- Poruka
- 23.504
Odgovoricu ti kada zavrsimo "merenje slona" Da ne mesamo obe stvari ! OK?jeele:nemas te podatke - bas je onako kako sam napisala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovoricu ti kada zavrsimo "merenje slona" Da ne mesamo obe stvari ! OK?jeele:nemas te podatke - bas je onako kako sam napisala
v.v.ilic:Gospodo LOVCI, ...OVCI,...VCI...CI...IIIIIIII..........
Ja akademik i pronalazac VELJKO MILKOVIC...ILKOVIC...LKOVIC...KOVIC...OVIC...VIC...IC...CCCCCCC.........
"Uterajte slona u CAMAC...AMAC...MAC...AC....CCCCCCC.......
A sto na rostilj kad vec mozete poceti merenje i bez "komadanja". Treba samo jos jednu malenkost da uradite.DkJm:Eh sad...
Nema veze, pregriscemo lijanu i pravac utovar, a slona ne vracamo, nego cemo ga sad "iskomadati" i na rostilj!
Onakva kakvu je ti vidis. Ali za merenje "slona" nije od uticaja!Obersturmfuehrer:jel vaga sa tasom ili sa kukom?

Obersturmfuehrer:e onda ovako
slona u camac.......
Obersturmfuehrer:e ovi portugalci zamalo da uvale go...
mame im ga francuske nece oni valjda u finale....

Obersturmfuehrer:gledamo koliko ce camac da potone, odnosno da se izdigne iz vode kada ......
Obersturmfuehrer:uf ne radi mi mozak sad najbolje....
izmericemo nivo vode do koga je camac potonuo....
pa cemo isto to da uradimo kada smo izasli...
razlika ocigledno predstavlja nasu ukupnu tezinu - slon....
, pa onda trpamo u camac kamenje dok camac ne potone isto koliko i kada je slon bio unutra i onda na kraju izmerimo to kamenje...
!

A šta ako slon nije stao na sredinu čamcav.v.ilic:Dok cekamo Jeele, onako uzgred da vam napomenem: Ne "gledamo" koliko je camac potonuo nego kamenom (ostrim) obelezimo mesto! (). Tek toliko, da se zna, da se ne bismo svadjali koliko kamenja treba da natovarimo!
![]()

Super, znaci slona nisi ni vratilana? Vozimo ga na Kubu!!!jeele:pa ja sam tu...dok ste vi zakopavali slona ja sam nabavila kljuc dok sam bila u fazi kleptomanije...