Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e onda ovako
slona u camac, lijanu za camac, lijanu za vagu sa kukom
povucemo vagu, vaga se rasteze i vuce camac i ocitamo vrednost....
opet manjim tranformacijama, dodjemo do resenja :)
ovde je jedino problem sto ne znamo trenje vode, ali dobro...

Ma ovako!
Uteramo slona, vidimo koliko je camac potonuo, a onda slona isteramo napolje nekim sibljem koje smo ubrali na obali :) , pa onda trpamo u camac kamenje dok camac ne potone isto koliko i kada je slon bio unutra i onda na kraju izmerimo to kamenje...
Kako je lepo kada covek odigra par partija fudbala i odgleda polufinale pa mu je mozak bistar(bar se nadam)!
Ja sam svoj posao odradio i sada cu da prilegnem na potpalublju :) !
Cuo sam da ovi ljudozderi ne love nocu pa ima sanse da sacekam i ostatak ekipe!
Veliki pozdrav do sutra uvece!
Pozz

Eto vidis, kako je bilo jednostavno! A vi ste jadnog slona sekli, zakopavali, uterivali u vodu, pravili mu male bebe...i Bog te pita gde bi slon zavrsio jer ste cak i hteli sa njim da zbrisete na Kubu...:D

Idite svi na spavanje. Nasa devojka ne moze, mora da vrati slona. Curice nasa, nemoj tamo da ostanes da spavas, vrati se ovde na obalu, tamo nekome moze da padne na pamet da je gladan.

Sutra krecemo na Kubu :D

Ober ovde na obali zavrsio arhitekturu. Ima cak i naucni rad! (vidi skicu) :D

Intra zavrsio gradjevinu. Specijalizacija "niski radovi". Uza specijalnost: "Kopanje bez alata". :D

DkJm "naostrio zube". Grizo lijanu (a im'o noz) i time verovatno strasio ljudozdere pa nisu smeli da vas hvataju bojeci se njegovog otpora. :D

Jeele usavrsila bezanje i konstruisala "kvazi camac" cime je stekla titulu akademika i pridruzila se nasem pronalazacu Veljku Milkovicu. Prijavila prvi patent, kvazi camac, koji se zasniva na negiranju gravitacije, sto se u potpunosti razlikuje od pronalaska antigravitacije akademika Miljkovica. Miljkovic koristi ugaona vesla da se suprotstavi gravitaciji a Jeele to resava elegantno.Kvazi camac visi u vazduhu na lijanama a nema kuke da se zakaci. :D

Cekamo Jeele! Jos se nije vratila. Ne znamo sta je uradio Kuku-Lele kada je video onako izmrcvarenog i deprimiranog slona. :D

Jeeleeeeeeeeeeee.... Vrati se. Treba nam kljuc da otkljucamo camac. Ako se ne vratis DkJm ce pregristi lijanu i mi odosmo bez tebe :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back