Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Мени је жао Форлана. Видело се да је играо душом и срцем. Врхунски играч.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
David Vilja ce, osecam, ni kriv ni duzan imati priliku da postane Zlatna Kopacka.
Zao mi ovijeh Urugvajcana, borili su se do 95. minuta, ali nije dala zla sudbina.
David Vilja ce, osecam, ni kriv ni duzan imati priliku da postane Zlatna Kopacka.
Zao mi ovijeh Urugvajcana, borili su se do 95. minuta, ali nije dala zla sudbina.
daj boze,jedva cekam jedanaesti da ih naguzi ko god, da li nemci,da li spanciI tako ce Holandija i treci put da popusi u finalu. Tako im i treba.
daj boze,jedva cekam jedanaesti da ih naguzi ko god, da li nemci,da li spanci![]()
Мени је жао Форлана. Видело се да је играо душом и срцем. Врхунски играч.
Црнчуге из Гане су исто играли срцем и душом али кад те среча напусти онда.......

ma sve moze sad kad sam pocugala par litara piva+ sangrie i nasla deset eura na podu!Marry me?![]()
Polako,nemoj da dobiješ ban za rasizam- by bucko![]()
Зашто бан????? Па јесам ли нешто погрешио или ......????????можда су играчи из Гане били другачији?????Јаст били су црнчуге и оставили су своја срца на терену и жалосно је било што су изгубили али то је то......

daj boze,jedva cekam jedanaesti da ih naguzi ko god, da li nemci,da li spanci![]()
Зашто бан????? Па јесам ли нешто погрешио или ......????????можда су играчи из Гане били другачији?????Јаст били су црнчуге и оставили су своја срца на терену и жалосно је било што су изгубили али то је то......
Ovo ti je rasizam, burazeru, jer nisu svi... jedan je bio melez, malo svetliji![]()
НИјансе су у питањуOvo ti je rasizam, burazeru, jer nisu svi... jedan je bio melez, malo svetliji![]()

pa iskreno ja sam ti vise uz nemce, drazi mi...
prosto ne mogu i njega da slusam kako kuka sto je pobedila spanija 
)

OOOPS!!!!?![]()
![]()