Final Fantasy
Primećen član
- Poruka
- 528
Da li vas vise privlace visoke djevojke sa cvrstim grudima ili one nesto nize sa dobrom pozadinom![]()
Ja glasam za grudi u bilo kojoj formi
Mada, skoro isto toliko volim i dobru zensku guzu ... mmm ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vas vise privlace visoke djevojke sa cvrstim grudima ili one nesto nize sa dobrom pozadinom![]()
Nije ni njen (copyright).
"Poklapanje patologija" jeste, u mnogim slučajevima, osnova pre svega za privlačnost ... pa se ona upakuje i prodaje kao ljubav. Ona fatalna, naročito.
Veli psihologija, barem ona popularna.![]()

sad si me rastuzio...nisam valjda to rekla??.....
...mora da imam black out-e...
![]()
s'a ti je b'e, navali na tog tvog dasu, taj je izmeren, knap bas k'o s'o valja...
...nemo' se ljutis i da mi places, memorija ti je OK, a i dalje te volim...Ti si mi ideal, ne damo se jos, evo cak sam odlucio da upoznam i jednu prijateljicu s foruma koja mi se dopada...
...samo jos da se ohrabrim da to i realizujem...Veselo bre ortak, zeza se cica Daca,s'a ti je b'e, navali na tog tvog dasu, taj je izmeren, knap bas k'o s'o valja...
![]()
...nemo' se ljutis i da mi places, memorija ti je OK, a i dalje te volim...Ti si mi ideal, ne damo se jos, evo cak sam odlucio da upoznam i jednu prijateljicu s foruma koja mi se dopada...
...samo jos da se ohrabrim da to i realizujem...
Kakva tuga...zaboravi na to, pa ti si jedna od najduhovitijih riba na forumu...
Jesi odlucio koju ces do sada?
Jos samo da i neka odluci tebe da upozna. 
A inace svako kad mu je neko privlacan gleda da se upozna blize sa tom osobom... naravno sa ciljem da ako se i poblize upoznaju i svide jedno drugom i proradi i hemija da padne neko vodjenje ljubavi. To je uvek cilj osim mozda kod onih impotentnih.
Ili kod onih koji puno lazu. Suština sveta je u seksu i novcu...

Pa bitno samo da nema veliku stomacinu.A inace svako kad mu je neko privlacan gleda da se upozna blize sa tom osobom... naravno sa ciljem da ako se i poblize upoznaju i svide jedno drugom i proradi i hemija da padne neko vodjenje ljubavi. To je uvek cilj osim mozda kod onih impotentnih.
Ili kod onih koji puno lazu.
![]()
ali svet moze spasiti samo ljubav![]()
Ljuljuskanje ispod stomacine?![]()

hm sta je tacno debelo..sto kila ili vise?Svaki izostanak fizičke aktivnosti utiče na libido...naučno dokazano odavno - i vrapci znaju...
Od debelih muškaraca nema iebača...
debeli samo imaju veci teret ali ima ih izdrzljivih ko mazgi..nisam mislila na ekstremno debeleDa li vas vise privlace visoke djevojke sa cvrstim grudima ili one nesto nize sa dobrom pozadinom![]()
ciji si ti klon? ili si naprosto originalna? nikako da odgonetnem :???:

pa sad je malo kasno da tražim po netu...a i mrzi me...
A i što kažeš - debelost je relativna stvar...
a seksualna sposobnost nije prevashodno u stanju mišića...ne radi se tu o mišićima da li su obavijeni salom ili ne...

To sam samo ja Mari Mari...![]()