Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne splav
nesto ovako

pogled odozgo:
--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--
--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--

horizontalne crte su granje (malo crvrsce), a vertikalne lijane koje ih povezuju

sa strane

Kod:
ovo je slon                                                             kamenje
SS                                                                           KK
------------------------------------------------------------------------------------
                                       OO
                                ovo je oslonac

Mogli bi recimo i da ga zatrpamo u pijesak, ali da mu viri surla zaravnamo pijesak,a višak izvažemo. Znajući da je specifična težina pijeska 9000kg/m3 izračunamo zapreminu, i pomnožimo 0,8V sa 1000kg/m3, a onih 0,2V sa specif. tešinom kostiju/kljova i eto :)

intra:
Mogli bi recimo i da ga zatrpamo u pijesak, ali da mu viri surla zaravnamo pijesak,a višak izvažemo. Znajući da je specifična težina pijeska 9000kg/m3 izračunamo zapreminu, i pomnožimo 0,8V sa 1000kg/m3, a onih 0,2V sa specif. tešinom kostiju/kljova i eto :)

Kud ces slona da zatrpavas u pesak? :D On se neda i otima se! :D

A ono gore ti je racunica "odprilike" ! :D

Pre sam znao ovu foru... U pitanju je jako stari shtis i mislim da ga je resio neki Indijac, sin nekog kralja, a da mu cak ni otac nije verovao... ali sta ces kad sam zaboravio...
LJudi, moramo da se setimo, ljudozderi su nam za petama...:)

DkJm:
E, lupam glavu ceo dan, gde ste Intra i Ober? Potrebna mi je pomoc, cujem neku dreku u sumi, pozuriteeeeeeeeeeeeeeee...

Intra je tu negde, kopa rupu da zatrpa slona :D Kaze, samo ce surla da mu viri! :D Ne znam cime kopa, alat nema a sve sto mu treba je tu pod rukom. Samo nikako da pogledate u pravu stvar! Jadan slon!!! :D Terate ga u vodu, zakopavate, pravite mu male "bebe"... I ne cudim se sto vam se otima! :lol:, :lol:, :lol:

Obavestenje za lovce:DkJm, Ober, Intra i Jeele

Danas u 18,o1 h prelece preko vase pozicije u svojoj antigravitacionoj masini VELJKO MILKOVIC!!! Ostavice vam poruku sa uputstvom sta da uradite. Poruka ce na "nebu" (ovoj stranici) biti prisutna 4' i 126". Posle nestaje sa "neba" a vi ostajete na milost i nemilost Kuku-Lele-u! :D

Kraj obavestenja!!! :D

DkJm:
Ovaj Veljko odvalio...
Gde da uteram slona u camac? Zar camac nije "zakljucan" prvo, a i kako bismo se mi posle potrpali? :)
Nije odvalio! Camac je vezan za obalu "lijanom" a na lijani katanac :D. (I ja sam vam govorio da se osvrnete oko sebe). A upravo si ti na pocetku primetio da je camac veliki i da svi tamo mozete da stanete. Jel' tako?

v.v.ilic:
@Jeele

A koliki je zbir a koliki je proizvod? Njima si rekla a meni nisi!!! :D

Bez tih podataka ja ne mogu da odgovorim jer se radi o jednacini sa dve nepoznate a ja je ne mogu postaviti jer mi nisi dala resenje. (Nije fer, njima jesi meni ne :D)

Mislim da ti je ovo objasnjenje dovoljno da sama resis. Ako nije daj mi zbir i proizvod pa cu ti resiti ja. ( A mozda ce i Kuku-Lele dati ovim nasim lovcima pa ce resiti oni za tili cas :D Pogledaj samo kako resavaju ove probleme :D)

nemas te podatke - bas je onako kako sam napisala

a da vas pitam...a da se slon smiri...i onda napravite nesto oko njega sto je povezano lijanama preko njegovih ledja i ispod...nesto nalik camcu? i onda je on prakticno U tom kvazi-camcu...i onda on prevede sve preko reke? ako reka nije duboka?

jeele:
a da vas pitam...a da se slon smiri...i onda napravite nesto oko njega sto je povezano lijanama preko njegovih ledja i ispod...nesto nalik camcu? i onda je on prakticno U tom kvazi-camcu...i onda on prevede sve preko reke? ako reka nije duboka?

Vas zadatak je da izmerite slona!!!! A ne da pobegnete! :D

Sve radnje koje radite iziskuju toliko mnogo vremena a ni jedna ne vodi resenju!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back