procene oko mundijala

David Vilja ce, osecam, ni kriv ni duzan imati priliku da postane Zlatna Kopacka.

Zao mi ovijeh Urugvajcana, borili su se do 95. minuta, ali nije dala zla sudbina.

Što "ni kriv, ni dužan"? Vilja je vrhunski igrač, i uz onog klinca Milera je najviše pokazao.

Snajderu svaka čast, ali nije me oduševio igrom, davao je golove, ali nešto spektakularno nije odigrao, za razliku od ove dvojice

:ok:

I to zajedno sa svabskim govnima!!!

000-3d-model-WW2%20German%20tank%20Panzer%2001.jpg

:mrgreen:

Мени је жао Форлана. Видело се да је играо душом и срцем. Врхунски играч.

Црнчуге из Гане су исто играли срцем и душом али кад те среча напусти онда.......Е па два пут среча не удара на исто место.....Немачка-Холандија 2-1 наравно у финале.

Polako,nemoj da dobiješ ban za rasizam- by bucko:lol:

Зашто бан????? Па јесам ли нешто погрешио или ......????????можда су играчи из Гане били другачији?????Јаст били су црнчуге и оставили су своја срца на терену и жалосно је било што су изгубили али то је то......

Зашто бан????? Па јесам ли нешто погрешио или ......????????можда су играчи из Гане били другачији?????Јаст били су црнчуге и оставили су своја срца на терену и жалосно је било што су изгубили али то је то......

Ovo ti je rasizam, burazeru, jer nisu svi... jedan je bio melez, malo svetliji :rtfm:

To je interna šala na temi,nisi ništa pogrješio;)

Back