DaRkGuitaRist88
Domaćin
- Poruka
- 4.222
Evo celo obavestenje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja jedan problem..Skinuo sam pre neki dan Call of Duty Modern Warfare 3 i igram ja lepo sve .. Ali kad predjem 2-3 misije on mi automatski izadje iz igrice i pise mi error o directx-u a nekad error u kome pise "ran out of memory.E sad ja imam cak 8GB i 1.5TB hdd a komp sam kupio skoro,ali mi na Win7 32bit pise owako: RAM:8GB (3.25 usable) a 3.25GB ne podrzava MW3..Takodje znam da trebam da imam 64bit zato sto on tu slinu RAM memoriju moze da vidi.Ali da li trebam da kupim Win7 64-bita ili postoji neka druga varijantaNe zelim da imam 4gb memorije u kucistu za dzabe
![]()
Imam veoma jak kompjuter i instalirao sam GTA IV ali dok vozim i trcim tj.kada skrenem u levo ili desno igra na trenutak zakoci i zatim opet se normalno sve nastavi i tako uvek kad god skrenem u stranu dok igram i gra ukoci i opet nastavi da radi normalno.
Molim vas pomozite mi , recite mi sta da uradim da otklonim tu grsku.
HVALA.
aj i ja da pitam ovde...pokusavam da pokrenem Homefront igricu ali pise steam must be running to play this game..
e sad..posto sam ja duduk za ove stvari nije mi jasno sta da radim..ne bih da je brisem..
Moras da imas Steam, servis preko koga se kupuju igre, a neke ne mogu da se igraju bez njega. Probaj da downloadujes steam, ali ako ti igrica nije original verovatno da to nece resiti problem. Najsigurnije ti je da kupis origial, ali i tada ce ti trebati Steam, ja msm, a sve u vezi njega je tako komplikovano. Meni je half life 2 trazio ne 4 gb-a vec 8 gb-a, kao call of duty 4 da je u pitanju.
Aj uđi u folder gde su skinuti fajlovi, pa postavi ovde print screen .Ovako..Cula sam za igricu No one lives forever i sad hocu da je instaliram... Skinula sam sa neta i kad sam otvorila, tamo imam neka dva cd-a i ne znam sta da radim sa njima
Do sad sam uvek dobijala sve igrice na gotovs, instalirane i sve ali sad hocu sama... Pokusala sam da provalim sta da radim,ali mi ne ide..:/ molim vas pomozite, kako da instaliram nolf?..
hvala...
![]()
Da li neko zna kako da vozim, a da me policija ne uhvati na stanju 4?
Moram neke kilometarske prekretnice (milestone) da zavrsim i zavrsim ih, ali ne mogu da se otarasim policije.
I ajde da me uhvate na pocetku, ali kada me uhvati posle 3,4 zavrsene prekretnice popizdim na nevidjeno!
I najvise mi prave problem one trake koje buse gume, a kada pokusam da se probijem tamo gde su kola blokirala, tu se zaglavim i ode mast u propast. x/