Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.790
vidi...Ogre...nisi mi na listi...ni ispod crte, a zasto...
pa ne zato sto si debeljko ( to moze bit i...simpaticno...)
vec zato sto ti je glava ko Barbikina - prazna...![]()
ahaha povraćDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahaha povraćvidi...Ogre...nisi mi na listi...ni ispod crte, a zasto...
zavrsnicaНаравно да не. Зато сам и рекао да физички изглед пре може да одбије, него да истински привуче. Нека се само јави неко коме се није десило да пукне за неком особом, а да му она на први поглед није била посебно привлачна, или чак и по неким детаљима помало одбојна.

zavrsnica
ahaha povrać

tkacio:
Devojko, da li si ti NORMALNA? Otkako sam na Krsti samo viđam tebe kako se svađaš sa ljudima i ništa drugo. Ybt, uzmi bensedin i u krevet, ne smaraaaaaj! Vidiš da te niko ne gotivi, alo!tkacio:

Devojko, da li si ti NORMALNA? Otkako sam na Krsti samo viđam tebe kako se svađaš sa ljudima i ništa drugo. Ybt, uzmi bensedin i u krevet, ne smaraaaaaj! Vidiš da te niko ne gotivi, alo!tkacio:
) 
Ja više neću ništa da komentarišem. Rekla sam što sam imala.
Kakav lik!![]()

Ja više neću ništa da komentarišem. Rekla sam što sam imala.
Kakav lik!![]()
Dosta svadje, pisat pa spavat, bez ljutnje...![]()

imate interesantne datume registrovanja![]()
i tebi isto ma sta god znacilo to za datume...
pa...to; stovise - npr. jedan lik za za kojeg bi se reklo sve osim da je "ljepotan",
al jbga...ima mozga i odlican smisao za humor...
sto se zena tice, ista stvar - moja drugaria iz djetinjstva; solidno gradjena, visoka, lice...pa nije narocito privlacno, dapace...,
ali kad progovori ili se nasmije...jebga...magija...slijede je ko misevi Frulasa...![]()
mada, mnogim deckima do sada je moja visina bila strasno simpaticna
i voljeli su da me nosaju okolo....sto mi ide na zivce![]()

хахахха...па да, баш то је најслађе...мож' да моташ, преврћеш, обрћеш са једном руком како хоћеш, а она као покушава нешто да се одбрани или да ти доскочи хаахаах![]()

slatkishiПа то је оно... не мора чак ни да буде тог типа да се због нечег необјашњивог свиђа свима (а и тога итекако има, као овај твој други пример), може само теби.
) + tjelesna hemija...bar 3+![]()

Патологије нарочито.Много мудрих ствари човек од тебе може да чује.![]()

samo ti zaebavaj...
ps copyright nije moj - pripada mojoj vrlo dobroj drugarici koja ljubav definira kao
"poklapanje patologija"... ebemliga, to jest najbolja definicija pomenutog...fenomena koju sam dosad cula...![]()

je,je, bas je slatko...
kao, sto se bojis -drzim te
a ono mi se svijet nekako ljulja oko mene, i sve je nekako visoko i nemam tla pod nogama
hahaha bas slatko![]()