Problemi prilikom instalacija ili igranja (fps, error i sl)

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam iskljucivao u firewall-u ali sam sve izvadio kablove...creck je dobar isto kao i patch to je sve ok samo nema jbn pozadine...updejtovao sma drajvere za graficku i to sam isto sve odradio ali nece...i nije mi jasno u cemu je problem ubi se od razmisljanja kad god sednem na komp......

MOZDA , ali samo mozda ti crack nije za tu verziju patch sto imas .... I to hoce da pravi problem nekad ,a mali glup detalj. Takodje, prvo patch uradis pa onda crack, ali to verovatno znas.Jebemli ga ...

Jel moze samo neko da mi objasni kako da blokiram u firewal-u igricu ??? Reinstaliracu je celu znaci jos to da probam pa ako nece...the end

PS da nije negde ovde problem???
tropico44444.jpg

Poslednja izmena:
Jel moze samo neko da mi objasni kako da blokiram u firewal-u igricu ??? Reinstaliracu je celu znaci jos to da probam pa ako nece...the end

PS da nije negde ovde problem???
Pogledajte prilog 252961

Zavisi koji ti je firewall, ali u sustini samo nadjes listu programa i odes na disable access ili kako vec pise ... Sigurno ces da provalis. A ovde ti nije nista problem, to ti je samo in-game ...

Pre svega nije problem već neznanje.
Skinuo sam najnoviju igricu black masa source od valvea.
nemam nijednu insztaliranu njihovu igricu.
kako da pokrenem ovu igricu koliko sam mogo da shvatim treba da imam instaliran neki
source sdk koji ja nemam .
Može pomoć??

Imas Extension Pack za tu igricu :kafa:

Trebas skinuti i instalirat celu igricu prvo

Pozdrav svima. :bye: Nadam se da neko ima resenje za moj problem.

Radi se o igrici Harry Potter and the Deathly Hallows 1. Instalirala sam, kopirala-pastirala crack. Sve proslo OK.
Kad pokusam da pokrenem igru izadje prozor koji kaze: hp7.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Ne znam sta da radim. Nasla sam negde da je mozda 'video kartica' zastarela, ali igrala sam skoro igre istog tipa, a i nije mi prvi put da instaliram nesto!
Help! :lol:

Pozdrav svima. :bye: Nadam se da neko ima resenje za moj problem.

Radi se o igrici Harry Potter and the Deathly Hallows 1. Instalirala sam, kopirala-pastirala crack. Sve proslo OK.
Kad pokusam da pokrenem igru izadje prozor koji kaze: hp7.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Ne znam sta da radim. Nasla sam negde da je mozda 'video kartica' zastarela, ali igrala sam skoro igre istog tipa, a i nije mi prvi put da instaliram nesto!
Help! :lol:

To ti je verovatno crack los ....

cao svima...imam problem sa virtua tennis 2009...
instaliram igricu i sve to prodje ok...krekujem...i kad treba da upalim igricu ekran postane crn i prekaze mi se : Virtua tennis 2009.EXE has encountered and need to close...i ono send i don't send...
jel zna neko u cemu je problem????
hvala....

idi desni klik na moj kompjuter /properites/karticu advanced/na dnu kartice error reporting kad uđeš tu označi disable error reporting i stisni OK.MOŽDA ĆE DA POMOGNE

Moze da se igra... Prvo probaj da postavis u compatibility mod za windows xp, jer igra ne podrzava novi sistem. Ako nece onda je problem sto detektuje noviju graficku karticu od podrzane. Nadam se da znas engleski, evo sta da radis da je pokrenes...

I used nvidia Inspector http://
blog.orbmu2k.de/tools/nvidia-
inspector-tool to change the Nvidia
Profile of Stubbs the Zombie.
I Changed the Extension limit to
"0x00004844 (Call of Duty: United
Offensive, Return to Castle
Wolfenstein, Star Wars: Knights Of
The Old Republic, Star Wars: Jedi
Knight - Jedi Academy, GLOBE
Graphics Test Tool, Soldier of
Fortune 2: Double Helix, Star Wars:
Knights of the Old Republic 2, Call
of Duty, Star Wars: Jedi Knight II -
Jedi Outcast)"
After i had done so, the game runs
fine without any problems.

imam malo veci problem sa igricom FIFA12, skinuo sam je sa toretom i instalirao preko Daemona, uspesno sam je i crekovao ali kad je pokrenem pojavi se pocetna slika fifa12 i ucitava minut-dva, onda se pojavi zastava britanije, normalno ono da izaberes jezik, ta zastava se zaviori sekund-dve i zamrzne se slika, ni makac! Da li je do igrice ili graficke, mada mi je dobra - geforce 8600 GT, a koristim windows xp sp3, AMD Athlon 64x2 dual core 4000+2.10 ghz i 1 Gb ram.
hvala unapred

Zdravo svima, skinuo sam FIFU12 sa toretom velicine 6.79gb. Onda je instalirao sa daemont tools lite na disk D, tu ima vise mesta, nakon toga sam je i crekovao i kada sam je pokrenuo pojavila se pocetna slika fifa12 i nakon minut-dva ucitavanja pojavljuje se druga slika za promenu jezika, na pocetku je engleski, zaviori se na tren zastava i zamrzne! Ni makac....imam windows xp sp3, 32 bita.. AMD Athlon 64x2 dc. 4000+ 2.10 Ghz 1.00 gb ram, graficka GEFORCE 8600 GT.
Da li je graficka slaba ili igrica nije bas u redu?
hvala unapred

Back