Bogart
Poznat
- Poruka
- 9.747
Ти си висока, Врагана?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve to veze ima...ti se samo osecas inferiornom naspram visih devojaka...tipicna zenska sujeta...jer,uvek visoke cure, vitkih tela i dugih nogu pre zapadnu muskarcu za oko nego nize..
Sta sam ja rekla?
Da poznajem G.Reece, pa da nije graciozna?
Ne, ja sam rekla da poznajem dvije djevojke vise od 192cm.....ne da sam ih vidjela na tv-u, vec da ih poznajem, i da sam slusala njihove komentare o visini...........inace, obje igraju odbojku, jedna cak i u Italiji, odlicne su i prilicno poznate.....ali ni malo zenstvene, sto i same kazu.
Ti slobodno preuzmi sve gorostase preko 200cm...meni ne smeta.

Ти си висока, Врагана?

Najbolje telo beach volley.
![]()
![]()
A sise?
A tvoje? 
Taman, i meni i momcima sa kojima se vidjam![]()
ps moze skoro svaka visoka zena da ti pokupi i tu...misuriju, al nas uglavnom mrzi...
sta da radimo s njima, da ih nosimo u dzepu?
.
Toliko o tome da nisi sklona stereotipima i uopstavanjima
Nego, ti si navela da si visoka 183cm.............ali, ja sam u postu navela visinu za 10cm vecu od tvoje.....hajde sada iskreno, da li mislis da zene te visine nemaju problem naci muskarca koji im odgovara, kada je vecina nasih momaka visine oko 180cm?

ps 183 prema posljednjim mjerenjima...![]()
ma jok, ja sam ko ova dole/gore...u kimonu...150, sa hoklicom...
nego volim da se bunim, takva mi priroda...![]()
privlacnost, toliko valjda i ti znas, nema veze iskljucivo s fizickim izgledom i njegovim karakteristikama...
ima veze s necim drugim...onim u glavi, najvise, ali sad...besmisleno je da to tebi pricam...ionako ne bi skapirala...
ovo zakljucih na temelju tvojih "dubokoumnih" postova, a ti izvoli pa me razuvjeri...reci nesto...smisleno, ponekad...![]()
Nemam za cilj razuvjeriti tebe, ili bilo koga ko mi se obraca na ovakav nacin.....
Sta bih ja skapirala, a sta ne bih, ti nikako nisi u mogucnosti da zakljucis, jer smo nas dvije razmijenile svega par postova...
Prema tome, nema potrebe da mi objasnjavas bilo sta, sve ja to znam veoma dobro i bez tebe...
slazem se
ajd sto nema potrebe, nego sto nema svrhe...
Одлична висина, имаћеш високе синове.
Имам утисак као да сам те већ исто ово питао, само се не сећам ни кад ни где, тј. на којој теми...нешто нисам изненађен.

Ne postizes nista vrijedjajuci mene, unizavanje mojih vrijednosti nece istaci tvoje.

sinove a?
Тако ми се "јавља"... па ти види.
Зезам се. Шта год буде било, нек је живо и здраво. и нек служи војску *крезубисмајликојисецери*.

slutim George da ti je tastatura vrlo...slinava...
idi bwe do apoteke, kupi litar asepsola i ocisti tu...tastaturu...
prijace ti...fizicka aktivnost...![]()

Ја лично ретко кад сам видео грациозну и лепо грађену жену, а да је виша од 185 цм...

ja sam vise za varijantu - ljubiteljke nes-kafe protiv onih koje piju samo tursku... da unesemo malo novine u hejt i fajt...

i jap.s. Mada preferiram tursku.