Privlacnost

Da li sam ja ikada rekla suprotno?
Da li sam rekla da ce djevojka od 165cm prije biti zapazena od djevojke visoke 185cm?
Ne, zato mi ne dodjeljuj rijeci koje nisu izrecene od strane mene......

Tri jako dobre drugarice, jedna visoka 165, druga174 i treca 183cm.................
Vjerovao ti ili ne, poslednja ima najmanje uspjeha kod muskaraca, izrazito dobre noge, ufffff, kakve noge da samo znas, ljepuskasta....ali iz nekog razloga muskarci je pored ove dvije nikada ne startuju.....o ovoj drugoj necu ni da govorim, ribetina.....a prva, visoka svega 165cm, ali zraci nekom sexualnom energijom, ebozovna izrazito, nacin na koji se krece, pokreti, sve...rijetko koji momak pored nje ostaje ravnodusan..............

Ja se ne osjecam inferiorno, jer ne smatram da sam niska zena.........

samo ti smeta sopstvena nizina..garant ti fali carobnih 5 cm da ti izduzi figuru ali ti smatras da nisi niska zena i tako ce i ostati

samo ti smeta sopstvena nizina..garant ti fali carobnih 5 cm da ti izduzi figuru ali ti smatras da nisi niska zena i tako ce i ostati

Ti znas sta meni smeta?
Vidovit si? Ili sam ti se nekada povjerila i iznijela svoj problem?
Ili imas do te mjere losu moc rasudjivanja, pa ti nije jasno sta znaci kada neko za sebe kaze da nije nizak?
Dragane, ako ti mislis da sam ja niska, to nuzno ne znaci da svi tako misle, ukljucujuci i mene.

Ti znas sta meni smeta?
Vidovit si? Ili sam ti se nekada povjerila i iznijela svoj problem?
Ili imas do te mjere losu moc rasudjivanja, pa ti nije jasno sta znaci kada neko za sebe kaze da nije nizak?
Dragane, ako ti mislis da sam ja niska, to nuzno ne znaci da svi tako misle, ukljucujuci i mene.

da si visoka barem 175 cm..i figura bi ti bila lepsa i gracioznija, zar ne?

Devojke se previse opterecuju svojom visinom.. kao i svojim grudima.. kao i svojim.. ma svime. :lol:

ma, oba spola su ista kad se o...sujeti radi,
al nebitno - proradi mozak s godinama (ako ga ima...) pa sve dodje na svoje mjesto...

e sad, sto se te "tipizacije" tice - zar se stvarno mozete osvrnuti unatrag na svoje...partnere,
naci neki zajednicki nazivnik u pogledu fizickih karakteristika i reci kako "preferirate" ovo ili ono...
ebiga, ja ne mogu...zapravo, uopce nema slicnosti... :think:

Tri jako dobre drugarice, jedna visoka 165, druga174 i treca 183cm.................
Vjerovao ti ili ne, poslednja ima najmanje uspjeha kod muskaraca, izrazito dobre noge, ufffff, kakve noge da samo znas, ljepuskasta....ali iz nekog razloga muskarci je pored ove dvije nikada ne startuju.....o ovoj drugoj necu ni da govorim, ribetina.....a prva, visoka svega 165cm, ali zraci nekom sexualnom energijom, ebozovna izrazito, nacin na koji se krece, pokreti, sve...rijetko koji momak pored nje ostaje ravnodusan..............

Nije sve u nogama, sta ako je u faci ili u mozgu grob.
Mislim, cim ti kazes da je ona "lepuskasta", tu nesto smrdi :):)

e sad, sto se te "tipizacije" tice - zar se stvarno mozete osvrnuti unatrag na svoje...partnere,
naci neki zajednicki nazivnik u pogledu fizickih karakteristika i reci kako "preferirate" ovo ili ono...

Наравно да не. Зато сам и рекао да физички изглед пре може да одбије, него да истински привуче. Нека се само јави неко коме се није десило да пукне за неком особом, а да му она на први поглед није била посебно привлачна, или чак и по неким детаљима помало одбојна.

Наравно да не. Зато сам и рекао да физички изглед пре може да одбије, него да истински привуче. Нека се само јави неко коме се није десило да пукне за неком особом, а да му она на први поглед није била посебно привлачна, или чак и по неким детаљима помало одбојна.

Meni se često dešavalo da sam odbijala dobre frajere jer mi nisu bili privlačni. Čim bi progovorili koju, ja odmah oladim.
A onda dođe neki ružnjikav lik, pun šarma i pozitivan i privuče me da ne znam za sebe.
Ljudi, nije sve u fizičkom izgledu, postoji i ono "nešto"...

Btw, neki koji su mi bili odbojni na prvi pogled, posle su se pokazali kao jaaaako, jaaaako privlačni.

:) 158 aha....i volim sto sam mala...pa otrovi se u malim bocicama cuvaju....:hahaha:

vise volim da kazem dobri parfemi :mrgreen:

ne znam, meni je osoba uvijek bila privlacna
na osnovu energije kojom zraci
ako je neko skladno gradjen, svaka mu je visina ok

mada, mnogim deckima do sada je moja visina bila strasno simpaticna
i voljeli su da me nosaju okolo....sto mi ide na zivce :roll:

Back