Problemi prilikom instalacija ili igranja (fps, error i sl)

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Problem nakon instalacije novih drajvera za ASUS AMD HD Radeon 4350. . .

Naime šta se dešava, nakon instalacije novih drajvera koje je win7 ponudila, javljaju se problemi prilikom igranja nekih igara . . . npr: World of Tanks, Tiberium Sun .. . jednostavno grafika ne prikazuje određene delove strukture slike . . .
da ne bi lupao previše postavio sam sliku iz WOT, onaj koji je igrao zna o čemu pričam
untitled-1.jpg

primetite da je pod polovičan, da fale delovi tenka, takvi "efekti" se javljaju u još nekim igrama, ne svim.
inače konfiguracija je:
MB:ECS 945PL
CPU:Intel Pentium D925 3.0GHz, 4 mb Cache
mem:2GB DDR2
HDD: WD blue 500 gb
VGA: Asus AMD Radeon hd 4350 512 VRAM
PSU: ~550 W MSI
Monitor: 22" LED PHILIPS

,,The instruction at "0x12d6e004" referenced memory at "0x0e4b8998". The memory could not be "read".

Click on OK to terminate the program.,,

instalirao sam counter strike source novu verziju, ali kad udjem u igricu ide loading i ovo se pojavi i izadje iz igrice, prije sam igrao i moglo je
moj sistem je :

AMD athlon(tm) 64 X2 dual core procesor 4600+
2,40 GHz, 2,00 gb of RAM
service pack 3
NVIDIA 7600 GS

plss ako neko zna neka kaze

Kupio sam The settlers Rise of an Empire ali nece da mi procita disc. Dal je problem do dvd-rom ili disc nemam pojma. Ali jel moguce da ja skinem igru sa neta pa da registrujem na postojeci ovaj kod koji su mi dali ?!?!?!

Skini je sa neta verovatno je i Cod tamo de je skines :lol:

Vidi ako ima RIP-ovana verzija = ona je aktivirana :)

Imam problem sa GTA San Andreas kad god ga instaliram pojavi se veliki bag i onda krene i nevidim nista sem noge i linije koje mi sprecavaju da vidim ostao deo tela i puta vise linka sam skidao i preko poznatih sajtova i ne ali ne vredi i smanjivao sam rezoluciju jer komp nije bas strava ali mogo sam jace igrice da igram kad sam ga kupio bio je nov
nijedna igrica mi nije smetala a sad naradi tako.Reanstalirao sam ga,to jest odneo sam ga u servis i tamo ga oni reanstalirali. stvarno nzm u cemu je rpoblem

Imam problem sa GTA San Andreas kad god ga instaliram pojavi se veliki bag i onda krene i nevidim nista sem noge i linije koje mi sprecavaju da vidim ostao deo tela i puta vise linka sam skidao i preko poznatih sajtova i ne ali ne vredi i smanjivao sam rezoluciju jer komp nije bas strava ali mogo sam jace igrice da igram kad sam ga kupio bio je nov
nijedna igrica mi nije smetala a sad naradi tako.Reanstalirao sam ga,to jest odneo sam ga u servis i tamo ga oni reanstalirali. stvarno nzm u cemu je rpoblem

Mogao si jace igrice da igras kad si ga kupio ? Ili je bio nov kad si ga kupio ? Malo nejasno sta si hteo da kazes. Tehnologija se razvija i to sto si nekad igrao je nista u poredjenju sa danasnjim. Zavisi kad si uzeo komp. Mada najverovatnije ti fali driver za graficku, ili ti nesto ne podrzava igricu odnosno njenu grafiku. Nekad, ali samo nekad novije graficke ne podrzavaju starije igrice mada mislim da to nije problem ovde. Kako rekoh sve zavisi kad si kupio ...

Back