Privlacnost

kakve to veze ima...ti se samo osecas inferiornom naspram visih devojaka...tipicna zenska sujeta...jer,uvek visoke cure, vitkih tela i dugih nogu pre zapadnu muskarcu za oko nego nize..

Da li sam ja ikada rekla suprotno?
Da li sam rekla da ce djevojka od 165cm prije biti zapazena od djevojke visoke 185cm?
Ne, zato mi ne dodjeljuj rijeci koje nisu izrecene od strane mene......

Tri jako dobre drugarice, jedna visoka 165, druga174 i treca 183cm.................
Vjerovao ti ili ne, poslednja ima najmanje uspjeha kod muskaraca, izrazito dobre noge, ufffff, kakve noge da samo znas, ljepuskasta....ali iz nekog razloga muskarci je pored ove dvije nikada ne startuju.....o ovoj drugoj necu ni da govorim, ribetina.....a prva, visoka svega 165cm, ali zraci nekom sexualnom energijom, ebozovna izrazito, nacin na koji se krece, pokreti, sve...rijetko koji momak pored nje ostaje ravnodusan..............

Ja se ne osjecam inferiorno, jer ne smatram da sam niska zena.........

Sta sam ja rekla?
Da poznajem G.Reece, pa da nije graciozna?
Ne, ja sam rekla da poznajem dvije djevojke vise od 192cm.....ne da sam ih vidjela na tv-u, vec da ih poznajem, i da sam slusala njihove komentare o visini...........inace, obje igraju odbojku, jedna cak i u Italiji, odlicne su i prilicno poznate.....ali ni malo zenstvene, sto i same kazu.
Ti slobodno preuzmi sve gorostase preko 200cm...meni ne smeta.

ne, ti ispalila gomilu stereotipa kao da npr ja kazem;
male zene su sklonije gojenju i najverojatnije ce izgledati ko sloncice starosti...:mrgreen:
e sad, to sto ja znam da ti stereotipi nemaju veze sa zivotom jer su samo to - stereotipi...to je druga stvar...
ovi tvoji komentari (kao i ovaj koji citiram...) su, najblaze receno, ograniceni...da bas ne kazem...stupidni...

akonto price o odbojci - odbojka prosto drukcije formira tijelo, i musko i zensko, od npr kosarke...raspored mase je ravnomjerniji, misici su vretenastiji i izduzeniji...isto vrijedi i za motoriku...naravno, svaki covjek je drukciji i netko moze biti prirodno trapaviji/skladnijih pokreta...
tako da ni u cemu nema "apsoliutnih" pravila, ali je cinjenica da se ne formira u istom pravcu tijelo covjeka koji pliva/igra odbojku/rukomet/kosarku...

e, sad odo saopcit sestri da nije nimalo zemstvena zato sto ti poznajes dvije odbojkasice koje to nisu...
mozda je konacno mnogobrojni smaraci svih dimenzija ostave na miru... ;)

ps moze skoro svaka visoka zena da ti pokupi i tu...misuriju, al nas uglavnom mrzi...
sta da radimo s njima, da ih nosimo u dzepu? :mrgreen:

.

Poslednja izmena:
Najbolje telo beach volley.
sp6.jpg
p1_volleyball2.jpg

slutim George da ti je tastatura vrlo...slinava...
idi bwe do apoteke, kupi litar asepsola i ocisti tu...tastaturu...
prijace ti...fizicka aktivnost... ;)

ps moze skoro svaka visoka zena da ti pokupi i tu...misuriju, al nas uglavnom mrzi...
sta da radimo s njima, da ih nosimo u dzepu? :mrgreen:

.

Toliko o tome da nisi sklona stereotipima i uopstavanjima:roll:

Nego, ti si navela da si visoka 183cm.............ali, ja sam u postu navela visinu za 10cm vecu od tvoje.....hajde sada iskreno, da li mislis da zene te visine nemaju problem naci muskarca koji im odgovara, kada je vecina nasih momaka visine oko 180cm?

Toliko o tome da nisi sklona stereotipima i uopstavanjima:roll:

Nego, ti si navela da si visoka 183cm.............ali, ja sam u postu navela visinu za 10cm vecu od tvoje.....hajde sada iskreno, da li mislis da zene te visine nemaju problem naci muskarca koji im odgovara, kada je vecina nasih momaka visine oko 180cm?

ma da, ja sam tu bila na smrt ozbiljna...nadam se to da se to upravo zemstveno ...prenemazes...nada umire posljednja...:mrgreen:

nego - da, mislim...

vidjala sam i parove gdje je on primjetno nizi...pa sta?
cak je muska polovina iz nekog razloga...ponosna na tu cinjenicu...ko ebeni paun... :think:

nemam pojma gdje su to muskarci vecinom 180,
u mojoj generaciji/kraju je 190 muski prosjek...sta da se radi...
nisam bila najvisa u generaciji...i nismo imale ama bas nikakvih ...problema s tim...dapace ;)

znas kako, mozda da malo izadjes iz svog...dvorista...
evo ti primjer - kuci, u Dalmaciji, radeci nesto upoznala sam nevidjeno visok par;
ona preko 190, njega je besmisleno komentirati...skladni ljudi; fino gradjeni i nimalo nezgrapni...skandinavci...
tog ljeta smo imali pravu invaziju skandinavaca...vecinom nisu bili...dzepnog formata...:lol:

sta je poanta ...price, za slucaj da ti je promaklo (jer..slutim da ipak jeste...)
stupidno je generalizirati, a jos je stupidnije ljudima lijepiti etikete kao sto si ti ucinila...

privlacnost, toliko valjda i ti znas, nema veze iskljucivo s fizickim izgledom i njegovim karakteristikama...
ima veze s necim drugim...onim u glavi, najvise, ali sad...besmisleno je da to tebi pricam...ionako ne bi skapirala...
ovo zakljucih na temelju tvojih "dubokoumnih" postova, a ti izvoli pa me razuvjeri...reci nesto...smisleno, ponekad...:mrgreen:

Poslednja izmena:
ps 183 prema posljednjim mjerenjima...:whistling:

Одлична висина, имаћеш високе синове.

ma jok, ja sam ko ova dole/gore...u kimonu...150, sa hoklicom...
nego volim da se bunim, takva mi priroda... :mrgreen:

Имам утисак као да сам те већ исто ово питао, само се не сећам ни кад ни где, тј. на којој теми... :confused: нешто нисам изненађен.

privlacnost, toliko valjda i ti znas, nema veze iskljucivo s fizickim izgledom i njegovim karakteristikama...
ima veze s necim drugim...onim u glavi, najvise, ali sad...besmisleno je da to tebi pricam...ionako ne bi skapirala...
ovo zakljucih na temelju tvojih "dubokoumnih" postova, a ti izvoli pa me razuvjeri...reci nesto...smisleno, ponekad...:mrgreen:

Nemam za cilj razuvjeriti tebe, ili bilo koga ko mi se obraca na ovakav nacin.....
Sta bih ja skapirala, a sta ne bih, ti nikako nisi u mogucnosti da zakljucis, jer smo nas dvije razmijenile svega par postova...
Prema tome, nema potrebe da mi objasnjavas bilo sta, sve ja to znam veoma dobro i bez tebe...

Одлична висина, имаћеш високе синове.
Имам утисак као да сам те већ исто ово питао, само се не сећам ни кад ни где, тј. на којој теми... :confused: нешто нисам изненађен.

sinove a?
pa ja planirala da imam visoke kceri...nego sad sam zabrinuta;
sta ako budu...nezgrapne ko keva i tetke... :lol::lol::lol:

Ја лично ретко кад сам видео грациозну и лепо грађену жену, а да је виша од 185 цм...
Неки не науче да изузеци никад не потврђују правила.
А неки су просто глупи...

Ја лично ретко кад сам видео грациозну и лепо грађену жену, а да је виша од 185 цм...

...ја нисам видео никад...
...окрени, обрни, неженствено је...

...неко је горе навео пример са 3 жене...високом, средњом и ниском...и тачно је тако....
...значи колико пута ми се десило...оно нпр упознаш две девојке...једна лепа, презгодна, дугачке ноге...ма све...а друга мала, можда не толико лепа и згодна....а опет толико ебозовна да је то хаос.
Значи свестан си да је прва згоднија...а опет би радије изабрао другу...

Back