- 21.505
Zasto da otimaju Amerima kapital?Sto ne probaju da otmu Amerima tako kapital, bas me zanima sta bi rekli...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto da otimaju Amerima kapital?Sto ne probaju da otmu Amerima tako kapital, bas me zanima sta bi rekli...?
Prilično. To je sasvim očigledno. Uostalom nije bez razloga jer je FSB zajedno sa svojim prethodnicama KGB i NKVD odgovorna za više smrti nego što Srbija ima stanovnika tako da im par desetina SNS-ovaca u ukupnom zbiru ne bi ništa značilo.Sta mislite, koliko su se SNS-ovci usrali od FSB ubica?
Може и чај зу 17:00?

"Теорију". Види шта прича Веруовић, који је тада рањен.
Btw ovaj lik već 23 godine gura teoriju o trećem metku. Jasno je i za čiji račun.
Upravo tako, to su najveci teroristi i ubice u Evropi vec vise od pola veka.Prilično. To je sasvim očigledno. Uostalom nije bez razloga jer je FSB zajedno sa svojim prethodnicama KGB i NKVD odgovorna za više smrti nego što Srbija ima stanovnika tako da im par desetina SNS-ovaca u ukupnom zbiru ne bi ništa značilo.
Српски капиталисти су се обогатили на рачун државе и искориштавања радника дајући им мизерне плате, не уплаћујући доприносе итд, па стога морају да плате неку кинту за то, а са овим другима нема зајебанције "бајо", продаш ми нешто, па би сад да отмеш, не иде то.Sta mislite, koliko su se SNS-ovci usrali od FSB ubica, pa kmece evo vec skoro godinu, nadajuci se da ce se to resiti samo od sebe?
Zasto SNS ne sme da otme FSB teroristima kapital iz NIS-a, a redovno otimaju sve ostalo Srbima i srpskim kapitalistima, evo vec vise od deceniju?
Vazi Druze Fidel, tako je.Српски капиталисти су се обогатили на рачун државе и искориштавања радника дајући им мизерне плате, не уплаћујући доприносе итд, па стога морају да плате неку кинту за то, а са овим другима нема зајебанције "бајо", продаш ми нешто, па би сад да отмеш, не иде то.![]()
Hvala na pitanju.Друже Стојков, како ви гледате на то што решења за НИС нема ни на видику?
Mda... balistički izveštaj naknadno dopisan...Vrzic je placena udbaska besmislena pudlica, citavog svog zivota.
Pomeri se da čujem pametnog čoveka zaklanjaš mi pola tribine.Vazi Druze Fidel, tako je.
Hvala na pitanju.
Odgovor je kratak - dok pijem ne vozim
Pametna država misli na svoga Stojka pa mu sagradi radno mesto ispred zgrade.Ви пролетери на посао идете градским превозом. Не возите. Осим оног дела пролетера којима је радно место за воланом.
mozda zato sto bi to bilo ilegalno ... ne znam dal si paglu ili samo zao hahahaSta mislite, koliko su se SNS-ovci usrali od FSB ubica, pa kmece evo vec skoro godinu, nadajuci se da ce se to resiti samo od sebe?
Zasto SNS ne sme da otme FSB teroristima kapital iz NIS-a, a redovno otimaju sve ostalo Srbima i srpskim kapitalistima, evo vec vise od deceniju?
Da, KGB je poznat po tome da ne radi ilegalne stvari.mozda zato sto bi to bilo ilegalno ... ne znam dal si paglu ili samo zao hahaha
Druže, obavi šta obaviti moraš.Da, KGB je poznat po tome da ne radi ilegalne stvari.
Da, znam da ce me streljati kao zeca.Druže, obavi šta obaviti moraš.
Ako te navataju - ne poznajemo se, izvolte ampulu...
Po nasim rusofilima KGB je jedna nadasve humanitarna organizacija koja brine o gladnim i bolesnim.Da, KGB je poznat po tome da ne radi ilegalne stvari.
Pricamo u prazno, oni su toliko indoktrinirani i pomahnitali, da bi uradili sve za KGB bandite i njihove interese.Po nasim rusofilima KGB je jedna nadasve humanitarna organizacija koja brine o gladnim i bolesnim.
Zato što nije kapital već kompanija od nacionalnog interesa koja mora da posluje. Rusima je bilo ponuđeno da nađu rešenje, to nisu uradili i prosto nemaš izbora. Naravno, trebaju da budu isplaćeni pošeno.
Btw ovaj lik već 23 godine gura teoriju o trećem metku. Jasno je i za čiji račun.
Uvek samo da su na vlasti.Prema mojim info, SPS mu je saopštio da će u slučaju nacionalizacije i sankcija da izađu iz koalicije i pomognu drugoj strani da dođe na vlast.
Pomaže zalutalim ovcama da se vrate na ispašuPo nasim rusofilima KGB je jedna nadasve humanitarna organizacija koja brine o gladnim i bolesnim.